Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 23.01.2017 7:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2009
Příspěvky: 982
Bydliště: Praha 9 Kyje
Obrázky: 0
Tak opraveno! Díky za vše STROHURovi, zdroj jsem mu nakonec poslal a on opravil. Super práce, ještě jednou díky za pomoc.

_________________
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 23.01.2017 8:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
A co všechno tedy vyměnil?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 23.01.2017 9:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 8968
Bydliště: Bratislava dnv SK
Aj takto sa dá opraviť zdroj: http://www.topgun.sk/php/index.php?PAGE_NEWS=450
- napríklad sa mi na tom páči eff >85% a spotreba bez záťaže 2x <0,15W (pre 10A) http://partis.cz/index.php?gid=3075
kolega to tak robil, len on tam ešte nechal kopu zbytočností (dal by som to napriamo):
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 23.01.2017 9:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Coro, to myslíš opravdu vážně? :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 24.01.2017 13:59 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.1.2012
Příspěvky: 504
Byla namotána nová cívka , elektrolyty změřeny ok a výkonové diody podmáznuty teplovodivou vazelínou.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 10:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1637
Bydliště: Nitra Slovensko
Neviete akým skrutkovačom otvorím, ROZOBEREM tento zdroj. Je tam nieaký špec. šrób. (4xZO SPODU)
Graupner Power Suply 0-15V/0-15A (225W)


Přílohy:
P8010131.JPG
P8010131.JPG [ 77.77 KiB | Zobrazeno 333 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 11:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Lepší by bylo, kdyby jsi sem dal fotku přímo toho šroubu. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 02.08.2017 0:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1637
Bydliště: Nitra Slovensko
Lark píše:
Lepší by bylo, kdyby jsi sem dal fotku přímo toho šroubu. :wink:


Veď píšem, že ho nemôžem vykrútiť a je zo spodku hlboko tak ho ani nevidno. Chcelo by to radu od niekoho kto sa s tým už stretol.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 02.08.2017 1:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Pak mě napadá dát do trubičky kousek plastelíny a zkusyt ten tvar hlavy obtisknout.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: glaid a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz