Reklama

 





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 164  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 12:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.8.2007
Příspěvky: 2401
Bydliště: Liptovský Peter
Rimr - ako vyberáš tie poťáky? Včera som nad tým sedel hodinu a nič som nevymyslel... :roll:

Vďaka. :wink:

_________________
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 13:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2010
Příspěvky: 568
Bydliště: Středočeský kraj
Je to jednoduchý, vyšroubuj to z těly vysílačky a vysuň boční potenciometr a potom to postupně rozložíš


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 14:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.8.2007
Příspěvky: 2401
Bydliště: Liptovský Peter
A potom pôjde aj stredný vysunúť? Vďaka, idem sa do toho pustiť. :wink:

_________________
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 14:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.8.2007
Příspěvky: 2401
Bydliště: Liptovský Peter
Takže knipel mi tu leží rozobratý:
Obrázek

Mám vytiahnuť ten stredný potenciometer - normálne, mechanicky?

Potrebujem ten stredný.

Vďaka. :wink:

_________________
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 14:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1047
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Najprv musis vypacit ten pliesok co ho isti aby sa nevytahoval a potom by uz mal ist vybrat von..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 18:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.8.2007
Příspěvky: 2401
Bydliště: Liptovský Peter
Myslíš tento pliešok vybrať von (potiahnuť hore) alebo dopredu?

Obrázek

Vďaka. :wink:

_________________
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 18:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2010
Příspěvky: 568
Bydliště: Středočeský kraj
Vytáhneš ho směrem nahoru, ale myslím, že už jsi to rozebral. Proč to vůbec demontuješ?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 19:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.8.2007
Příspěvky: 2401
Bydliště: Liptovský Peter
Vďaka. :wink:

Ešte som to nerozobral - po tom čo som odpálil 2 vysielačky a oprava ma vyšla na 45€ už radšej neriskujem :lol:

V knipli smerovky počujem také "puknutie", raz na jednu, raz na druhú stranu. A padnúť na závadu nechcem ani náhodou (t9x použijem na F3K a štarty majú rýchlosť cez 100km/h),

Idem to skúsiť a napíšem. :lol:

_________________
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 20:23 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Tak u mě opraveno. Po různých prohazovacích testech a měření poťáků a vodičů kdy vyšlo že je všechno v pořádku, akorát to nefunguje, prostě "chodilo to pěkně, ale neselo to" :) jsem propájel spoje potenciometr-deska (ta prťavá co je na něm nasazená), protože jinde už to prostě být nemohlo a ejhle, je po závadě. Přitom pájené spoje vypadaly "běžně" a vydržely i slušné zatahání. Prostě nějaký studeňák. Chvála bohu :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 20:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.8.2007
Příspěvky: 2401
Bydliště: Liptovský Peter
Číňania to moc nekontrolujú...
Ja som zatiaľ takto postúpil:
Obrázek
Poťák je von, aj s obidvoma ochranami želiezkami.

Čo ďalej? Vďaka. :wink:

_________________
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2011 21:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.8.2007
Příspěvky: 2401
Bydliště: Liptovský Peter
Takže - z nejakého divného dôvodu po tomto "masakri" cukanie ustalo. :lol:

Zmontoval som a zajtra vyskúšam.

Vďaka. za pomoc. :lol:

_________________
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.07.2011 10:32 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2011
Příspěvky: 93
Bydliště: Praha 5 Smíchov
K Olisoftovu navodu... Jake jsou vyhody vyjmuti stabilizatoru na desce spinace? zkousel jsem hledat tady i na RCG, kde jsem sice nasel ze jej vyndavaji ale nezjistil jsem proc. Mam ted v planu jeste par uprav v radiu, tak jestli to mam mezi upravy taky zahrnout?

A jen maly dodatek, odpor do cesty PPM signalu je potreba jen s originalnim modulem, pri pouziti jineho, treba Frsky neni potreba (osobne vyzkouseno), je tedy skoro lepsi dat odpor do modulu nez do stanice :wink:

_________________
Phoenix 2000; Durafly Cessna 182; T9x+Open9x+FrSky
NE SoloPro II; HK450 V2
X-RAY T3; Trx E-maxx


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.07.2011 11:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 8983
Bydliště: Bratislava dnv SK
Odstránenie stabilizátoru pri vypínači ošetrí prípad že rádio sa zapne zasunutím jacku (simulátor alebo žiak) kedy vypínač zostane vypnutý, a do VF modulu nemá ísť napätie - to napätie tam ale počas pípnutia pretečie opačným smerom cez ten stabilizátor. To spôsobí prepnutie jacku na vstup, a tým z neho zmiznú pulzy (na moment).

Odpor do cesty PPM by sa mal dať aj pre FrSKY aj pre každý iný modul!
Obaja "jsou prasata" a výstup ide priamo z ATMega64 ktorý zvládne 40mA na vstup u FrSky - ten bol priamo na procesor ktorý mal napájanie 3,3V, a teda signál prekročil VCC a modul mohol zhorieť.
Je to signál, to znamená že tam nemá byť žiaden výkon, a to znamená že odpor tam nevadí. Naopak tvrdé neošetrené spojenie na nožičky procesorov je samo o sebe čosi škaredé...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.07.2011 11:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.8.2007
Příspěvky: 2401
Bydliště: Liptovský Peter
Tak kam má ísť ten odpor? :lol:

_________________
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.07.2011 11:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2010
Příspěvky: 948
Bydliště: PN - SK
FrSky telemetricky modul "nekazi" signal, tam mozno nejake osetrenie je v module. Ale ten odpor nicomu nevadi, skor je prinosom, tak preco ho nedat, vsakze. :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 164  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz