Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jetibox Profi
PříspěvekNapsal: čtv 29.12.2011 21:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2009
Příspěvky: 971
Bydliště: Sedlcany
Par ukazek jak to funguje:

http://www.rc-network.de/forum/showthre ... ches/page4


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: pát 30.12.2011 15:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 444
Bydliště: Praha
OldaS píše:
Můj dotaz do Jeti
> Dobrý den,
> zajímalo mne zda bude možné, a za jakých podmínek, udělat upgrade¨
> přijímačů, vysílacích modulů a čidel z Duplex na DuplexEX.

Odpověď Jeti
--------------------------------------------
Dobrý den,
upgrade na verzi EX není možný.
EX verze jsou hardwarově odlišné.
.....
--------------------------------------------

Tak to vypadá, že DuplexEx je pouze zpětně kompatibilní s Duplexem ale jinak je zcela nový.

Nemáte někdo nějaký hardware s DuplexEx?

Ahoj, tak to je docela špatný, že se ze starších přijímačů nedájí udělat EX :x Mám spoustu přijímačů a TU modul a vše můžu zahodit, kdybych si koupil Jeti box Profi :x . Nedalo by se s Jeťákem nějak domluvit, že by za nějakou částku věci vyměnil?
Tak jsem zpětně počítal kolik jsem dal za Duplex :o 18000Kč, docela maskr a když si pomyslím, že bych měl všechno vyhodit jenom kvůli tomu, že Jeťák vymyslí nové věci, které NEJSOU ÚPLNĚ zpětně kompatibilní ze staršíma, tak je to hoodně špatný :x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jetibox Profi
PříspěvekNapsal: čtv 26.01.2012 21:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 25.1.2010
Příspěvky: 143
Tak už konečně dali na web i návod k novýmu boxu:

http://www.jetimodel.cz/data_downloads/ ... cz-web.pdf


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jetibox Profi
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 10:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2009
Příspěvky: 971
Bydliště: Sedlcany
Unor a avizovany flightmonitor nikde :( Tak nevim co vse lze jeti verit :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jetibox Profi
PříspěvekNapsal: pát 03.02.2012 18:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 31.3.2010
Příspěvky: 53
rozebraný Jetibox Profi


Přílohy:
IMG_1363.JPG
IMG_1363.JPG [ 122.92 KiB | Zobrazeno 811 krát ]
IMG_1365.JPG
IMG_1365.JPG [ 101.71 KiB | Zobrazeno 811 krát ]
IMG_1367.JPG
IMG_1367.JPG [ 122.07 KiB | Zobrazeno 811 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jetibox Profi
PříspěvekNapsal: pát 03.02.2012 18:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 31.3.2010
Příspěvky: 53
a ještě dvě fotky, na poslední je vidět vlevo dole na tišťáku udělaná anténa


Přílohy:
IMG_1371.JPG
IMG_1371.JPG [ 130.24 KiB | Zobrazeno 811 krát ]
IMG_1372.JPG
IMG_1372.JPG [ 116.81 KiB | Zobrazeno 811 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jetibox Profi
PříspěvekNapsal: pát 03.02.2012 22:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 444
Bydliště: Praha
creagel píše:
Unor a avizovany flightmonitor nikde :( Tak nevim co vse lze jeti verit :(

No, nemůžeš jim věřit vůbec nic, ale dalo by se to klidně vrátit prodejci, protože v manuálu je psané o flight monitoru (klamavá reklama) :roll:
Ještě jedna věc by mě zajímala, jestli ta anténa má stejný výkon v reálu jako ta normální na TU.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: jetibox profi--monitor
PříspěvekNapsal: úte 27.08.2013 11:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10722
Bydliště: praha 5
ahoj, po přečtení návodu k jetiboxu profi mi není jasné, co si mám představovat pod pojmem--spárovat s přijímačem v režimu monitor, jestli pouze s jedním přijímačem a to vždy pro každý let, nebo všemi co mám jednou pro vždy a pak když zapnu model a následně externí jetibox profi, zda si muj přijímač vždy automaticky načte.

druhý dotaz, zda jdou a jak na vysílač zapojit dva obyčejné jetiboxy--standartní a mini, kdy by jeden zobrazoval třeba napětí přijímačových baterek a druhý hodnoty varia, nebo jiného čidla.

díky za případnou radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jetibox profi--monitor
PříspěvekNapsal: úte 27.08.2013 11:07 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2006
Příspěvky: 974
Bydliště: Česká Lípa
pepin píše:
a pak když zapnu model a následně externí jetibox profi, zda si muj přijímač vždy automaticky načte.

ANO. Spáruješ jen jednou, stejně jako jakékoliv jiný TX/RX a JB si to pak pamatuje, včetně nastavených hodnot a profilu k danému přijímači a případným senzorům (vario, atd)
pepin píše:

druhý dotaz, zda jdou a jak na vysílač zapojit dva obyčejné jetiboxy--standartní a mini, kdy by jeden zobrazoval třeba napětí přijímačových baterek a druhý hodnoty varia, nebo jiného čidla.

Jestli to jde a jak netuším, ale proč mít dvojí zobrazení? JB umí zobrazovat více hodnot (4 na jednom okně). Ale tuším že přepokladem je, že čidla a přijímač je v EX variantě.

_________________
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jetibox profi--monitor
PříspěvekNapsal: úte 27.08.2013 11:14 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5241
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
parovani - priznam se ze me to nenapadlo ale v rezimu monitor zadne parovani s prijimacema nedelam. Takze to je asi doporucene ale rozhodne to neni nutne (dokonce se ukazuje i Ex telemetrie)

dva obycejne - to co chces nejde, co lze je to ze pripojis profi + obyc a pak ti obyc muze zobrazovat telemetrii 1 generace a profi telemetrii Ex.

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: jetibox profi--monitor
PříspěvekNapsal: úte 27.08.2013 11:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10722
Bydliště: praha 5
Papir píše:
Jestli to jde a jak netuším, ale proč mít dvojí zobrazení? JB umí zobrazovat více hodnot (4 na jednom okně). Ale tuším že přepokladem je, že čidla a přijímač je v EX variantě.


to je jednoduchý, dva obyčejné jetiboxy mám doma, jetibox profi, kde se zobrazují 4 hodnoty bych musel koupit a nejsem si uplně jistý, jestli časem nakonec opravdu nepořídím jiný vysílač, bud přechod na hott, nebo jeti DC 16, určitě ale nechci ten jetibox profi mít pevně na vysílači, pouze jako pouhý externí přijímač informací--případně na sucháč na vysílači a napájený z vysílače--takže tak, jako tak to budou dva jetiboxy.
ale jediná cesta bude asi přez ten jetibox profi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jetibox profi--monitor
PříspěvekNapsal: úte 27.08.2013 11:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10722
Bydliště: praha 5
Amper píše:
parovani - priznam se ze me to nenapadlo ale v rezimu monitor zadne parovani s prijimacema nedelam..


no nevim, to by ti pak ukazovalo kdejaký přijímač ve tvém okolí--nějak se to párovat musí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jetibox Profi
PříspěvekNapsal: úte 27.08.2013 11:28 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8316
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 303
Blog: Zobrazit blog (3)
1) musíš spárovat při každé změně modelu. Je to i logické... A je to dost snadné.

2) Dle mě neumí. Možná EX verze telemetrie, ale původní Duplex to neumí. Principiálně to funguje tak, že si nastavíš, jaká data chceš vidět a přijímač je pošle.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jetibox Profi
PříspěvekNapsal: úte 27.08.2013 12:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10722
Bydliště: praha 5
TomasC píše:
1) musíš spárovat při každé změně modelu. Je to i logické... A je to dost snadné.

2) Dle mě neumí. Možná EX verze telemetrie, ale původní Duplex to neumí. Principiálně to funguje tak, že si nastavíš, jaká data chceš vidět a přijímač je pošle.


u bodu 1 to tedy chápu tak, že vždy musím spárovat daný přijímač--ale zustává naspárovaný i při dalším letu modelu--zustává naspárovaný, dokud ho nespáruji s jiným přijímačem, tím se puvodní spárování ruší.---to co ty považuješ za jednoduché by pro mě mohl být opruz :oops: --docela mi i vadí u obyčejného jetiboxu, že po zapnutí vysílače musím zase přecvakat tlačítkem na vario.

odpověd bodu 2 jsem nepochopil co jsi mi tím chtěl říct :oops:

ideálně by se mi líbilo, kdyby vypnutím vypínače varia na vysílači přeskočilo zobrazení displee na položku přijímačové baterky--bohužel asi z říše snu --prodatlovat to na jetiboxu je zdlouhavé a nic moc při řízení modelu---nejsem ted schopný posoudit, jestli to občasné čučení na displey varia není jen z duvodu, že ho mám krátce a časem mě to přejde--jako když jsem dřív koukal na sílu antének, dnes už na to koukám jen při záletu nového modelu a pak už to nesleduji--hledám se, informace na displey jsou fajn, ane zase nechci být jak obložený chlebíček, v každém případě mi vadí, že jsem variem přišel o možnost okem mrknout na stav přijímačovek a když mi minulý týden začalo ve stoupáku popípávat snížené napětí vysílače, tak jsem si poletoval vesele dál, v domění, že jde o výraznější stoupák :lol: až po chvilce mi secvaklo, že je něco špatně, ta morseovka je na pytel.

aby zase nevznikla nesmyslná debata--na jetiboxu mám nastavený pokles vysílače ještě nad hodnotou, než začne řvát vysílač, používám nimh baterie, tak se občas snažím vyjet vysílač co nejvíc dolu, že tam mám už málo jsem si vědom před startem.

nejsem si uplně jistý, jestli by pro mě nebylo lepší, než pořídit jetibox profi, nejít pak raději cestou sky asistenta--zatím na něj čtu jen samou chválu--nechci svuj vysílač zvětšovat o pevně nainstalované krabičky, mimo jetiboxu mini.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jetibox Profi
PříspěvekNapsal: úte 10.09.2013 11:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.12.2009
Příspěvky: 1067
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (4)
Provozujete někdo tuto kombinaci: nějaký vysílač + Jetibox Profi (myslím jen jetibox profi jako vysílací a telemetrický modul) ? Rád bych o této variantě získal nějaké informace, protože zvažuju přechod k Jeti a vysílače jsou dost drahé.
Především mě zajímá varianta Aurora9 + JBP + RxEx 9 + mvario. Chci to především na větroně.

_________________
KMX, BLAST G3, MC, DF
DS-14


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz