Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 273 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.04.2012 16:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
TCS capacity máš máš na jakou hodnotu nastavenou?

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.04.2012 17:24 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2011
Příspěvky: 39
Bydliště: Praha 4-Chodov
TCS capacity mám na 100%...Napájím to zdrojem 13.8V/40A což mám i nastaveno v nabíječi, ale to s tím asi nesouvisí. Celkem mě nenapadá nic, co bych měl mít špatně v nastavení. Verze softu je 5.1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.04.2012 17:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
To musí být nějaká ptákovina, ale už mě bohužel nic nenapadá co by to mohlo být. Jedině zkus ještě reset celého nabíječe.

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.04.2012 18:10 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2011
Příspěvky: 39
Bydliště: Praha 4-Chodov
OK, vyzkouším. Děkuju za ochotu:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.04.2012 18:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
Pak napiš jestli to pomohlo.

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.04.2012 19:35 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2011
Příspěvky: 39
Bydliště: Praha 4-Chodov
Tak nepomohlo. Zkoušel jsem už třetí baterku a prostě víc jak 4.17V na článek to tam nenašťouchá. Takže asi reklamace...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 8:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
Tak už mě fakt nic nenapadá. když tak pak dej vedět čím to bylo.

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: stř 18.04.2012 5:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2011
Příspěvky: 39
Bydliště: Praha 4-Chodov
Ještě dodatek. Popsaný problém je pouze na kanálu1, kanál2 nabíjí normálně na 100%. Včera se mi ozval pán od Pelikána, kam mě asi přesměroval prodejce s tím ,že mu mám zavolat. Tak uvidím...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: stř 18.04.2012 20:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
Pokud to dělá jenom jeden kanál tak to asi vypadá na nějakou vadu.

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: stř 18.04.2012 20:21 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2011
Příspěvky: 39
Bydliště: Praha 4-Chodov
jj, přesně to samé mi bylo řečeno. Takže odesílám prodejci:-P Mám na tohle prostě peška...:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: stř 18.04.2012 20:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
Stat se to může od toho je záruka aby se projevily skryté vady.

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: čtv 19.04.2012 12:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2007
Příspěvky: 1133
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
Moje C60 (stara verze) dela neco podobneho. Jeden kanal balanceru meri blbe (kazdy clanek jinak) a nabijecka vypne na souctove napeti na silovych konektorech. A diky rozhozenymu balancovani baterku akorat rozbalancuje. Vyresil sem to odpojenim balanceru na tom vadnem kanalu a nabijim bez balancovani. A jelikoz baterku nabijim pokazde na jinym kanalu tak se balancuje ob jeden cyklus. Spravila by to kalibrace balanceru, bohuzel doma neproveditelne.

Zkus baterku nabit na tom vadnem kanalu a pak ji dej na druhy a podivej se jaky ma napeti. Rekl bych ze mas stejny problem jako ja -> reklamace nebo nepouziat balancer.

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: čtv 19.04.2012 17:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.1.2007
Příspěvky: 622
Bydliště: Opava
Měl jsem ten samý problém na té samé nabíječce jako Maxipes.
Vyřešila to reklamace u prodejce a odeslání k Pelikánovi. Dostal jsem novou
a ta šlape už rok jako hodinky... ( ťuky ťuk ) 8)

_________________
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: sob 28.04.2012 20:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2009
Příspěvky: 978
Bydliště: Sedlcany
Dokaze C60-1000 zobrazit pri nabijeni napeti vsech clanku zaroven?
Cetl jsem, ze "klasicka" C60 to nedovede.

Dalsi dotaz bych mel, zda dovede C60-1000 zobrazit odpor jednotlivych clanku a jak (jestli zobrazi Ri vsech clanku najednou,nebo nejak jednotlive).

Jak to ma s vetraky? Dokaze regulovat jejich otacky, nebo je vzdy pousti na max (a nebo bezi porad)?

Dik za info


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: ned 29.04.2012 17:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
Dokaze C60-1000 zobrazit pri nabijeni napeti vsech clanku zaroven?
Cetl jsem, ze "klasicka" C60 to nedovede.

Nedovede, zobrazuji pouze dva a to ty, které mají mezi sebou největší rozdíl, ale můžeš mezi články listovat.

Dalsi dotaz bych mel, zda dovede C60-1000 zobrazit odpor jednotlivych clanku a jak (jestli zobrazi Ri vsech clanku najednou,nebo nejak jednotlive).

Zobrazuje pouze vše najednou.

Jak to ma s vetraky? Dokaze regulovat jejich otacky, nebo je vzdy pousti na max (a nebo bezi porad)?

Ventilátor jede buď na plno nebo vůbec, dle toho jak moc se zahřívá.

Edit:doplnění informace.

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 273 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz