Reklama

 





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1957 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 131  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 13.05.2009 14:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2007
Příspěvky: 369
Bydliště: Praha Horní Měcholupy
Nazdárek,
nejsou nějaký nový zkušenosti z reálnýho provozu?
Celkem bych do týhle vysílajdy šel.

_________________
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"

Frekvence: 35 Mhz Kanál: 64


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 13.05.2009 16:20 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7408
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Čau,
v reálném provozu ji mám, dost chyb ve firmware, počkal bych na novější verzi (pokud bude...). Ne že by nebyla funkční, je to osmikanál, to jo, ale některé věci prostě fungují pouze v menu...
Butterfly, DR společně s expon., AUX kanály neumí být MASTER ve vlastních mixech, v Glider režimu je STARTOFS plně funkční, ale STOPOFS už jen napůl (nefunguje přimixování výškovky, prostě drobnosti které neumožňují naplno využívat schopností, které by toto rádio MOHLO mít... Věřím tomu, že v budoucnu vydají verzi s vychytaným FW, ale teď je to fakt jen pro dobrodruhy, nebo pro ty, co chtějí osmi((devíti)kanál a netouží po přílišném mixování a pípání... :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Podobnost čistě náhodná.
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009 20:18 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7408
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Není třeba komentáře...
Upozornil na tuto zajímavost uživatel Andreas77 na rcgroups.com.

Mechanika z Turnigy9x:
http://picasaweb.google.cz/lh/photo/lFK ... directlink

Mechanika z DX6i:
http://picasaweb.google.cz/lh/photo/cnK ... directlink


Více tady:
http://www.rcgroups.com/forums/showthre ... st12274974

Mimochodem, HC stáhnul toto rádio z nabídky... :-) Zdá se že budu mít unikát...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.05.2009 7:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 16.3.2006
Příspěvky: 339
Tak je zpátky v prodeji a přibylo tam upozornění jak dosáhnout naprogramování D/R a EXP současně: nejdřív se musí nastavit D/R, vyskočit z menu, a potom nastavit EXP.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.05.2009 7:16 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7408
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Jojo, už jsem to zkoušel včera, zdá se že to funguje. Ještě tak přijít na to jak rozchodit výškovku v mixu STOPOFS.
Tady je i návod jak napípat motýlka přes vlastní mixy, zatím jsem nezkoušel:
Autor John Kim:
I am using programmable mixes for BUTTERFLY operation. There are 5 programmable mixes. You can program most anything yourself if the factory programs are not working. Here is what I am doing.

Activate programmable mixes.

Motor ch. (ch. 3) to flap 1
ch. 3 to flap 2
ch. 3 to aileron 1
ch. 3 to aileron 2
ch. 3 to elevator compensation

____

Asi se to bude postupně řešit, případně nacházet náhradní řešení...
A to nemluvím o rozjíždějící se komunitě open source vývojářů kteří už začínají probírat konkrétní postupy na realizaci vlastního SW...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.05.2009 11:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 2563
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
RiMr píše:
A to nemluvím o rozjíždějící se komunitě open source vývojářů kteří už začínají probírat konkrétní postupy na realizaci vlastního SW...


Toto je veľmi zaujímavá myšlienka... máš nejaké bližšie info?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.05.2009 14:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.8.2005
Příspěvky: 2420
Bydliště: letiště Točná, Praha
Pro mě by ta vysílda byla akorát, já akorát nastavim citlivost výchylky to je vše. Normální rádia já nevyužiju, mám Eclipse 7 a bohatě mi stačí. Pro mě je nejlepší mix hlava a to mi nikdo nevymluví :D .

_________________
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná a modeláři Lipence.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.05.2009 15:11 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7408
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
georg píše:
Pro mě by ta vysílda byla akorát, já akorát nastavim citlivost výchylky to je vše. Normální rádia já nevyužiju, mám Eclipse 7 a bohatě mi stačí. Pro mě je nejlepší mix hlava a to mi nikdo nevymluví :D .


Co čtu, tak někteří uživatelé mají problémy s poťákem plynu. Ale u mě všechno "fyzicky" v pořádku. Tak asi jako u většiny, už se jich prodaly stovky...
Základní mixy fungují, jaj jsem psal, je problém "s fičurkami". A ohledně mixů v hlavě, hele, jak namixuješ rukama nebo hlavou dvouservové křídlo s flaperony, případně s diferencovanými výchylkami :-) ? Nebo motýlka či deltu ? To jsou přece taky mixy...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.05.2009 18:06 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2005
Příspěvky: 10872
Bydliště: ČR, P6 Dědina, Letiště: Trněný Újezd
Obrázky: 11
georg píše:
Pro mě je nejlepší mix hlava a to mi nikdo nevymluví :D .
Zrejme si nikdy nemel vetrone se 4ma servama v kridle a vzadu s motylem, tam bys krome dvou hlav potreboval jeste 4 ruce, obzvlaste pri akrobacii nebo pristani :D

_________________
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Moje modely - http://poletuchy.ic.cz/hangar/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.05.2009 18:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.8.2005
Příspěvky: 2420
Bydliště: letiště Točná, Praha
Já vim, mě to ted čeká u Blaníka. 4 servové křídlo s motorem na pylonu bude to zajímavé :) . Ale do tedka kromě kombata jsem mixi nepotřeboval. Bohužel tahle doba končí, holt větší ero větší nároky.

_________________
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná a modeláři Lipence.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.05.2009 6:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.2.2009
Příspěvky: 66
Bydliště: Chrudim
Prosím nevíte někdo,jak je Turnigy 9x použitelný pro heli?Na manuál jsem se díval,ale jestli to funguje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.05.2009 7:30 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7408
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Doporučuju dát dotaz na fóru na rcgroups.com. Tam je těch uživatelů T9X asi nejvíc "pohromadě".
Ale můj skromný názor jako majitele jednoho tohoto rádia je (nejsem ale vrtulníkář), že na vrtulník by asi bylo lepší rádio možná s míň kanály, ale větším "knowhow". A pokud potřebuješ víc kanálů, tak už to asi bude něco složitějšího/většího/dražšího/nebezpečnějšího a tam už je asi potřeba spolehlivého rádia zcela čitelná :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.05.2009 9:13 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.2.2009
Příspěvky: 66
Bydliště: Chrudim
Díky za odpověď,víc kanálů zatím nepotřebuju.Nakonec asi zvolím DX6 nebo DX7 asi to bude jistější.Na rcgroups mrknu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.05.2009 11:31 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2008
Příspěvky: 66
no ja ji poridil, s assanem kvuli kamaradovi a vcera doslo k napipani HK450 - kvuli tomu jsem ji kupoval a DOBRY! :-) proste FC16 uz na ten vrtulnik moc neni - tohle je akorat...

_________________
FC16 + Tg9X (assan), Bulldog (MS Composit), Phantom EDF, MIG-3, F-22, polaris, Bristol, 2x MiniRay (Hacker) :))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.05.2009 13:21 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.2.2009
Příspěvky: 66
Bydliště: Chrudim
Já začínám s Minititanem a mám Futabu EXHP6,ale chtěl bych 2,4G,tak se rozhoduju jestli Spektrum nebo Turnigy s Assanem.Zatím se plácám při zemi,tak to že futaba nemá stopky mi nevadí,ale brzo asi bude.A u Spektra se mi zdá cenový rozdíl mezi DX6 a DX7 docela velký.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1957 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 131  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz