Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 511 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 15:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.7.2007
Příspěvky: 176
Bydliště: Rožňava (Slovakia)
Zdravim,

mam jeden problem, ked idem nabijat LiPo baterku 3-clankovu, nastavim si nabijaci prud 1.0A a pocet clankov 3 .. potom stlacim START/ENTER na 3 sekundy a nabijacka zacne zistovat nieco o baterrke... lenze tu je problem... vypise ze zistilo 2 clanky, lenze baterka ma 3 clanky (meral som teraz, ze ide z nej 11.1V)

Neviete kde moze byt problem ? Chybna nabijacka, alebo co ?

A ked tam dam baterku s 1 clankom, tak to zisti dobre, ze je 1 clanok

_________________
Multiplex EasyCub l HITEC Optic 6 Sport


Naposledy upravil M4rek dne pon 25.05.2009 15:16, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 15:14 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2008
Příspěvky: 1578
Bydliště: Úvaly (Praha-východ)
Co je to za baterii, ma ten spravny balancni konektor? Jine baterie tam bezi v pohode?

_________________
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 15:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.7.2007
Příspěvky: 176
Bydliště: Rožňava (Slovakia)
je to tato baterka: http://rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=33105

A ako som teraz dopisal do 1. postu, ked tam dam 1-clankovu baterku, tu zisti dobre

_________________
Multiplex EasyCub l HITEC Optic 6 Sport


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 15:41 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 27.1.2009
Příspěvky: 62
Bydliště: Trutnov
jaký program pro nabíjení používáš ? lipo balance ? pokud ano tak zkus program Lipo charge a baterii nepřipojuj na balancer ale pouze připoj + a - a zkus to nabít, pokud ti to hodí znova tu chybu tak to vypadá na baterii, ale pro jistotu to chce zkusit ještě jednu. Pokud ti to ale chybu nehodí tak máš na baterii jinej balanční konektor než Accucell 6 (má tuším JST-XH). pokud ti to hodí chybu i s jinou baterií tak nejpíš reklamace.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 15:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.7.2007
Příspěvky: 176
Bydliště: Rožňava (Slovakia)
no skusal som to aj tak, ze pripojit len + a - ale stale to robi to iste.

Skoda, ze nemam inu Lipo baterku, sice jedna je na ceste z hongkonku, asi budem musiet na nu pockat.

_________________
Multiplex EasyCub l HITEC Optic 6 Sport


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 16:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2004
Příspěvky: 1059
Bydliště: Praha 4
A vybral jsi ten nabijeci program bez balanceru? Viz predchozi prispevek?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 16:03 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.7.2007
Příspěvky: 176
Bydliště: Rožňava (Slovakia)
koko píše:
A vybral jsi ten nabijeci program bez balanceru? Viz predchozi prispevek?


jj, skusal som bez balanceru

_________________
Multiplex EasyCub l HITEC Optic 6 Sport


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 16:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
Změř tomu napětí (té baterce) a napiš to sem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 16:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.7.2007
Příspěvky: 176
Bydliště: Rožňava (Slovakia)
to som zmeral, sice len takym rucickovym meradlom, ale tak to vyzera, ze 11.1 V

_________________
Multiplex EasyCub l HITEC Optic 6 Sport


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 16:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.7.2007
Příspěvky: 176
Bydliště: Rožňava (Slovakia)
ale asi predsa bude ta baterka zla, zlu stupnicu som pozeral, premeral som to este raz...a ma len nieco cez 8 V

_________________
Multiplex EasyCub l HITEC Optic 6 Sport


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 17:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2004
Příspěvky: 1059
Bydliště: Praha 4
Takze maximalne rozebrat a zmenit na 2cl. Ale jestli se v tom moc nevyznas tak radeji cele vyhodit ( do vody a propichat)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 18:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.4.2009
Příspěvky: 2316
Bydliště: Sokolov
asi se budu Accucelky 6 zbavovat... cena neco kolem tisicovky, stari 3 mesice. Nahradim ji 8kou. Tak kdyby nekdo chtel, zkuste me zastihnout na mejlu

_________________
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 20:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2008
Příspěvky: 270
Bydliště: Podbořany
Ta baterka je nová nebo již létaná?
Pokud je již létaná, pravděpodobně jsi ji vybil moc. Dej ji chvíli nabíjet jako dvoučlánek bez balanceru, až se jí zvedne napětí, ukonči nabíjení, odpoj ji a pak ji zkus znova připojit - nabíječka by měla pak korektně detekovat tři články. Dokonči nabíjení s balancerem.
Už se to tu někde řešilo pro jinou nabíječku. Když ani tohle nepomůže, pak bych teprve prohlásil baterku za vadnou.

_________________
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.05.2009 22:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2004
Příspěvky: 1059
Bydliště: Praha 4
Tak aspon zmer jednotlivy napeti na bal. konektoru.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 01.06.2009 11:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2007
Příspěvky: 228
Bydliště: Rožňava,Slovakia
Nazdar všetkým chcel by som sa Vás spýtať či môžem nabíjať touto nabíjačkou 4 ks baterií 2600 mAh NiMh ktoré sú v takomto púzdre:

http://img198.imageshack.us/my.php?image=p1010374v.jpg

A stačí pripojiť plus na plus a mínus na mínus a môžem nabíjať? Samozrejme nastaviť aký typ batérie a pod veci to viem.

Diki moc za odpoveď. :wink:

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=B9uI-NEP6Zg
http://www.youtube.com/watch?v=SfeUZQBlQWU


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 511 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz