Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 69 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 18.05.2015 21:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.7.2009
Příspěvky: 444
Bydliště: Hodonín
Ahojte,
mám dotaz - při nabíjení s touto nabíječkou dochází k tomu, že i když mám všechny konektory správně a pevně zasunuty, a s nabíječkou nebo baterkou posunu po stole, tak se nabíjení přeruší a hlásí to Connection brake. A to třeba i dvakrát třikrát za sebou . někde asi blbý kontakt. Co s tím?
Díky za rady.
Pavel


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 18.05.2015 21:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Dělá to i s jinejma baterkama nebo jen s touhle? Radek

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 18.05.2015 21:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.7.2009
Příspěvky: 444
Bydliště: Hodonín
arda1 píše:
Dělá to i s jinejma baterkama nebo jen s touhle? Radek

Zkoušeli jsme to jen s dvoučlánkama Zippy Compact.
Ale zkusím to i s jinýma - prostě jsem jen posunul nabíječku po stole a už se to přerušilo.
Uvidíme.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 5:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.9.2012
Příspěvky: 929
Bydliště: Křovice, Dobruška (Královehradecký kraj)
Výjmečně se mi to stávalo taky.. Ale jen vážně dost zřídka.. Teď je všechno v pohodě.

_________________
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 7:13 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1421
Bydliště: Havířov
Buď přerušený některý káblík, nebo špatný konektor. tipl bych to na studený spoj na plošném spoji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječ Equilibrium 3.5 50W
PříspěvekNapsal: stř 23.09.2015 11:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 298
Bydliště: Jedlová u Poličky
Pánové nabíjíte s touto nabíječkou někdo LiIon? Pořídil sem si 3s1p 2100 od jeti a baterky mi to nabíjí na 12,3v přičemž liIon mají mít 12,6v procházel sem nastavení a nikde jsem to nenašel nevíte někdo co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječ Equilibrium 3.5 50W
PříspěvekNapsal: stř 23.09.2015 11:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Tak je nabíjej jako lipolky :wink: .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječ Equilibrium 3.5 50W
PříspěvekNapsal: stř 23.09.2015 11:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 298
Bydliště: Jedlová u Poličky
Jenže lipolky se nabíjejí na 12,4 jestli se nemejlim


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječ Equilibrium 3.5 50W
PříspěvekNapsal: stř 23.09.2015 11:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
To se teda mejlíš :wink: .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječ Equilibrium 3.5 50W
PříspěvekNapsal: stř 23.09.2015 11:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.8.2015
Příspěvky: 207
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 5
Majky007s píše:
Jenže lipolky se nabíjejí na 12,4 jestli se nemejlim


Pokud je to baterie LiPol, neřešte žádné napětí - to nenastavujete.
Zvolíte nabíjení nebo Bal.nabíjení
Zadáte počet článků
Zadáte kapacitu
Popřípadě upravíte nabíjecí proud (určitě i ostatní doporučí 1C)

Připojíte baterii a spustíte - není potřeba se o nic víc starat.

PS: nebo si nekupujte automatickou procesorovou nabíječku, možná vám postačí autotrafo a 1 dioda

_________________
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječ Equilibrium 3.5 50W
PříspěvekNapsal: stř 23.09.2015 11:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 298
Bydliště: Jedlová u Poličky
Jo ale to je baterie LiIon proto to řeším protože tam balancer není žejo ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječ Equilibrium 3.5 50W
PříspěvekNapsal: čtv 28.01.2016 21:11 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2012
Příspěvky: 184
Bydliště: Travčice
Ahoj,chci se zeptat zda někdo neví co znamená
když se na displeji objeví slovo CAPA.
Hledal sem v manuálu, ale nic se tam nepíše.
Přitom se mi to stalo po delší době už po druhý,
ale u jiný baterie.Při nabíjení lipo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječ Equilibrium 3.5 50W
PříspěvekNapsal: čtv 28.01.2016 23:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 25.10.2013
Příspěvky: 278
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 54
jumper píše:
Ahoj,chci se zeptat zda někdo neví co znamená
když se na displeji objeví slovo CAPA.
Hledal sem v manuálu, ale nic se tam nepíše.
Přitom se mi to stalo po delší době už po druhý,
ale u jiný baterie.Při nabíjení lipo.

Znamená to kapacita a zřejmě to, že byla překročena nastavená hodnota.

_________________
Turnigy T9x, 6ch Belt CP, quad MW328P, hexacopter AIO V2, RC létající sáňky, Slowflyer, Big twin ero


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječ Equilibrium 3.5 50W
PříspěvekNapsal: stř 04.01.2017 1:54 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.3.2013
Příspěvky: 12
Majky007s píše:
Jo ale to je baterie LiIon proto to řeším protože tam balancer není žejo ;-)


Li-Ion a LiPo sú len rôzne názvy pre tú istú technológiu :wink: Polymer nie je označením pre typ elektrolytu, je to označenie puzdra. Terminologicky správne sa LiPolkám nadáva Lithium-Ion Polymer.

EQ3.5 má tie dva profily z jedného jediného dôvodu - lítiové akumulátory majú rôzne hodnoty nominálneho napätie.
LiIon profil je určený pre lítiové akumulátory s nominálnym napätím 3.6V
LiPo profil je určený pre lítiové akumulátory s nominálnym napätím 3.7V.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nabíječ Equilibrium 3.5 50W
PříspěvekNapsal: stř 04.01.2017 9:10 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 965
Bydliště: Jaroměř
Obrázky: 0
IQLogic píše:

Li-Ion a LiPo sú len rôzne názvy pre tú istú technológiu :wink: Polymer nie je označením pre typ elektrolytu, je to označenie puzdra. Terminologicky správne sa LiPolkám nadáva Lithium-Ion Polymer.


Li Ion je poměrně stará technologie. Že se začala komerčně prosazovat po desítkách let od svého objevení je věc druhá.
Li Pol_ka je vlastně "vyšlechtěná" Li Ion_ka a asi největší změna je právě ve změně elektrolytu.
Lithiová sůl v rozpouštědle oproti polymerickému kompozitu. Pokud je pro Tebe tento rozdíl stejná technologie.......
Navíc jak nominální napětí 3,6 oproti 3,7V stejně jako max. nabíjecí 4,1V oproti 4,2 (dnes už třeba 4,4V) není v určení LiIon / LiPol rozhodující.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 69 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz