Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ATtiny10 servo tester
PříspěvekNapsal: úte 29.12.2015 15:50 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 3588
Bydliště: SK Bratislava
hladaj arduino, su toho 3 tony ... odpichnut sa mozes tu: https://www.arduino.cc/

ale ano mas moznost robit aj priamo v asembleri ale to je masochizmus

problem alebo vyhoda (ako to zoberies) ze sa tam nehras s low level programovanim, chce to trochu iny pristum ako na PICka, navyse mas to uz na doskach ako vidis, na druhej strane s dost nerozumnym rozlozenim pinov, tazke drotovacka bude napriek tomu ze to uz mas na doske ... musis si vybrat

ale stale je moznost odladit na doske a potom napalovat obvod ako sa to robi u picka na vlasnu dosku (su verzie s procesorom v petici)

pokial ta tlaci len velkost pamete (predpokladam) je nove picko s dvojnasobkom pameti


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: ATtiny10 servo tester
PříspěvekNapsal: úte 29.12.2015 16:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
pardon, chyba


Naposledy upravil JosefSvejk dne úte 29.12.2015 16:36, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: ATtiny10 servo tester
PříspěvekNapsal: úte 29.12.2015 16:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.10.2010
Příspěvky: 347
Bydliště: Brno
... pouzij tlacitka jenom 2 jako up/down a navolenou hodnotu zobrazis na displayi ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ATtiny10 servo tester
PříspěvekNapsal: úte 29.12.2015 16:18 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 22.5.2006
Příspěvky: 611
Obrázky: 18
jyrry píše:
..., jde na to použít nějaký Basic? :roll:
Že bych na to přešel... :?:


Ano lze to programovat v jazyce Basic -> použít Bascom
http://www.mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=103

Ve free ferzi je omezení paměti, které je ale dostačující pro většinu hobby projetků.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: ATtiny10 servo tester
PříspěvekNapsal: úte 29.12.2015 16:18 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 3588
Bydliště: SK Bratislava
njn ... jetibox sa ale uz vyraba :- )))

... aj ked pametam sa ze tu uz bola akcia na vyrobu kopie jetiboxu, aj mam jeden doma :- ))


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz