Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 267 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: sob 31.10.2015 10:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
Pokud se nepletu tak 0.2A. Kvuli cemuz trva balancovani vecnost, kdyz to srovnam s 4010 a jeho 1A balancerem tak je to fakt znat


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: sob 31.10.2015 17:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Jo balancovani je peklo... Proto ho poustim 1x mesicne nebo cca po 20ti nabiti....

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: sob 31.10.2015 17:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
Proto jsem sel to ichargeru s 4010 kdyz c60 doslouzila


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: sob 31.10.2015 17:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Treba neco zlepsi kdyz bude upgrade na nove HV bat, ale tezko rict co snese ta elektronika

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: čtv 24.12.2015 16:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.10.2006
Příspěvky: 212
Bydliště: Strakonice
Jak na C60 nabíjíte gelové baterie třeba z motorky? Když ji dám jako PB baterie, koncové napětí je pro 6ti článek 13.8V, což je napětí na kterém může být baterie pořád připojena, ale pro cyklické nabíjení je třeba dostat na 14.2V, jak?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 6:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Zdravím pánové, mám k C60 tento zdroj HP DPS-600PB B DL380 G4 321632-001 367238-001 338022-001 ESP135 Power Supply . Chci se zeptat zda mohu nastavit na nabíječce 13,5V vstup. Zda tím nebudu zkracovat životnost toho zdroje a nebo ho zbytečně přetěžovat. A zda potom mohu stejné nastavení 13,5V nechat při nabíjení z autobaterie při nastartovaném autě.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 7:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Uplne v pohode:-) zdroj to neznici. Jen teda neni vhodne mit C60 a k tomu takto slaby zdroj. Lepsi je mit alespon 18V nejlepe vsak 24V.

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 7:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Zdroj je v pohodě :) s tím problém nemám. Jen jsem ho nechtěl zničit tím že se z něj bude snažit nabíječka tahat 13,5 V a to samé z autobaterie.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 8:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Taj sem nastavil na nabíječce vstup 13,5V. Dal jsem nabíjet 6S 4000 mAh baterku 2C. Teď mi dosáhne na 8A při nabíjení. Na 12,5V bylo jen 7,76A. Když se přepnu při nabíjení na "INPUT VOL:" Tak tam vidím jen 12,566V a ne 13,5V. Co je špatně a nebo je to správně?

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 11:33 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16020
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
No, já bych na nabíječi jako ochranu síťového zdroje proti přetížení nastavil omezení vstupního proudu, ne napětí.
Omezení napětí bych nastavil při napájení z akumulátoru jako ochranu proti jeho podvybití.
Ale mám iChargery (4), tam to takhle jde a funguje, u tohoto nevím.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 11:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
jirry: řekl bych že to nastavit jde, při zapnutí mám nastaveno 13,5V 40A na vstupu do nabíječky. Zdroj je papírově 47A. Takže doporučuješ co? Když budu nabíjet pomocí zdroje, tak nechat nastavení jak mám a pokud z auta (nastartovaného) tak snížit na 12,5V a nebo taky mohu nechat 13,5V 40A?

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 16:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7883
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Ten zdroj má uváděné 12,15V / 47A, takže bych nastavil max. těch 47A nebo míň. To nastavitelné vstupní napětí jsem pořádně nezjistil jak to vlastně funguje, ale rozhodně to není minimální vstupní napětí. To je pevně dané 11V. Při nabíjení z auta záleží z jaké přípojky máš nabíječku připojenou. Pokud jí připojíš do zapalovačové zásuvky, jsou tam velké přechoďáky a od určitého proudu ti bude nabíječka vypínat na nízké vstupní napětí. Jaký význam má to nastavení vstupního napětí by mě taky zajímalo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 16:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Při nabíjení z auta mám připojenou nabíječku svorkama k baterce. Takže nechám nastavení nabíječky 13,5V 40A, jak pro nabíjení uvedeným zdrojem tak i nabíjením z autobaterie.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 17:39 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16020
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Lark píše:
... To nastavitelné vstupní napětí jsem pořádně nezjistil jak to vlastně funguje, ...

To taky nechápu... Co návod?
U Ichargerů (a Reaktorů) je to jediné vstupní nastavitelné napětí které určuje kam až smí klesnout napětí na vstupu = ochrana zdrojového aku... :?:

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 18:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Manuál píše toto.

Příloha:
Snímek obrazovky 2016-06-07 v 19.59.44.png
Snímek obrazovky 2016-06-07 v 19.59.44.png [ 164.35 KiB | Zobrazeno 573 krát ]

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 267 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz