Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25.07.2008 20:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 420
Bydliště: 50°16'40.119"N, 15°44'52.262"E
kolegové.....díky za Vaše názory,...jdu do ní...snad budu mít kliku! :? :lol:

_________________
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2008 23:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 420
Bydliště: 50°16'40.119"N, 15°44'52.262"E
TAK JSEM HO KOUPIL, DNESKA MI DORAZIL, doufám že už brzo budu moci přispět také svými osobními zkušenostmi...jen mi tam trochu chybí návod, a pak bych taky potřeboval vědět jak je to s teplotním čidlem, je tam pro něj konektor ale není součástí balení...pasuje tam nějaké nebo se musí objednat ještě originál?? :roll: :roll: :roll:

_________________
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008 21:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 25.12.2007
Příspěvky: 612
Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Já jsem u toho teplotní čidlo měl !!! A návod jenom v angličtině...chinaimport :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.08.2008 10:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.11.2007
Příspěvky: 598
Bydliště: Most
Pucmeloud píše:
Já jsem u toho teplotní čidlo měl !!! A návod jenom v angličtině...chinaimport :lol:
Stahni si manual na eStation BC6 ma naprosto totozny soft s imaxem b6 (no teda spis obracene :D imax ma totozny soft s bc6 :D )

_________________
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.08.2008 11:36 
Mazák
Mazák

Registrován: 25.12.2007
Příspěvky: 612
Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Helifish: já návod mám, i když jen anglický, ale to mi nedělá problém :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: nabíječka IMAX B6
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011 20:43 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.4.2011
Příspěvky: 60
Bydliště: Sereď
povedal by mi niekto pls ako sa volajú tie konektory na balancéry? bo potrebujem redukciu na HP a neviem ktorú kúpiť


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nabíječka IMAX B6
PříspěvekNapsal: úte 21.02.2012 18:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 935
Bydliště: SK
aj ked je tato tema starsia pridam sem info ktore mozno pomoze pri vybere nabijacky pri kupe

az po 3rokoch pouzivania som sa docital ze nabijacka sa da nakalibrovat nakolko je zle z tovarne nakalibrovana a nema az tak presne suciastky, kalibrovat sa da tusim len raz, po premerani baterie voltmetrom a premerani iMaxom B6 som si vsimol rozdiel az 0.11V na 3clanok co je naozaj dost tak som ju nakalibroval na presne nameranu hodnotu aj to som sa dostal len na 0,02V presnost nakolko ma uz nastavenie obmedzylo

Ako nakalibrovat?
odmerajte si bateriu kolko ma presne Voltov
pripojte ju potom k nabijacke
podrzte na nabijacke tlacidla START/Enter a DEC/-
pripojte ju k zdroju teda zapnite, tlacidla dzime az sa nam zobrazy servisne menu kde vidime voltaz pripojenej baterie
zobrazenu nepresnu voltaz baterie si nastavime na hodnotu ktoru sme namerali voltmetrom a to tlacidlom DEC/- alebo INC/+
nastavenu presnu hodnotu ulozime tlacidlom START/Enter
nabijacka sa restartuje a zapne-je pripravena na nabijanie


kupte si radsej iCharger 106B za trosku viac penez

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: nabíječka IMAX B6
PříspěvekNapsal: pát 31.05.2013 16:05 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 31.5.2013
Příspěvky: 22
Bydliště: Bratislava
Zdravím.
V akých jednotkách je údaj zobrazujúci aká kapacita sa nabila/vybila?
Nikde to neviem nájsť.
Ďakujem.

MishoIV: konektory sa volajú JST-XH

MarkAurel: Dík za tip. A čo znamená že kalibrovať sa dá iba raz? Potom už nie je možné pristúpiť do servisného menu?

BTW to čo sú za otázky pri registrácii Jak se jmenuje kamarádka Macha z večerníčku? :D Kto to má vedieť?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nabíječka IMAX B6
PříspěvekNapsal: pát 31.05.2013 16:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 935
Bydliště: SK
Ano kalibrovat mozes iba raz potom je hodnota zadana nastalo, do iMax bi som uz nesiel bola fakt nepresna vdaka nekvalitnym suciastkam

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: nabíječka IMAX B6
PříspěvekNapsal: pát 31.05.2013 17:01 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 31.5.2013
Příspěvky: 22
Bydliště: Bratislava
Neskoro. Mám ju doma. :P

A vieš mi napísať V akých jednotkách je údaj zobrazujúci aká kapacita sa nabila/vybila?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nabíječka IMAX B6
PříspěvekNapsal: pát 31.05.2013 17:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 935
Bydliště: SK
uz ju nemam dost dlho ale tusim to bolo v mA

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: nabíječka IMAX B6
PříspěvekNapsal: pát 31.05.2013 17:57 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 31.5.2013
Příspěvky: 22
Bydliště: Bratislava
myslíš mAh?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nabíječka IMAX B6
PříspěvekNapsal: pát 31.05.2013 19:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 935
Bydliště: SK
tak nejak

http://www.horejsi.cz/DataFiles/skyrc/iMAXB6_CZ.pdf

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: nabíječka IMAX B6
PříspěvekNapsal: pát 31.05.2013 19:16 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 31.5.2013
Příspěvky: 22
Bydliště: Bratislava
navod mam. v nom sa to nepise.
neviem. nejak mi to nesedi. 1500mAh 7,2V baterku ked som vybil a zas nabil, tak pri vybiti ukazoval nejakych 340 a pri nabiti 350. tak preto nechapem ze v com by to mohlo byt.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nabíječka IMAX B6
PříspěvekNapsal: pát 31.05.2013 20:39 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 31.5.2013
Příspěvky: 22
Bydliště: Bratislava
Sú to mAh. Som sledoval ako dlho potrvá zmena o jednotku pri prúde 0,4A a presne to sedí.

Mám jeden problém. Hoci má ta nabíjačka vybíjať prúdom do 1A, mne vybíja iba maximálne 0,4, niekedy 0,5A. Čím to môže byť a čo sa s tým dá robiť? Ďakujem.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz