Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Flash OpenTx 2.1. do T9x
PříspěvekNapsal: ned 08.05.2016 22:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 22.8.2015
Příspěvky: 276
Bydliště: Ostrava/Vsetín/Brno
Obrázky: 0
Zdravím, mám T9x a jal jsem se zprovoznit FrSky telemetrii přímo v rádiu. Byl tam některý postarší OpenTx a řek jsem si, že tam hodím nový. Nejprve jsem nahodil 2.0.19, vše ok (krom rozhozeného nastavení, ale na to upozorňovali a počítal jsem s tím). No pak jsem chtěl nahodit 2.1.8, tož jsem nainstaloval příslušný Companion, stáhnul správnou verzi a nechal vše nahrát - avrdude chroustal jako předtím, zahlásil že vše ok, ale v menu vysílače se pořád ukazuje 2.0.19 8O Akorát čas se změnil. No zkusil jsem to ještě raz, že su asi takhle večer natvrdlý a vybral jsem špatný soubor, ale výsledek byl stejný.. netušíte někdo v čem může být zakopaný trpaslík? Ne že bych nutně potřeboval 2.1., spíš mi to přijde divné. A nerad cizí trpaslíky. :mrgreen:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 6:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.7.2015
Příspěvky: 10
Bydliště: Měřín, Vysočina
Zkuste flash přes SD kartu.

_________________
Frsky Horus X12S, ASW 28,Trainstar Tough Trainer 1.4m, Sbach 342


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 9:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.6.2015
Příspěvky: 19
Bydliště: Litovelsko
Zdravím,
T9x tuším, slotem pro SD katru nedisponuje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 10:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 22.8.2015
Příspěvky: 276
Bydliště: Ostrava/Vsetín/Brno
Obrázky: 0
Díky, ale ano, je to tak. Ani nevím o žádné modifikaci, která by ji o kartu rozšířila, pokud nepočítám desku pro hlasový výstup, ale tam je karta jen úložištěm pro zvukové soubory..


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 14:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.7.2015
Příspěvky: 10
Bydliště: Měřín, Vysočina
Sorry, nevěděl jsem o kartě, mě u Taranisu to takhle fungovalo.

_________________
Frsky Horus X12S, ASW 28,Trainstar Tough Trainer 1.4m, Sbach 342


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 15:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 22.8.2015
Příspěvky: 276
Bydliště: Ostrava/Vsetín/Brno
Obrázky: 0
Neva, aj tak dík za tip :mrgreen:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x
PříspěvekNapsal: sob 14.05.2016 9:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 66
2.1.8 je neaky divny firmver mne na 9xr pro hned po nahrati vypisalo chyba eprom ale stejne sa instalacia dokoncila a vyzera ze vsetko slape v pohode akurat mi telemetria neukazuje silu RX a TX priamo na displeji a v vzdialonosti modelu od vysielacky vecsej ako 250m mi vysielacka stale hlasi spatny signal pritom pri 2.0.19 vsetko funguje ako ma.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x
PříspěvekNapsal: úte 19.07.2016 13:54 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.7.2011
Příspěvky: 193
Bydliště: Mladá Boleslav
Ahoj, poradíte?
Mám na T9X Open 2.0.19 a mám tam u modelu 10 obrazovek. Nemám tam obrazovku VSTUPY.
Píšete, že máte nainstalovaný Open 2.1.8, máte tam tu obrazovku vstupy?

Jsem na dovolené a mám omezený přístup na net, dá někdo odkaz na stažení Companionu, který je pro T9X a současně s ním půjde stáhnout takový firmware pro T9X, abych tam měl tu obrazovku VSTUPY?

Ještě platí, že pokud při instalaci firmwaru zamrzne PC, tak je T9X totálně KO, nebo je cesta záchrany?

Jak je to při nahrávání modelu z PC do vysílačky, také hrozí stejné nebezpečí?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x
PříspěvekNapsal: stř 20.07.2016 11:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Máš tam obrazovku DR/Expo? To by mali byť tie vstupy. V základe je tam zobrazená váha a zdroj.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flash OpenTx 2.1. do T9x
PříspěvekNapsal: stř 20.07.2016 12:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.7.2011
Příspěvky: 193
Bydliště: Mladá Boleslav
To není ono, jedná se mi o ty vstupy, jak je má Rimr pojmenované ve svém videu, například AILS, ALPO, FLPP, atd


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz