Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 10:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1630
Bydliště: Nitra Slovensko
michalv píše:
Ahaa, no ale je to divny, protoze ja jsem to koupil ted a mam tam zrejme jeste starsi soft, protoze HV mi to nepodporuje. A ty sis to nejak upgradoval, nebo si to uz koupil s novym softem?
Ja mam ale Imax X400


X180 a X100 sa už predávajú s LiHv. Ja som ju kvôli tomu kupoval X180. Soft. som hľadal ale nič som nenašiel na IMAX. Iba na B6 (V2) na stránkach SKYRC je na podporu LiHv a kalibrácie. Ak by niekto potrboval odkaz je tu:
(LiHv)
http://www.skyrc.com/index.php?route=ne ... ews_id=185

(Calibration)
http://www.skyrc.com/index.php?route=ne ... ews_id=190


Přílohy:
P8010134.JPG
P8010134.JPG [ 79.76 KiB | Zobrazeno 471 krát ]
P8010131.JPG
P8010131.JPG [ 77.77 KiB | Zobrazeno 232 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Naposledy upravil juraj.jurej dne pon 21.08.2017 7:58, celkově upraveno 1
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 16:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 415
Bydliště: Praha
Ahoj kluci, chtel jsem se Vas zeptat. Vsiml jsem si, ze u mojeho Imax 400 mi nejak kolisa nabijeci proud, nekdy az o 0,5A. Zkousel jsem napajeni nabijecky ze zdroje i s autobaterky a stejny problem. Zkousel jsem nabijet i bez balancovani a taky to kolisa. Kdyz nabijim do 1A, tak je to v poradku a nekolisa to.


Přílohy:
IMG_0287.JPG
IMG_0287.JPG [ 45.67 KiB | Zobrazeno 424 krát ]
IMG_0289.JPG
IMG_0289.JPG [ 57.35 KiB | Zobrazeno 424 krát ]

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 17:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.5.2014
Příspěvky: 112
Bydliště: ústecký kraj
Kdysi jsem měl podobnou nabíječku a dělala mi něco podobného taky, když jsem jí napájel zdrojem ze serveru a napětí nebylo dostatečně vyhlazené.
Z čeho to napájíš?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 18:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 415
Bydliště: Praha
Zkousel jsem jak zdroj z Pc upravenej a autobaterku

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 15:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 415
Bydliště: Praha
Kluci, muze mi nekdo napsat jestli kdyz jste pustili Imax x400 poprve, tak to chtelo kalibraci displeje?
Jinak uz jsem nabijecku poslal na reklamaci k Horejsimu. Mam takove podezreni, ze ta nabijecka nebyla nova, ale ze ji nekdo vratil, nebo uz ji tam nekdo prohanel, protoze to po me nechtelo tu kalibraci displeje.
Predem dik

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 20:30 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2008
Příspěvky: 1059
Nemám x400, ale x120 z HK a tovární nastavení se dá obnovit tak, že při zapnutí klepneš do úvodní obrazovky, která se tam objeví asi na jednu dvě vteřiny než naskočí obvyklé menu. Třeba by ten reset pomohl. Na žádnou kalibraci displeje při prvotním spuštění si nepamatuju (a to té svojí nabíječky x120 mám dva kusy).


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 20:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 415
Bydliště: Praha
No u ty x400 kdyz jsem udelal reset tak najela obrazovka s teckama na ktere jsem postupne kliknul a zkalibrovaly se dotyky. Ale kdyz jsem zapnul nabijecku poprve od Horejsiho tak to po me kalibraci nechtelo, tak mi to je divny.
Jinak to kolisani nabijeciho proudu to delalo i po resetu.

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.08.2017 7:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1630
Bydliště: Nitra Slovensko
Ja mám X180 kupoval na SR (dodávateľ asi tiež Horéjši) A pri prvom zapnutí som tiež žiadnu kalibráciu nemusel robiť a nemyslím si, že nebola nová. Keď si všimneš obr. aj mne ten prúd kolíše, ale nie až tak a myslím že to je v poriadku. Ako sa zvyšuje napätie pri nabíjaní tak ten prúd trochu kolíše. Ale 0,5A je už asi moc.


Přílohy:
P8010133.JPG
P8010133.JPG [ 77.26 KiB | Zobrazeno 232 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.08.2017 8:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 415
Bydliště: Praha
To je zajimave, ze ti to taky kolisa. Me to kolisa jen kdyz nabijim dva paky baterek. Jeste mam doma hyperion 1210 a tam ten proud vubec nekolisa.
Prave s tou kalibraci mi to je divny, protoze me to i spatne reagovalo na dotyky a kdyz jsem udelal tovarni nastaveni, tak jsem zkalibroval displej a uz to bylo ok. Myslim si ze by to melo byt jako u mobilu ten pruvodce pri prvnim spusteni, taky ti tam rovnou nevylitne plocha a je tam pruvodce nastavenim atd...

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz