RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Regulátor Maytech MT25A Sbec 5,5V/4-5A
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=39&t=88644
Stránka 1 z 1

Autor:  Celeron [ sob 19.09.2020 17:59 ]
Předmět příspěvku:  Regulátor Maytech MT25A Sbec 5,5V/4-5A

Vážení, lítáte někdo na Maytech regly? Konkrétně https://emotors.cz/cs/root/7812-maytech-mt25a-sbec-55v4a.html nebo https://emotors.cz/cs/root/7813-maytech-mt40a-sbec-55v5a.html. Hledal jsem poměrně dlouho 2S LiIon regl kolem 30A, co by BEC utáhl 3-4 digi serva https://emotors.cz/cs/emax/6257-emax-es08d-008sec2kg9g-digital.html No moc reglů na 2S LiIon s BEC nad 3A jsem nenašel.
Něco jinýho podobnýho k doporučení v relaci kolem 500,- ?
Díky

Autor:  Miro_V [ sob 19.09.2020 18:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Regulátor Maytech MT25A Sbec 5,5V/4-5A

Teraz mi prisli - Maytech Falcon MT25A - 4A sbec , ale zatial vyskusane nemam (v modeli) . Podla vsetkeho by mali byt OK.
Pravdepodobne nimi nahradim postupne vsetky regy s BEC 2A co mam doma, tie su na viac ako 2-3 serva celkom na hrane...

Autor:  dudaj [ sob 19.09.2020 20:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Regulátor Maytech MT25A Sbec 5,5V/4-5A

Mám v helině 600 120 A 6S s bec několik let . Nikdy žádný problém.

Autor:  Celeron [ pát 16.10.2020 17:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Regulátor Maytech MT25A Sbec 5,5V/4-5A

Koupil jsem nakonec Maytech MT40A Sbec 5,5V/5A 2-6S.
Připájím konektory, připojím na přijímač, motor a 2S baterku a nic, ani si nešpitl. Sbec makal ale motor ne. Zkusil jsem kalibraci, zase nic.
Tak jsem vzal trojčlánek, připojím a poslušně odpípal počet článků a že je Ready. Přidal jsem plyn a motor se mohl zbláznit, cukal nepravidelně na obě strany, pak se roztočil ale s přidáváním plynu se zase zastavil. Už jsem si myslel že ho budu vracet ale ještě jsem ho zkusil připojit na čtyřčlánek. Zase vypípal čtyřčlánek a Ready. No a světe div se, normální chod motoru. :roll:
Zkusil jsem znova stejnej trojčlánek a na něj šel taky. No a potom i dvojčlánek a zase vše v pořádku.
Tak to jsem z toho jelenem, čím to bylo. Odhaduju, že regl skladováním a dopravou mohl ve svým procíku ztratit nějaký bity kolem nastavení ve flešce a teprve při vyšším napájení ze čtyřčlánku se srovnal. Nebo nějaký formátování elektrolyt kondíků.
Měl jste někdo takovejhle problém s novým reglem? Jo je na tom hrdě napsáno AVR 32 bit technologie. Že by i zde platilo čím vyšší technologie, tím větší problém? :roll:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/