Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1233 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 83  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: výběr modelářského nabíječe
PříspěvekNapsal: ned 20.05.2018 19:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 2.1.2012
Příspěvky: 337
Bydliště: PRAHA
uz jsem par pc zdroju upravoval
kvuki zvyseni vykonu se davaly diody z 5 v vetve do 12 voltove a 5 v vetev se uplne odstranila
uprava byla trosku slozitejsi ale fungovalo to dobre
mam starych pc zdroju jeste pul krabice ale uz o to neni zajem tak pujdou do sbernaku


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: výběr modelářského nabíječe
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 21:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 333
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
DXS dekuji za info .) ešte keby sa našiel uživatel SKYRC Q200
DXS použivaš aj QR Code?
takto ti hučí? https://www.youtube.com/watch?v=mM2BWB8Q6zQ

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: výběr modelářského nabíječe
PříspěvekNapsal: úte 05.06.2018 15:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 333
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
Tak už mám doma Q200 :D

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: výběr modelářského nabíječe
PříspěvekNapsal: úte 05.06.2018 20:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2014
Příspěvky: 483
Bydliště: Plzeňsko
ecoone píše:
Tak už mám doma Q200 :D

A hučí? Nebo jen šumí? :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: výběr modelářského nabíječe
PříspěvekNapsal: úte 05.06.2018 21:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 333
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
ešte som ju nevybalil .) ja viem hanba mi .) aj ja som zvedavy. čakam na vikend .)
druha možnost bola že kupim 3 alebo 4kusy Imax B6 .) 100% tiche :-) kus za 25e .)
to bol len žart .) ale moju ulohu by splnili .)

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: nafouklá Li-Po
PříspěvekNapsal: sob 23.06.2018 10:50 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 11002
Bydliště: Břeclav
Vidlák píše:
...jsem si myslel, že jsem ji zlikvidoval nabíječkou. Používám BEL 2000...


Tak to jsi si myslel správně. Pokud máš tuto nabíječku, je úplně jedno jaký typ accu koupíš. Všechny odejdou...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nafouklá Li-Po
PříspěvekNapsal: sob 23.06.2018 12:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 366
Bydliště: ČR
Zdravím,
mám ještě nabíječku ALAGIN RCC-3SX, ale ta je bohužel jen na tříčlánek
můžeš dát odkaz na nějakou slušnou nabíječku vhodnou pro LI-POL
Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nafouklá Li-Po
PříspěvekNapsal: sob 23.06.2018 15:40 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 3623
Bydliště: Zvole u Prahy
Obrázky: 0
teď jsem koupil isdt 6 lite 600W - zrovna tahle neměří vnitřní odpory článků .
https://emotors.cz/357-isdt

Předtím jsem používal Equilibrium 2000 a před tím Graupnera - ten nebalancoval

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: nafouklá Li-Po
PříspěvekNapsal: sob 23.06.2018 21:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2600
Bydliště: Zavar, SK
A prečo nie obyčajný reaktor? Napríklad tento
https://hobbyking.com/en_us/turnigy-rea ... arger.html
alebo tento
https://hobbyking.com/en_us/turnigy-rea ... arger.html
? Mám obe ( teda tú truhú pod názvom ICharger ) a spokojnosť. Obe majú aj meranie vnútorného odporu, aj možnosť zmeniť napätie na článok v rozmedzí 4.00 až 4.30V...

_________________
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nafouklá Li-Po
PříspěvekNapsal: sob 23.06.2018 21:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.5.2018
Příspěvky: 95
Bydliště: Kousek od Prahé
ddano007 píše:
..aj možnosť zmeniť napätie na článok v rozmedzí 4.00 až 4.30V...


tzn., že přímou podporu nabíjení HV nemá? To nejspíš znamená, že (ošlehnutá) nabíječka už nemá podporu od vývojáře původního SW. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nafouklá Li-Po
PříspěvekNapsal: sob 23.06.2018 22:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2600
Bydliště: Zavar, SK
Nie, priamu podporu HV nemá.

_________________
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nafouklá Li-Po
PříspěvekNapsal: sob 23.06.2018 22:32 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19447
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Hm. Tak to abych oba své reaktory zahodil, co?
:roll:

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nafouklá Li-Po
PříspěvekNapsal: sob 23.06.2018 22:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2600
Bydliště: Zavar, SK
Potom mi povedz, do ktorej popolnice si ich vyhodil... :lol:

_________________
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nafouklá Li-Po
PříspěvekNapsal: sob 23.06.2018 22:43 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19447
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Víš, větší sranda je že původní vývojář na novém FW pro iCharge (mám 2x 106B+) stejně už asi nepracuje, alespoň nevím o softu novějším než asi 5 roků a to módní, žádané a potřebné LiHV v tom posledním taky není. :mrgreen:

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nafouklá Li-Po
PříspěvekNapsal: sob 23.06.2018 22:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10080
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
A jaký je rozdíl v tom jestli podporuje LiHV, nebo jestli si nastavím koncové napětí na 4,30V?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1233 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 83  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz