px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TX9 a RX6 jsou na HC naskladněny
PříspěvekNapsal: sob 04.12.2010 8:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 16.10.2006
Příspěvky: 457
Bydliště: Praha
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8991

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=12901


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: vysílač a přijímač
PříspěvekNapsal: sob 04.12.2010 13:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.8.2008
Příspěvky: 184
Bydliště: Sedlčany,Brandýs nad Labem,Dobříš
Uvedené tx a rx jdou spolu spárovat?Myslel jsem že to jde jenom s tímto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=12339 a ten skladem není.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Tx9
PříspěvekNapsal: sob 04.12.2010 13:33 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2010
Příspěvky: 63
Bydliště: Plzeň
Ano jdou. Sám je používám.

S tou vysílačkou bych počkal až se vyřeší ta série se špatným FW. Mě přišla před týdnem a mám ho :(


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz