Reklama

 





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 164  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: úte 06.09.2011 19:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 8979
Bydliště: Bratislava dnv SK
DISPLEJE pre tých čo im chýba pár riadkov alebo im odišli úplne,
sú SKLADOM na R2HOBBIES.com - cena nejakých 8 usd plus nejaké neveľké poštovné.
http://www.r2hobbies.com/eng/proddetail ... cps2845001


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: úte 06.09.2011 19:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.12.2010
Příspěvky: 714
Bydliště: Levice
earl: dik.
btw napadla ma taka blbost: co keby som namiesto povodneho pipaka dal pipak co sa pouziva v pc skrinkach ? ide mi o to ze ten povodny ma strasne hnusny pisklavy zvuk (ale neviem ci to bude to iste u toho z pc case?)


Naposledy upravil Bumpy_SK dne úte 06.09.2011 19:55, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: úte 06.09.2011 19:53 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Sůůůper. Díky.
Musím to přidat k příslušenství.

Teď ještě ty poťáky... :D

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: úte 06.09.2011 20:03 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Bumpy_SK píše:
earl: dik.
btw napadla ma taka blbost: co keby som namiesto povodneho pipaka dal pipak co sa pouziva v pc skrinkach ? ide mi o to ze ten povodny ma strasne hnusny pisklavy zvuk (ale neviem ci to bude to iste u toho z pc case?)


Je to jeden z modů pro Er9x, verze "SPKR".
Dá se tam pak (hlavně pro využití v telemetrii) nastavovat tón.
Budu zkůšat, dám vědět.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: úte 06.09.2011 21:02 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Tak tohle...
Dělám teď na jedné T9x, otevřel jsem ji a... Tolik ke zpracování u Turnigy... Posuďte sami:
https://picasaweb.google.com/RiMr71/T9x ... directlink

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: stř 07.09.2011 6:25 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.4.2011
Příspěvky: 58
Bydliště: Olomouc
To skoro vypadá, že to je základní deska, která neprošla žádnou kontrolou... Fungovala ? Já jsem si před prvním zapnutím vysílačku rozebral a prohlídnul a kromě pár kousků popadaného cínu a zalepeného do laku byla OK...
Jinak tu změnu původního pípáku za reprák jsem si udělal - dokonce šel přidat i vibrační motorek z mobilu. Takže teď to třeba při přejetí nulové polohy potenciometrem lehce zavibruje...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: stř 07.09.2011 7:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2010
Příspěvky: 658
Bydliště: Poprad
RiMr píše:
Tak tohle...
Dělám teď na jedné T9x, otevřel jsem ji a... Tolik ke zpracování u Turnigy... Posuďte sami:
https://picasaweb.google.com/RiMr71/T9x ... directlink


Mam velmi silny dojem, ze nie si prvy co sa v tom "hrabe" potom co to prislo z chiny do CZ
Neverim ze to takto odoslali.
Tiez som ich uz mal na stole vela a ked bolo nieco zle, tak vzdy len vinou iniciativneho majitela :(

Suverejne tam vidiet prespajkovavany konektor LCD nejakou trafopajkou - tu china na teketo "opravy" nepouziva :)

Asi to tak bylo. Všimnul jsem si, že na pájecích bodech to bylo posoplené a ten pájecí bod, který u v1 chybí, tak ten na správném místě pájený nebyl, naopak byla poblemcaná ta "falešná" ploška vedle. Takže myslím, že se někdo pokoušel flashovat, ale blbě to připojil.

_________________
http://bobo.matej.name


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: stř 07.09.2011 7:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2010
Příspěvky: 658
Bydliště: Poprad
ten display co pisal coro vyjde s postovnym na Slovensko 22$ :(

chcel som par objednat, ale takto ...

_________________
http://bobo.matej.name


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: stř 07.09.2011 10:34 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2006
Příspěvky: 175
Bydliště: Trnava
Obrázky: 11
boboland píše:
ten display co pisal coro vyjde s postovnym na Slovensko 22$ :(

chcel som par objednat, ale takto ...


Kľudne si to objednaj. Práve som tak učinil a objednal som si preistotu hneď 3 kúsky. Tiež som bol z ceny za dopravu najskôr trochu rozčarovaný, ale po registrácii sa to zmenilo. Takže za tie 3 displeje som zaplatil 27,01$ a z toho bolo 5,14$ poštovné na Slovensko. Už aby to tu bolo.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: stř 07.09.2011 12:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 8979
Bydliště: Bratislava dnv SK
boboland píše:
ten display co pisal coro vyjde s postovnym na Slovensko 22$ :(

chcel som par objednat, ale takto ...

Mali tam hmotnosť do balíku 540g namiesto 54g a preto vyšlo tak vysoké - už to zmenili a preto vyšlo už zase normálne :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 08.09.2011 15:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1047
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Dnes mi eePe vypisal tento problem

Kód:
=================================================================================
Started AVRDUDE
C:/Program Files (x86)/eePe/avrdude.exe -c usbasp -p m64 -U eeprom:r:C:/Users/Skiner/AppData/Local/Temp/temp.hex:i
=================================================================================

avrdude.exe: warning: cannot set sck period. please check for usbasp firmware update.
avrdude.exe: error: programm enable: target doesn't answer. 1
avrdude.exe: initialization failed, rc=-1
             Double check connections and try again, or use -F to override
             this check.


avrdude.exe done.  Thank you.


=================================================================================
AVRDUDE done - exit code 1
=================================================================================


Neviem v com je chyba, ale predtym mi vsetko fungovalo normalne. Programator pouzivam stale ten isty.
Vedel by niekto poradit ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 08.09.2011 15:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 8979
Bydliště: Bratislava dnv SK
skiner píše:
....
Neviem v com je chyba, ale predtym mi vsetko fungovalo normalne. Programator pouzivam stale ten isty.
Vedel by niekto poradit ?

Píše že vôbec neodpovedá.
Nabehne Ti vysielač z napájania programátoru, alebo zapínaš vysielač vypínačom?
Nezabudol si niečo prepnúť/zapnúť..? Prepínače nejakých dualrate, ak tam nemáš úpravu na telemetrie tak blokujú MISO/MOSI (Ail a Thro, to viem lebo som ich raz zaletoval naopak).
Alebo nebude rozdiel v tom či tam je modul alebo nie?
Inak skontroluj poriadne všetky kábliky..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 08.09.2011 15:42 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Naběhne rádio po zasunutí konektoru? Jsi v rádiu po všech varováních "na ploše"?
Máš to ve stejném USB portu?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 08.09.2011 15:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1047
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Vysielac je napajany z programatora a normalne funguje.
Upravy na telemetriu nemam, pouzivam Assan modul s ktorym som vzdy flashoval v pohode. Vzdy to mam pripojene rovnako, az dnes mi prvykrat vypisalo tuto chybu...
Pozriem este tie kabliky vo vysielacke, ale ta nebola otvarana ani nepamatam..
Pouzivam ho v rovnakom porte, skusal som aj iny a stale to iste..skusal som aj drivre preinstalovat...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 08.09.2011 16:01 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
V takových případech je najsnadnější cestou jak najít tu "sviňu" co zlobí, párové prohození. Poněvadž doma asi jiné rádio s kabelem nemáš, zkus nainstalovat a připojit rádio na jiném počítači. Předpokládám, že na programátoru se nic poondit nemůže...?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 164  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz