Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 164  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 12:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Mimochodem, poměrové stopky... Byl jsem překvapen že to nemá například Futaba T14MZ... Jinak úžasné rádio - poměr cena-výkon neřeším.

Takže, které další rádio má poměrové stopky?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2008
Příspěvky: 342
Bydliště: Praha východ - Měšice
Jo jo, este by to chcelo, aby sa tie stopky dali nastavit nie na THR% ale napriklad CH3%, aby to fakt meralo len motorovy cas.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:04 
BAN - uživatel vyhozen z RCManie
BAN - uživatel vyhozen z RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.2011
Příspěvky: 7
Bydliště: duplicitní účet LONERa
Optic 6 35Mhz :) nebude jednodussi spis zjistit ty ktere je maji, tech bude par?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:07 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
mijou píše:
Jo jo, este by to chcelo, aby sa tie stopky dali nastavit nie na THR% ale napriklad CH3%, aby to fakt meralo len motorovy cas.


Počkej, nějak nechápu :)
Můžeš nastavit procenta na první 4 kanály, tedy i CH3. Nebo se mýlím? nemám to tady. A na Maca eePe není... :?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:11 
BAN - uživatel vyhozen z RCManie
BAN - uživatel vyhozen z RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.2011
Příspěvky: 7
Bydliště: duplicitní účet LONERa
japato ze THR% nemeri motorovy cas? neco mi unika?


podle me to pocita pomerove podle toho jak moc mam pridanou packu plynu, jaky je jeste jiny motorovy cas?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.5.2006
Příspěvky: 8966
Bydliště: Bratislava dnv SK
t9x píše:
japato ze THR% nemeri motorovy cas? neco mi unika?
podle me to pocita pomerove podle toho jak moc mam pridanou packu plynu, jaky je jeste jiny motorovy cas?

Niekto si tam prepína brzdy alebo neviemčo (vztlakové klapky?) a vtedy nechce počítať ani percentá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:16 
BAN - uživatel vyhozen z RCManie
BAN - uživatel vyhozen z RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.2011
Příspěvky: 7
Bydliště: duplicitní účet LONERa
coro píše:
Niekto si tam prepína brzdy alebo neviemčo (vztlakové klapky?) a vtedy nechce počítať ani percentá.


tak to jo, zadny takovy ero nemam, takze me to nenapadlo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2008
Příspěvky: 342
Bydliště: Praha východ - Měšice
Tak tak. na ovladaci THR mam viac veci.
ID1 - Plyn
ID2 - NIC (zatial, ale pridu tam mozno klapky)
ID3 - plyn od pol nahor brzdy od pol dolu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2010
Příspěvky: 658
Bydliště: Poprad
coro píše:
t9x píše:
japato ze THR% nemeri motorovy cas? neco mi unika?
podle me to pocita pomerove podle toho jak moc mam pridanou packu plynu, jaky je jeste jiny motorovy cas?

Niekto si tam prepína brzdy alebo neviemčo (vztlakové klapky?) a vtedy nechce počítať ani percentá.


prepina ale snad prepinacom THR a nie packou - alebo ?

a ked ma motor len na nejaky spinac, tak si proste nastavim cas pocitania na ten spinac. nie je nutne mat THR na THR :)

_________________
http://bobo.matej.name


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2008
Příspěvky: 342
Bydliště: Praha východ - Měšice
Ano prepina sa to prepinacom, a v kazdej polohe prepinaca robi paka plynu ine veci, lenze nastavenie stopiek na THR% reaguje vzdy len na polohu paky plynu, bez rozdielu co momentalne ovlada.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2010
Příspěvky: 658
Bydliště: Poprad
mijou píše:
Ano prepina sa to prepinacom, a v kazdej polohe prepinaca robi paka plynu ine veci, lenze nastavenie stopiek na THR% reaguje vzdy len na polohu paky plynu, bez rozdielu co momentalne ovlada.


ale ved to pisem = pouzi na pomerove (casove) meranie to co potrebujes, nie je nutne aby boli stopky na THR pake. mozes predsa "stopovat" co len chces.

_________________
http://bobo.matej.name


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:29 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Jo tááák, ty chceš aby to počítalo poměrově plyn (na páce plynu), ale jen když na plynové páce plyn je. A když je tam něco jiného, tak aby to nereagovalo. Je tak?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2010
Příspěvky: 1047
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
boboland píše:
ale ved to pisem = pouzi na pomerove (casove) meranie to co potrebujes, nie je nutne aby boli stopky na THR pake. mozes predsa "stopovat" co len chces.


Ak myslis navolit niektory z prepinacov, tak tie mu asi na % nebudu fungovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2010
Příspěvky: 658
Bydliště: Poprad
RiMr píše:
Jo tááák, ty chceš aby to počítalo poměrově plyn (na páce plynu), ale jen když na plynové páce plyn je. A když je tam něco jiného, tak aby to nereagovalo. Je tak?


no ak sa da zmenit v er9x prepinacom pouzitie paky na inu funkciu a spat = tak potom klobuk dole, to nevie asi ziadna ina vysielacka, či?

_________________
http://bobo.matej.name


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 13:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2010
Příspěvky: 658
Bydliště: Poprad
skiner píše:
boboland píše:
ale ved to pisem = pouzi na pomerove (casove) meranie to co potrebujes, nie je nutne aby boli stopky na THR pake. mozes predsa "stopovat" co len chces.


Ak myslis navolit niektory z prepinacov, tak tie mu asi na % nebudu fungovat.


nie asi, ale urcite, preto som pisal: pomerove (casove) :)

jedine ak by sme zaviedli potenciometre miesto spinacov a uz sa nacisto ochujime z tych funkcii :D

_________________
http://bobo.matej.name


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 164  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz