nabíječ robbbe infinity 3

Nabíječky, zdroje, přístroje
Odpovědět
Zpráva
Autor
jirgen

nabíječ robbbe infinity 3

#1 Příspěvek od jirgen »

kdo poradí kde sehnat lepší český návod k nabíječce robbe power peak infinity 3 .Mám ji od jr models a připadá mi ten návod hodně okrajový a pro ty kdo nemají skušenosti s displejem nedostatečný jirka
koko
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od koko »

Jak to myslis? V cem lepsi? Navod je jen jeden. A sice preklad toho angl. Pokud ho nemas, muzu Ti ho poslat.
jirgen

odpověd

#3 Příspěvek od jirgen »

nevím zda přiložený překlad je doslovný v původním anglickém se mi zdá více popisu a to ješte přímo u obrázků ale mám ho teprve dva dni takže doufám že většinu věcí pochopím ješte nevím zapojení vývodu u balanceru robbe 12s no 8484nikde o tom v přiloženém návodu není psáno kde je + a-
koko
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od koko »

Co jsem se dival tak je vse oznacene. Pokud myslis balancni 7 pin kabel (2x) tak pokud je nemas, tak jsou cervene oznaceny +. To je pri pohledu na konektory vzdy vlevo. Dale je to jako u Hyperionu.
jirgen

odpověd

#5 Příspěvek od jirgen »

mám balancer robbe 12 a adaptér robbe jst xh červený je plus a je na sedmém vývodu co v případě že zapojuji tří článek zapojuji vždy na jedničku minus pol a na čtverku + pol
sprinter
Kontaktovat uživatele:

ROBBE INFINITY 3

#6 Příspěvek od sprinter »

MÁM PROBLÉM PŘI NABÍJENÍ S BALANCER I BEZ NĚHO 4S LIPO NABÍJÍ JEN DO 4,05V NA ČLÁNEK,PAK SPADNE PROUD NA 0,03A.
PO ODPOJENÍ A OPĚTOVNÉM PŘIPOJENÍ UŽ HLÁSÍ JEN ZKRAT NA VÝSTUPU.PŘI NAPĚTÍ 3,8V NA ČLÁNEK OPĚT NASKOČÍ DO NABÍJECÍHO PROCESU A OPĚT TO SAMÉ.DNES SE DOKONCE ROZEBĚHL VENTILÁTOR PŘI NAB.0,5A NA VSTUPU2.
NEMÁ NĚKDO RADU NEBO ZKUŠENOST CO STÍM
DĚKUJI
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“