Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 164  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 15:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
mb píše:
mám FlySky TH9X (to je to isté ako T9X), včera som ju mal otvorenú a div sa svete, ten kondenzátor je na 10 V, ešte som si na to zobral aj lupu, či dobré vidím - tak môžeš začať strieľať. Možno, že u niektorých je na 16 V, u mojej je 10V, pravdepodobne pri výrobe "akú mala, takú dala".

No tak si ho vyměň a je zas o jeden potenciální problém méně. :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 15:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 930
Bydliště: SK
tak to mam radsej pozriet aky tam mam ja? tiez mam FlySky, kde to presne je umiestnene?

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 16:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
MarkAurel píše:
tak to mam radsej pozriet aky tam mam ja? tiez mam FlySky, kde to presne je umiestnene?

Podle té fotky na RC Groups je to ten SMD kondenzátor těsně pod stabilizátorem 7805 viz níže jsem ten obrázek z RC Groups upravil a ten napůl spálený kondenzátor zvýraznil červeným kroužkem.

Obrázek


Naposledy upravil Drondys dne stř 30.03.2011 16:15, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 16:07 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Dííky za upozornění, taky na to kouknu...

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 16:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 930
Bydliště: SK
pozeral som aj s lupou a je tam nieco taketo : 106 20K 022
usporiadane ako na 6tej suciastke na obrazku z lava

Obrázek

odfotit sa to neda je to rozmazane

cize kolko Voltov mam ja?

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Kondík
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 16:38 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2011
Příspěvky: 18
Tak ten tvůj je 10uF na 20V to K je tolerance +-10% to poslední číslo je jen výrobní kód


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 16:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 930
Bydliště: SK
tak zrejme je to naozaj tak ze aky mali taky dali, pre istotu nech sa kazdy radsej pozrie aky tam ma.

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 16:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
smazat


Naposledy upravil Drondys dne stř 30.03.2011 17:28, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 17:13 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.3.2011
Příspěvky: 47
Ja som ten bateriovy konektor vo vysielaci prepajkoval tak, ze ficim na hocijaky 2clanok cez balancovaci konektor. Takze viac ako 8.4V nehrozi, a mozem tam strcit hocico 2s, co mam nabite poruke :). Povodne ten konektor je - + -, takze bez upravy nech nikoho ANI NENAPADNE tam vopchat balacovaci konektor 2 clanku, hoci tam presne pasuje :wink:

_________________
[color=blue]TGY 9x + RadioClone + FrSky telemetry [/color]
[color=green]lietajuci izolacny material[/color]
[b][url]http://rcairfoam.creathinq.com/?lang=sk[/url][/b]


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 17:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
RcAF píše:
Ja som ten bateriovy konektor vo vysielaci prepajkoval tak, ze ficim na hocijaky 2clanok cez balancovaci konektor. Takze viac ako 8.4V nehrozi, a mozem tam strcit hocico 2s, co mam nabite poruke :). Povodne ten konektor je - + -, takze bez upravy nech nikoho ANI NENAPADNE tam vopchat balacovaci konektor 2 clanku, hoci tam presne pasuje :wink:

Není podstatné, že používáš jen 2S, ale jaký tam máš ty kondenzátor, protože u různých lidí jsou tam kondenzátory na různé napětí a dělají se i kondenzátory na menší napětí než dává 2S tak, aby ses pak nedivil. :wink: :P :P :P


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 17:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 8981
Bydliště: Bratislava dnv SK
mb píše:
ddano 007 - mám FlySky TH9X (to je to isté ako T9X), včera som ju mal otvorenú a div sa svete, ten kondenzátor je na 10 V, ešte som si na to zobral aj lupu, či dobré vidím - tak môžeš začať strieľať. Možno, že u niektorých je na 16 V, u mojej je 10V, pravdepodobne pri výrobe "akú mala, takú dala".

Bingo! .. Teším sa že som uhádol príčinu na prvé počutie. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 17:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
coro píše:
Bingo! .. Teším sa že som uhádol príčinu na prvé počutie. :)

A jaký kondík tam máš ty ??? :wink:

PS: Já se do té svojí T9X taky mrknu, ale až budu večer doma.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 17:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
MarkAurel píše:
tak zrejme je to naozaj tak ze aky mali taky dali, pre istotu nech sa kazdy radsej pozrie aky tam ma.

Pokud by se měla brát vážně ta rada zmíněná na RC Groups, že má být tantalový kondenzátor předimenzován na o 50% vyšší napětí. Pak bys měl používat buď 2S nebo ten kondenzátor vyměnit za verzi na 35V ať máš velkou rezervu. :wink: :P


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 17:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 8981
Bydliště: Bratislava dnv SK
Ja neviem aký tam je, nenapadlo ma skontrolovať.. Nabudúce, nebaví ma stále to otvárať. Doteraz som mal vysielače čo stačilo prepnúť dve páčky a otvorili sa.
Ale pridával som kondík na dosku konektora VF modulu, a tam som dal 100uF/25V (lebo mám mäkké baterky a vadilo mi kolísanie zobrazeného napätia o 0,4V..)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.03.2011 17:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
coro píše:
Ja neviem aký tam je, nenapadlo ma skontrolovať.. Nabudúce, nebaví ma stále to otvárať.

Snad se ti z něj do té doby nezačoudí. :lol:

coro píše:
Doteraz som mal vysielače čo stačilo prepnúť dve páčky a otvorili sa.
Ale pridával som kondík na dosku konektora VF modulu, a tam som dal 100uF/25V (lebo mám mäkké baterky a vadilo mi kolísanie zobrazeného napätia o 0,4V..)

Zkus si změřit jaký má tvoje T9X odběr. :wink:


Naposledy upravil Drondys dne stř 30.03.2011 17:51, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 164  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz