Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 166 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: pon 17.07.2017 18:47 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 18818
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
NZ :-)

Tak jsem si taky udělal radost. Teda, těch 150W... nevím, nevím... Je to takový chcípáček :mrgreen:
Příloha:
SC_608_R.jpg
SC_608_R.jpg
[ 120.33 KiB | Zobrazeno 2131 krát ]


_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: pon 17.07.2017 18:56 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6665
Bydliště: Písek, ČR
Hehe - koukal jsem na fotku, kde máš těch 150W? Koukám na dva reaktory, dva zdroje á 350W, a až po dlouhé době jsem si všimnul toho drobka uprostřed. No a jeho mladší brácha má 300W a je ještě o dost menší. Holt pokrok....

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: pon 17.07.2017 19:29 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 18818
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Tak zatím jen 125W.
Jako správný BFU elektriky neznalý jsem to přikrokodýlil origo kabelem ke zdroji, pro baterku jsem musel fofrem spáchat redukci - prosím nekomentovat barvy kabelů :mrgreen:
Nastavil jsem jen počet článků (5s) a proud "co to šlo" (8A) a spustil. Ustálilo se to na těch 125W (aktuálně 6,3A) a po cca minutě se rozjel větráček naplno:
Příloha:
20170717_202600.jpg
20170717_202600.jpg
[ 112.74 KiB | Zobrazeno 2113 krát ]


Zatím to drží těch 65°C.

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: pon 17.07.2017 19:36 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 18818
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Hm, tak 125W a víc to asi už nebude :-(
Nevydržel jsem to, jal se hledat volbu omezení výkonu a ono to je naplno...
Příloha:
20170717_203543.jpg
20170717_203543.jpg
[ 105.68 KiB | Zobrazeno 2108 krát ]


Ale i tak je to slušný, na pindíka :D

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: pon 17.07.2017 19:55 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1505
Bydliště: Pardubice
jyrry píše:
Hm, tak 125W a víc to asi už nebude :-(
Nevydržel jsem to, jal se hledat volbu omezení výkonu a ono to je naplno...
Příloha:
20170717_203543.jpg

Ale i tak je to slušný, na pindíka :D


Ale bude 150W, jen ne při 13V... Viz moje recenze Q6 o dvě strany zpět.... Tyhle nabíječe nemají tak výkonné Step-UP.....

_________________
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: pon 17.07.2017 20:00 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 18818
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
No, když ale já v autě vozím jen 12V 105Ah olovo...
Ovšem já ji jen tak zkouším opékat, na tohle jsem si ji fakt nepořídil :D

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: pon 17.07.2017 20:05 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6665
Bydliště: Písek, ČR
jyrry píše:
..... prosím nekomentovat barvy kabelů :mrgreen: .....

Barvy vem čert, ale tu smršťovačku si tam radši přeci jenom dej 8O
"To neněláš dobře Jaromíre s těma sirkama" :lol:

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: pon 17.07.2017 20:08 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1505
Bydliště: Pardubice
Upřímně řečeno když jsem zkoušel 300W s Q6 tak jsem fakt čekal kdy to chytne plamenem, prostě jsem nevěřil že to zmákne, ale zmákla :D . Já vozím Lídlovku centrálu, kdybych dal do auta 12V 105Ah olovo tak se mi to postavi na zadní a neodjedu :mrgreen: .

_________________
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: pon 17.07.2017 20:19 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 18818
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Ono to olovo není až tak těžké, má to jen asi 26kg :-) Ta předchozí měla 45, nebo tak nějak...

Teď zkouším režim "storage", drží to pěkně výkon i teplotu; funící větráček se dá vydržet, mám to za zády:
Příloha:
20170717_211428.jpg
20170717_211428.jpg
[ 113.89 KiB | Zobrazeno 2098 krát ]



Woito, to je jen na zkoušení, nebudu tím nabíjet tyhle velké sady, to po zkoušce zase rozeberu.
Takových redukcí se mi už nashromáždilo...
Příloha:
20170717_211919.jpg
20170717_211919.jpg
[ 107.66 KiB | Zobrazeno 2098 krát ]

A to není zdaleka všechno, ty aktuálně v provozu jsou po kufříkách s nabíječi a baterkami...

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 20:38 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1505
Bydliště: Pardubice
Minimálně pro Q6 vyšel nový FW.. Stahovat zde: http://www.isdt.co/download . Popřípadě můžete zkontrolovat i ostatní.. Od aktualizace nabito asi deset packů a vše se zdá OK..

_________________
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 21:10 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2012
Příspěvky: 69
Bydliště: Pardubice ČR
Obrázky: 36
Jenom jestli nekecáš:-)

_________________
T-rex 550(Vbar)@LA700(Vbar)@T14SG
Tweaker 180(SpRF3)@ThugPig(SpRF3)@QAV210(SpRF3)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 21:12 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6665
Bydliště: Písek, ČR
Arcicorso, jak se to připojuje k počítači? Kablík jsem u nabíječky neměl.
FW mám v mé Q6plus zastaralý, rád bych updatoval.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 21:12 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1505
Bydliště: Pardubice
mataman píše:
Jenom jestli nekecáš:-)


Já?? Nikdy :mrgreen: !!

Napiš jestli je novej FW i pro tu tvou SC-608 :wink: .

_________________
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 21:14 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1505
Bydliště: Pardubice
Woita píše:
Arcicorso, jak se to připojuje k počítači? Kablík jsem u nabíječky neměl.
FW mám v mé Q6plus zastaralý, rád bych updatoval.


Nic na tom není.. Buď máš originální SC Linker a pokud ne tak stačí USB/RS232 prevodníček (určitě doma nějaký najdeš) a 4 pinovej 3,5mm jack (například od sluchátek mobilního telefonu).. Pokud chvíli vydržíš hodim ti sem jak to zapojit :D ..

_________________
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječe iSDT 150W, 300W, 500W
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 21:21 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2012
Příspěvky: 69
Bydliště: Pardubice ČR
Obrázky: 36
Arcicorsa píše:

Já?? Nikdy :mrgreen: !!

Napiš jestli je novej FW i pro tu tvou SC-608 :wink: .


Už mám i Q6Plus:-) na 608 nic novýho a tenhle firmware už taky mám,takže prd :-)

_________________
T-rex 550(Vbar)@LA700(Vbar)@T14SG
Tweaker 180(SpRF3)@ThugPig(SpRF3)@QAV210(SpRF3)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 166 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz