RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Flash OpenTx 2.1. do T9x
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=43&t=77163
Stránka 1 z 1

Autor:  Vaccc [ ned 08.05.2016 23:11 ]
Předmět příspěvku:  Flash OpenTx 2.1. do T9x

Zdravím, mám T9x a jal jsem se zprovoznit FrSky telemetrii přímo v rádiu. Byl tam některý postarší OpenTx a řek jsem si, že tam hodím nový. Nejprve jsem nahodil 2.0.19, vše ok (krom rozhozeného nastavení, ale na to upozorňovali a počítal jsem s tím). No pak jsem chtěl nahodit 2.1.8, tož jsem nainstaloval příslušný Companion, stáhnul správnou verzi a nechal vše nahrát - avrdude chroustal jako předtím, zahlásil že vše ok, ale v menu vysílače se pořád ukazuje 2.0.19 8O Akorát čas se změnil. No zkusil jsem to ještě raz, že su asi takhle večer natvrdlý a vybral jsem špatný soubor, ale výsledek byl stejný.. netušíte někdo v čem může být zakopaný trpaslík? Ne že bych nutně potřeboval 2.1., spíš mi to přijde divné. A nerad cizí trpaslíky. :mrgreen:

Autor:  jardaham [ úte 10.05.2016 7:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x

Zkuste flash přes SD kartu.

Autor:  rob951 [ úte 10.05.2016 10:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x

Zdravím,
T9x tuším, slotem pro SD katru nedisponuje.

Autor:  Vaccc [ úte 10.05.2016 11:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x

Díky, ale ano, je to tak. Ani nevím o žádné modifikaci, která by ji o kartu rozšířila, pokud nepočítám desku pro hlasový výstup, ale tam je karta jen úložištěm pro zvukové soubory..

Autor:  jardaham [ úte 10.05.2016 15:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x

Sorry, nevěděl jsem o kartě, mě u Taranisu to takhle fungovalo.

Autor:  Vaccc [ úte 10.05.2016 16:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x

Neva, aj tak dík za tip :mrgreen:

Autor:  Tomix [ sob 14.05.2016 10:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x

2.1.8 je neaky divny firmver mne na 9xr pro hned po nahrati vypisalo chyba eprom ale stejne sa instalacia dokoncila a vyzera ze vsetko slape v pohode akurat mi telemetria neukazuje silu RX a TX priamo na displeji a v vzdialonosti modelu od vysielacky vecsej ako 250m mi vysielacka stale hlasi spatny signal pritom pri 2.0.19 vsetko funguje ako ma.

Autor:  kutil1 [ úte 19.07.2016 14:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x

Ahoj, poradíte?
Mám na T9X Open 2.0.19 a mám tam u modelu 10 obrazovek. Nemám tam obrazovku VSTUPY.
Píšete, že máte nainstalovaný Open 2.1.8, máte tam tu obrazovku vstupy?

Jsem na dovolené a mám omezený přístup na net, dá někdo odkaz na stažení Companionu, který je pro T9X a současně s ním půjde stáhnout takový firmware pro T9X, abych tam měl tu obrazovku VSTUPY?

Ještě platí, že pokud při instalaci firmwaru zamrzne PC, tak je T9X totálně KO, nebo je cesta záchrany?

Jak je to při nahrávání modelu z PC do vysílačky, také hrozí stejné nebezpečí?

Autor:  macil [ stř 20.07.2016 12:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x

Máš tam obrazovku DR/Expo? To by mali byť tie vstupy. V základe je tam zobrazená váha a zdroj.

Autor:  kutil1 [ stř 20.07.2016 13:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x

To není ono, jedná se mi o ty vstupy, jak je má Rimr pojmenované ve svém videu, například AILS, ALPO, FLPP, atd

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/