Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.03.2010 10:16 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2005
Příspěvky: 10872
Bydliště: ČR, P6 Dědina, Letiště: Trněný Újezd
Obrázky: 11
Jdete dneska teda nekdo? Asi taky dorazim. Vkolik tam budete?

_________________
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Moje modely - http://poletuchy.ic.cz/hangar/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.03.2010 10:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.11.2008
Příspěvky: 559
Bydliště: Lausanne
Obrázky: 0
já tak kolem 13. hodiny


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.03.2010 0:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2008
Příspěvky: 806
Bydliště: Praha 8
Luzr píše:
V prubehu odpoledne padla zajimava myslenka na Fox combat.

Sel byste do toho nekdo?



zitra ho jdu koupit a zkusim ho osadit elektronikou :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.03.2010 16:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.10.2005
Příspěvky: 1564
Bydliště: mezi Práglem a Kralupama n/Vlt.
martinre píše:
tak to jo, to si me uklidnil. ikdyz pro moje 600g kridlo nalozeny jeste z 14.3. 100g olovem to bude mozna malo :D


Pcheee, moje má 750 a jak tam jezdilo :lol:

_________________
"Na svahu lítá vše. A když slušně fouká, tak i přihoblovaná fošna"
Konečně už na 2,4.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.03.2010 20:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 1694
Bydliště: Praha
Blog: Zobrazit blog (1)
malcomx píše:
Luzr píše:
V prubehu odpoledne padla zajimava myslenka na Fox combat.

Sel byste do toho nekdo?



zitra ho jdu koupit a zkusim ho osadit elektronikou :)


ja jsem pro kazdou spatnost :) ale v sobotu jsem postavil toro: http://photo.pche.eu/toro900 (misto hodky me to trvalo dve a pul, ale musel jsem preletovat komplet elektroniku. ale za hodku bych to nedal tak jako tak. ted me ceka dotunit combat kridlo (elevony, predelat vychylky) a dodelat rushe. pak muze prijit na radu foxik :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.03.2010 20:45 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2009
Příspěvky: 1533
Bydliště: Praha 6
Genagen píše:
malcomx píše:
Luzr píše:
V prubehu odpoledne padla zajimava myslenka na Fox combat.

Sel byste do toho nekdo?



zitra ho jdu koupit a zkusim ho osadit elektronikou :)


ja jsem pro kazdou spatnost :) ale v sobotu jsem postavil toro: http://photo.pche.eu/toro900 (misto hodky me to trvalo dve a pul, ale musel jsem preletovat komplet elektroniku. ale za hodku bych to nedal tak jako tak. ted me ceka dotunit combat kridlo (elevony, predelat vychylky) a dodelat rushe. pak muze prijit na radu foxik :-)


No, ja se do toho asi taky uplne hned nepustim, Depron Cup ma prednost... Ale v kvetnu to urcite zkusim.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31.03.2010 14:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.1.2007
Příspěvky: 435
Bydliště: Praha 6
S tím Foxem je to super nápad. Teď jsem ho koupil a doma do toho dám AR6400. Tři lineární serva, přijímač a 120mAh LiPolka. Dohromady teda elektronika váží cca 10g. Plus něco táhla a lepidlo, mínus materiál, kterej odeberu při instalaci. Takže muslím že by to o moc víc něž o těch 10g přibrat němelo :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31.03.2010 14:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2006
Příspěvky: 1973
Bydliště: Praha
A na co 3 serva? Směrovku já bych rozhodně nedělal...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31.03.2010 14:41 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2009
Příspěvky: 1533
Bydliště: Praha 6
Lukash píše:
A na co 3 serva? Směrovku já bych rozhodně nedělal...


Ja trochu váhám, samozřejmě na samotný kombat asi ne, ale třeba by šlo si s tím občas střihnout nějaký ten souvrat nebo nožák... :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31.03.2010 14:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2006
Příspěvky: 1973
Bydliště: Praha
Luzr píše:
Lukash píše:
A na co 3 serva? Směrovku já bych rozhodně nedělal...


Ja trochu váhám, samozřejmě na samotný kombat asi ne, ale třeba by šlo si s tím občas střihnout nějaký ten souvrat nebo nožák... :)


Haha... To teda netuším jak na svahu :) Ale rád to uvidím... Podle mne, je to prostě zbytečně váha navíc. A myslím, že to stejně moc efektivní nebude.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31.03.2010 14:52 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2009
Příspěvky: 1533
Bydliště: Praha 6
Lukash píše:
Luzr píše:
Lukash píše:
A na co 3 serva? Směrovku já bych rozhodně nedělal...


Ja trochu váhám, samozřejmě na samotný kombat asi ne, ale třeba by šlo si s tím občas střihnout nějaký ten souvrat nebo nožák... :)


Haha... To teda netuším jak na svahu :) Ale rád to uvidím... Podle mne, je to prostě zbytečně váha navíc. A myslím, že to stejně moc efektivní nebude.


Tady to vypada docela efektivne: :)

http://www.youtube.com/watch?v=cv9QEfJKR4U

(jestli jim spravne rozumim, rikaji "ovladana jenom vyskovka a smerovka")


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31.03.2010 14:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.1.2007
Příspěvky: 435
Bydliště: Praha 6
Nene. Jedno servo na výškovku a dvě na křidálka. Ty serva jsou zaprvý lineární, takže bych musel vymyslet nějakej kloubek okolo kterýho by se otáčela páčka tak, aby šly jedním server ovládat obě křidélka. Další věc je, že jedno servo by dost pravděpodobně obě křidélka vůbec neutáhlo. Proto dvě. Ale to třetí extra servo má asi 2.5g, takže to tolik váhy navíc není.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31.03.2010 15:07 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2009
Příspěvky: 1533
Bydliště: Praha 6
radek.domin píše:
Nene. Jedno servo na výškovku a dvě na křidálka.


BTW, docela zajimava varianta je dve serva na cela kridla...

Trochu me to laka, protoze by clovek usetril bowden..


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31.03.2010 15:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.1.2007
Příspěvky: 435
Bydliště: Praha 6
Luzr píše:
BTW, docela zajimava varianta je dve serva na cela kridla...

Trochu me to laka, protoze by clovek usetril bowden..



Ano, ta je dobře popsaná tady:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/foru ... p?TID=6792

Popisuje tam ale problémy s tím, že výchylky musí být absolutně minimální. Pochopitelně, pokud se pohybujou celá křídla. Obávám se, že pokud by byla výchylka někde na úrovni 1-2st, tak bude obrovskou roli hrát jakákoliv nepřesnost.

Zůstanu u klasické koncepce. Těch 30cm 0.8mm uhlíku neváží tolik.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31.03.2010 21:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2008
Příspěvky: 806
Bydliště: Praha 8
ja to pojmu klasicky, jedno servo kridelka a druhe vyskovka a baterka 1S
pokouset se o rizenou smerovku je zbytecnem, jelikoz ten ocas je dost
blbe reseny pro tento pripad.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz