Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 17:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Nečil se- pokud tam bude servisní menu tak ho výrobce nebude prozrazovat -kvůli BFU - a že by tam byla možnost kalibrace jako takové bych se dost divil. Jinak pro představu - na opravdovou kalibraci potřebuješ ideál něco takovýho http://www.mjs-electronics.se/images/Fluke/8842a.htm přinejhorším - http://www.sysala.cz/Elektro/hibox/kalib.jpg - pak má smysl se do ní pouštět.

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 17:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2009
Příspěvky: 91
arda1 píše:
Nečil se- pokud tam bude servisní menu tak ho výrobce nebude prozrazovat -kvůli BFU - a že by tam byla možnost kalibrace jako takové bych se dost divil. Jinak pro představu - na opravdovou kalibraci potřebuješ něco takovýho http://www.mjs-electronics.se/images/Fluke/8842a.htm - pak má smysl se do ní pouštět.

Já se ale fakt nečílil - naopak mi přišlo docela milé teoretizování o věcech okolo (souvisejících s původním dotazem na znalost procesu kalibrace okrajově), proto ti veselí smajlíci v mých zprávách. Já si představoval eventuální možnost kalibrace něco na způsob iChargeru, kde by pro mé potřeby postačilo klidně měřidlo na tři desetinná čísla. Když vezmu, že stejná baterie měřená na 1. a 2. kanálu se u stejného článku rozchází o dvě setiny, tak mi zase na nějaké tisícině nefrčí. Já jen prostě špatně snáším (a tuším, že to špatné snáší i mé baterie), že je to přes 4,2 V. Ach jo, asi mě Česká pošta na cestě k Pelikánovi nemine..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kalibrace Raytronic C60?
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 11:02 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 21.5.2015
Příspěvky: 79
Bydliště: SB
Ahoj. Nechcem zakladať nové vlákno, tak skúsim oživiť toto.
Mám Raytronic C11 a podobný problém. Ak už sú nejaké info ako nabíjač kalibrovať, budem vďačný. (Accucell6 to má jednoducho: "-" + "enter" a následné zapnutie nabíjača)
Dík.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], mill a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz