Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 267 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.03.2015 12:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jak píše Dejfak, nebo by možná bylo nejlepší si vytáhnot na stěnu skříně, klasický adaptérový konektor. Jinak protikus k tvému konektoru by měl být tento:
http://www.gme.cz/konektor-nx2500-02sms-p800-246
ale jak už Dejfak zmínil, nejsou dělané na časté rozpojování.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.03.2015 12:09 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16046
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
pheek píše:
... co je to za konektor? ...

Jakou má rozteč pinů?
Jinak je to nejspíš JST ZH a rozteč tipuju na 1,5mm.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.03.2015 12:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Podle těch fotek to vypadá na ten počítačovej, jak jsem poslal odkaz, a ten má rozteč 2,54mm, stejně jako balancérové. Jinak já bych si udělal odbočku jak popisoval Dejfak a do stěny krabice bych dal normální kulatej adaptérovej konektor.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.03.2015 12:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Bohužel bastlení konektoru do těla dělat nic nebudu, je to nová DX6 :) https://www.youtube.com/watch?v=vXJe1Y7l6tc Ten odkaz na ten konektor není on. Možná by šel použít, ale musel by se ořezat.

EDIT: tak jsem si pořádně přečetl diskuzi pod videem, a je tam uvedený i ten kabel :) takže moc všem děkuji za pomoc :)

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 16.03.2015 13:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5570
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Špatně jsi to pochopil
Ve vysílači nic nebastlíš.
Roztřihneš dráty na baterii a vřadíš tam konektor z odkazu.
Do vysílače vůbec nezasahuješ.
Jestli to chceš udělat bezpečné, stejně to budeš muset udělat.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2015 20:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2011
Příspěvky: 465
Bydliště: Tísek, Ostrava
Ahoj dá se někde v Eu koupit tento nabíječ levněji než u nás? Nikde jsem to nenašel, ale třeba jsem něco přehlédl?

_________________
Spektrum DX6i, TREX600ESP - Hughes 500, LRP S10 Blast TX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 04.05.2015 19:49 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.10.2014
Příspěvky: 67
Bydliště: Hostišová-Zlín
Kanál 1 mi nabijí na plno a kanál 2 se mi zastaví na 95%.Baterky gens 6s 4400.Když je po nabití prohodím tak do ní na kanalu 1 dobiji 400mah.To samé mi dělají i jiné baterky.Prošel jsem veškeré nastavení a nevím.Máte někdo radu díky. Martin

_________________
Goblin 700 spirit , Goblin500 spirit .Goblin 280 spirit ,msx 64 ,jeti 14


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: ned 07.06.2015 12:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Zdravím pánové, když dám storage na jednom kanále, tak mi baterku dá na 3,82 V. Když tu samou baterku dám do storage na druhém kanále, tak mi ji dá na cca 3,92 V. Je toto v pořádku? Nemám se tím znepokojovat? Jinak vše funguje dobře. Alespoň mi to tak připadá.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: ned 07.06.2015 13:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5570
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Je to normální.
Pokud dáš uskladnit baterku nabitou, uskladní se na 3.8V
Pokud dáš uskladnit baterku vybitou, uskladní se na 3.9V
Můžeš ji tedy i na jednom kanále uskladňovat do kola.
Uskladní se na 3.8V dáš znovu uskladnit a uskladní se na 3.9V, dáš znovu uskladnit a uskladní se na 3.8V a pořád dokola.
Nemusíš to ani prohazovat na druhý kanál.
Je tady snad i vyjádření výrobce že tak to prostě funguje a nebudou měnit něco co funguje.
A údajně obě hodnoty splňují toleranci danou výrobci baterií na uskladnění.
Osobně uskladňuji na 3.8V. Když přijde jakákoliv nová baterie, tak je vždy uskladněná na 3.8V, takže někdy si to Store dám 2x
Nikomu to necpu, tak to prostě dělám. Odpovědi že uskladňování je zbytečné jsou tedy zbytečné :-)

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: ned 07.06.2015 13:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
No v mém případě to tak není. Když dám uskladnit baterku na kanále 1, baterka vybitá po letu. Tak se uskladní na 3.8V. Pokud tu samou baterku po letu dám uskladnit na kanále 2, tak ji uskladní na 3.9V. Když tu baterku hodím na první kanál, tak ji dá na 3.8V. Ale pokud je toto v toleranci, tak to asi řešit nebudu. Jen je to divné.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2015 6:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Pánové mám Raytronic C60 600W. Při nabíjení 6S 1800mAh baterky 5C, cože je 9A, mi nabíječka jede na kanál jen cca 7,5A. V manuálu je napsané toto:
Kód:
Max. výkon nabíjení Oba kanály současně 50:50 max. 220 + 220 W

Zdroj ke kterému je připojena je HP DPS-600PB 12,15V 47A. Nemůžete mi prosím napsat vzoreček podle kterého bych to dokázal spočítat zda jsem na maximu nabíječky na kanále? Pokud nastavím nabíječku na 90:10 na kanál, tak se dostanu na 9A bez problému.
Chci se zeptat, když bych měl 5000A baterky a chtěl je nabíjet z auta (nastartované) alespoň 2C - 10A, 3C - 15A existuje nabíječka co mi to na 12V dá? Reálná zkušenost. Nemám tam kde lítám přístup k 230V ani centrále. Takže abych si zalítal je jediná možnost nastartované auto. Ale zase nechci tvrdnout hodinu čekání na nabití baterky.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: sob 25.07.2015 17:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
12V je malo. Musis pritopit na napeti...

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: sob 25.07.2015 19:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
To jo,ale jako to udekat venku na baterce v aute?Je nejaka moznost?

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: sob 25.07.2015 19:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
PST-SR700-24 to je konvertor vo da 700W, ale cena 160USD.

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pát 30.10.2015 16:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 375
Bydliště: Olomouc
Ahoj,

neví někdo náhodou, jakým max. proudem dokáže C60ka balancovat? Nikde to nemohu najít. Dík za odpověď.

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , SPIRIT, T8FG


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 267 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jyrry a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz