Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 188 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: pon 03.10.2016 19:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.3.2014
Příspěvky: 380
Bydliště: Mukařov - Srbín (Říčany u Prahy)
Obrázky: 34
Kupoval jsem na rclevneji.cz
Spokojenost,nahrany novy soft, podsviceni i vyměněna baterie. S jednou reklamací a její vyřízení k naprosté spokojenosti...

Odesláno z mého ALE-L21 a podpis odstraním

_________________
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: pon 03.10.2016 19:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
tomas1987 píše:
Máte prosím typ, kde ji koupit ? na hobbykingu ji maj za 1500 ale pošta 22E a to už mi určitě chytí

Turnigy 9x je aktuálně k mání v EU skladu Hobbykingu s dočasnou slevou viz tento odkaz za cca 67 USD tj. cca 1600 Kč. Poštovné je cca 10 USD a nepodléhá to celnímu odbavení. Takže nic dalšího platit nebudeš. Moc neváhej jinak už tam brzy nemusí být skladem.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: pon 03.10.2016 19:45 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Jenze mode 2 coz znamena jeste prehozeni kniplu plynu. Ale asi nic jineho nezbxde. Dik za info


Sent from my iPhone and I will remove the signature

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: pon 03.10.2016 19:45 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Toty ja tenkrat take ale kdxz mam za 2ku novou a softsi nahraju sam..


Sent from my iPhone and I will remove the signature

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: pon 03.10.2016 19:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
tomas1987 píše:
Jenze mode 2 coz znamena jeste prehozeni kniplu plynu.

To je triviální záležitost viz video-návod k tomu.



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: úte 04.10.2016 20:05 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Chlapy, jak nabíjet T9x? když si udělám redukci na ten jack v boku a dám to do normální nabíječky, mohu přes to NIMH nabíjet přímo ve vysílačce a nebo je třeba jen trafo a elektronika nabíjení je uvnitř?

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: pon 28.11.2016 8:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 161
Ahoj,nezkousel nekdo objednat tady? FlySky FS TH9X FS-TH9X FS-TH9X-B FS-TH9B 2.4G 9CH Radio Set System ( TX FS-TH9X RX FS-R9B FS-R8B) RC 9CH Transmitter Receiver
http://www.aliexpress.com/item/492596316/492596316.html
(from AliExpress Android) co na to rikate? Bude to moje prvni rc souprava a planuju na zacatek stavet nejaky pasovy bagr a tak podobne


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: pon 28.11.2016 8:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 8968
Bydliště: Bratislava dnv SK
tomas1987 píše:
Chlapy, jak nabíjet T9x? když si udělám redukci na ten jack v boku a dám to do normální nabíječky, mohu přes to NIMH nabíjet přímo ve vysílačce a nebo je třeba jen trafo a elektronika nabíjení je uvnitř?

Vnútri nie je žiadna elektronika len dioda (aby sa prípadným skratom na konektore neskratla baterka).
Ja som to dal nabíjať laboratórym zdrojom 160mA prúdom, a neotvoril baterkám dekel, a tak sa prehriali že podľa mojich pravidiel to znamená zničenie sady.. Je to celkom dobre tepelne izolované molitanom..
Nikdy som to tak nerobil a už nikdy ani nebudem robiť, teda s niklákmi.
Možno menší prúd, tak 100mA by ešte bol v pohode. Samozrejme záleží aj na kvalite sady, ale zjednodušene, je to nejasné.

K NiMH patrí nabíjač s teplomerom (je tam len pre istotu, ale u NiMh špeciálne je dosť častojediným čo ich zachráni).
Už nepoužívame baterky čo pri rýchlejšom nabíjaní zvyšovali samovybíjanie, (NiMH aj cez 40percent za prvý deň), takže
rôzne Eneloop a LSD (low selfdischarge) baterky môžme nabíjať normálne, nejakým primeraným prúdom (AA tak 500mA až 1A),
a ked je to 10x za rok, stojí podľa mňa zato pripojiť to normálne rovno na nabíjač (a platí že má byť s teplomerom).

Alebo teda 1/10C, čo býva tak 200-250mA - ale to som chcel zdôrazniť že potrebujú byť na vzduchu aby sa neupiekli.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: úte 29.11.2016 20:46 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 161
Co rikate na tu turnigy z aliexpressu? Lidi sou tam spokojeny ale nikdo tam nepise ze by ji rozdelal a mrkl dovnitr, nerad bych se popalil az zjistim ze ma jiny streva ale jestli bude v poho tak ji objednam


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: čtv 01.12.2016 8:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2008
Příspěvky: 3879
No minimalne je tam docela lzivy udaj o te "sleve", za 199USD byla mozna kdysi jako novinka. Ve skutecnosti se da za podobnou cenu jako na Ali koupit i v overene verzi z HK. Druha otazka je, zda ma dnes jeste koupe klasicke 9X smysl - podle mne moc ne, nova rada od Turnigy je o kus dal a pritom leckdy levnejsi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: čtv 01.12.2016 19:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Ostrava
Do techhle "novych" T9X hlavne nejde nalit OpenTX / ER9X apod. Hardware je jiny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: čtv 01.12.2016 19:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 161
Nakonec sem vzal bazarovou t9xr starou asi 3 mesice. Ano ta sleva je tam blbost to me trklo hned ale s HK to bylo s postou o dost drazsi. Tak ted uz je to jedno ale dik za postrehy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: pát 02.12.2016 10:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2008
Příspěvky: 3879
ondrascz píše:
Do techhle "novych" T9X hlavne nejde nalit OpenTX / ER9X apod. Hardware je jiny.


Pokud chceš tento firmware, tak máš ještě T9XR, která je podle mne taky v hodně věcech vylepšená a ani není o moc dražší...

Tohle si musí každý promyslet sám, já jsem kdysi T9X pro jisté účely koupil (v mém případě doplněna o DSM2/DSMX modul) a nikdy jsem toho nějak moc nelitoval, je to ale přeci jen už přes dva roky. Kdybych se identicky rozhodoval dnes, tak si nejsem jistý, že bych se rozhodl stejně, spíše ne...


Jinak k té diskusi o napájení - já používám v T9X tento LiFe pack https://hobbyking.com/en_us/zippy-fligh ... -pack.html a jsem absolutně spokojen. Nabíjím klasickou nabíječkou na LiFe po sundání dvířek na T9X, tam mám konektor. Vyndávat baterku úplně ven je zbytečné, naopak jsem byl líný dělat nějaký ještě chytřejší konektor aby se nemusela ani otvírat dvířka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: pát 02.12.2016 10:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Ostrava
Ac dnes jsou pro start z nuly lepsi volby, tak svou T9X pres 2 roky pouzivam k plne spokojenosti. Bylo treba tu a tam leccos polestit - podsviceni, OpenTX, FrSky modul a hlavne jako nejzasadnejsi upgrade Taranis gimbaly. Budu ji menit, az bude moje vlastni vyvijena dead-simple mrnava vysiracka hotova (prototyp uz plne funkcni je).

ad. napajeni: 2x18650


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x
PříspěvekNapsal: pát 02.12.2016 11:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2014
Příspěvky: 192
ahojte, mam er9x vo svojej turnigy a chcem sa spytat ci sa da nastavit nejak nazov swithu.. trebars ID0 budem mat ze mam GPS a bude mi to ukazovat nazov na display..potom ID1 budem mat ATT a ID2 Manual, chcem aby mi to ukazovalo na display..da sa to vobec..mari sa mi ze som to na YT niekde videl ale neviem to uz najst..dakujem


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 188 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz