|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Bayeux
|
Napsal: čtv 27.06.2024 8:26 |
|
Zkušený debatér
|
|
|
Registrován: 19.2.2017 Příspěvky: 393 Bydliště: Ruda nad Moravou
|
warhawk píše: Dostala se mi do rukou časová kapsle ... ... krásný a trefný výraz a gratulace... I já mám kapslí habakuk, od Jirky Potenského jeho trojlístek viewtopic.php?f=6&t=90261&p=1516299&hilit=bomber#p1516299 , pak se našlo jeho házedýlko... mno až to rozlítám, bude to paráda! Chtělo by to nějaký "RETRO sraz" alá pravěk Slowfly/Parkfly. Já myslím že UZIho má ještě stále bráška Steve, a i FSK se něco najde Těším se na fotky ze stavby/hotového UZI !
_________________ EXminimaketář & El & CO2 maniac dezertující ke kořenům - KHMM.cz; Hitec FLASHman 4 až 8, HTS
|
|
Nahoru |
|
|
warhawk
|
Napsal: čtv 27.06.2024 9:10 |
|
Zkušený debatér
|
|
Registrován: 30.4.2003 Příspěvky: 316 Bydliště: Mníšek pod Alpou
|
TomasC píše: Inspiroval bych se u rc-factory.cz v setech na osazení. Třeba: https://www.rc-factory.cz/vybaveni-k-rc ... ent-yak-55Jinak za mě super vzpomínka, ale dnešní letadla jsou o dost dál. Díky Tome, to dává smysl. Zrovna tato serva se objevují všude. Ani bych se nedivil, kdyby je dělala jedna firma. Rozptyl cen je velký, stejně tak bude i rozptyl kvality. Zdají se mi však těžká. Projdu ještě další modely od RC factory. Za mých mladých let byly slušné třeba X31, naro pico, atd. Vůbec serva od GWS jsou z mé zkušenosti slušné. Jinak k tomu letovému projevu - vím, že jsme dnes jinde, ale moje ruce jsou stále tam kde byly před léty.
|
|
Nahoru |
|
|
warhawk
|
Napsal: čtv 27.06.2024 9:21 |
|
Zkušený debatér
|
|
|
Bayeux píše: ... krásný a trefný výraz a gratulace... I já mám kapslí habakuk, od Jirky Potenského jeho trojlístek http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=6 ... r#p1516299 , pak se našlo jeho házedýlko... mno až to rozlítám, bude to paráda! Chtělo by to nějaký "RETRO sraz" alá pravěk Slowfly/Parkfly. Já myslím že UZIho má ještě stále bráška Steve, a i FSK se něco najde Těším se na fotky ze stavby/hotového UZI ! Díky. Junior/Bomber byly u začátku mého lítání. Nikdy jsem je neměl, ale utvořil jsem podle něj model "Budka" a pak různé další. POT025, 2x LiIon od Ládi Křivského, JES05 regulátor. JETI4 přijímač. Lítal jsem s ním před domem až do toho nešťastného incidentu s hasiči Při hloubkovém úklidu jsem našel nějaké staré CD a DVD. No a na jednom byla i záloha staré RCManie. Resp. pár článků. Pak také Aviarium/Lomcovak/Slow-Fly Müller... Dva články jsou i moje. Budka a PotPol. Přidám pro pobavení. Fotky budou a třeba i ze stavby. Těším se na to. Začnu jen co máznu sousedku přes palici. Baba kyselá, pozdravit neumí. Budu dále informovat v tomto vláknu o UZI.
|
|
Nahoru |
|
|
warhawk
|
Napsal: pon 22.07.2024 22:35 |
|
Zkušený debatér
|
|
|
|
Nahoru |
|
|
jyrry
|
Napsal: úte 23.07.2024 5:57 |
|
Moderátor serveru
|
|
|
Registrován: 28.2.2005 Příspěvky: 20937 Bydliště: Rakovník, CZ Obrázky: 0
|
To servo vlevo asi bude trochu víc namáhané když bude muset ohýbat ten tlustej drát při výchylkách... To je 1,0mm? Dával jsem 0,8 a někde i 0,6mm, ušetří to hmotnost vzadu.
_________________ jyrry.webnode.cz
|
|
Nahoru |
|
|
jyrry
|
Napsal: úte 23.07.2024 5:59 |
|
Moderátor serveru
|
|
|
Registrován: 28.2.2005 Příspěvky: 20937 Bydliště: Rakovník, CZ Obrázky: 0
|
Bayeux píše: ... nějaký "RETRO sraz" alá pravěk Slowfly/Parkfly. ... Jooo, tohle už nikdo dohromady asi nedá Příloha:
hala_kladno.jpg [ 79.02 KiB | Zobrazeno 608 krát ]
(To jediný éro s křidýlkama lítal ten jedinej chlap s vysílačem na krku. Občas ho vídám když se holím )
_________________ jyrry.webnode.cz
|
|
Nahoru |
|
|
warhawk
|
Napsal: úte 23.07.2024 9:20 |
|
Zkušený debatér
|
|
|
jyrry píše: To servo vlevo asi bude trochu víc namáhané když bude muset ohýbat ten tlustej drát při výchylkách... To je 1,0mm? Dával jsem 0,8 a někde i 0,6mm, ušetří to hmotnost vzadu. Máš pravdu, že to není ideální. Ono celá ta konstrukce je trochu poplatná době vzniku. Usazování ploch pomocí bambusových párátek je dost namáhavá činnost. Ty lanovody jsem trochu zprasil, ale chodí to a nechám to tak. Zapomněl jsem je posunout nahoru kvůli "blimpům". Drát je 0.8mm. V pátek bude zálet.
|
|
Nahoru |
|
|
Steve
|
Napsal: ned 28.07.2024 23:00 |
|
Mazák
|
|
|
Jak píše Bayeux - Uzíka mám, původního XXL Měl jsem ho i na - už historických akcích v Mašůvkách To už je tak dáááávno.... Snad bych zase i já někde mohl pohledat fotky z těchto dob. Server, kam jsem je dával už není, takže už zbývá jen můj arcichlív
|
|
Nahoru |
|
|
warhawk
|
Napsal: stř 31.07.2024 22:01 |
|
Zkušený debatér
|
|