RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Jetibox
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=40&t=86861
Stránka 1 z 1

Autor:  XDan [ stř 02.10.2019 19:57 ]
Předmět příspěvku:  Jetibox

Nezaznamenal někdo v průběhu posledních let malou změnu softwaru v Jetiboxech? Jedná se konkrétně o tento typ : https://www.jino.cz/jetibox-programator_925

Autor:  TomasC [ stř 02.10.2019 22:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Jetibox

Určitě je tam nějaký vývoj. Mám extrémně starý JETIbox a má někdy problém načíst nejnovější výrobky. Nový/černý to řeší.

A hlavně. Tento černý JETI box skvěle funguje i na jednu lipolku. Starý fungoval, ale měl špatně čitelný display. Tak je testování serv snadnější.

Autor:  XDan [ stř 02.10.2019 22:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Jetibox

Já mám opačný problém, s novějším jetiboxem nemůžu programovat starší výrobky. Nikdy jsem o této nekonpatibilnosti neslyšel.

Autor:  TomasC [ stř 02.10.2019 23:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Jetibox

Tak tuto zkušenost opravdu nemám.

Autor:  igorb [ čtv 03.10.2019 11:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Jetibox

Urcite sa niekolko krat "nieco" menilo, nesli nam s tym nastavovat nase casovace, musel som to riesit

ak sa nemylim a dobre si pametam, tak zmeny boli sposobene zmenou technologii suciastok pouzivanych ako cielove - presnejsie urovne 0 a 1 pri prechode na 3.3 a menej V logiku, myslim ze to riesili zmenou odporoveho delica na vstupe, v prvom priblizeni sme to riesili pripjenim paralelneho odporceka v tom delici, mozno to bude aj tento pripad

Autor:  XDan [ čtv 03.10.2019 21:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Jetibox

igorb píše:
Urcite sa niekolko krat "nieco" menilo, nesli nam s tym nastavovat nase casovace, musel som to riesit

ak sa nemylim a dobre si pametam, tak zmeny boli sposobene zmenou technologii suciastok pouzivanych ako cielove - presnejsie urovne 0 a 1 pri prechode na 3.3 a menej V logiku, myslim ze to riesili zmenou odporoveho delica na vstupe, v prvom priblizeni sme to riesili pripjenim paralelneho odporceka v tom delici, mozno to bude aj tento pripad


Ano, to je přesně ono, nemůžu nastavit novějším Jetoboxem starší časovač účka.

Autor:  igorb [ čtv 03.10.2019 21:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Jetibox

Ten problem mal Juro V. a vyriesil ho tusim 10k odporom pripojenym na signalny pin konektora v jetiboxe a bud + alebo - napania jetiboxu (vovnutri) ... treba vyskusat, proste bolo treba stiahnnut "plavajuci" signal dole alebo hore, nepametam sa presne ... normalne tam vrazi drotovy odpor na prislusne piny a vybavene

ale je tam este jedna zrada, ak je to uplne uplne stary casovac a jetibox (myslim ze tie najstarsie jetiboxy sa poznali podla toho ze nevypisovali "communication error" ale iba zobrazili bodku na displeji), tak tie uplne prve jetiboxy aj inak komunikovali, to sa vtedy vyriesilo iba zmenou casovaca aby fungoval s novymi jetiboxami, ale to je tak 10 rokov dozadu, ale vedel by som to zistit ak mi povies typ a verziu

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/