Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 03.05.2020 11:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 31.3.2020
Příspěvky: 4
Zdravím,
Prosím o pomoc kde může být zakopaný pes. Mám výše uvedený příjmač a neustále to hlasi telemetrie ztracena a hned telemetrie funkční. Během 15min letu ve větroni minimálně 10x. Letam x10s E Horuse, flash včera na access i s prijmacem nepomohl, ale hlaseni kizkeho signalu RSSI se ztratilo. Antény jsem dával už všelijak, vždy 90st. Jsou vyvedeny ven z modelu. Otx je 2.3.5. anteny vypadaji neporuseny letadlo bez pádu. Model cca 100m vysoko a 100-200 daleko. Když vypadává telemetrie, mam se bát o ztrátu řídícího signalu? Já to chápu tak že řídící signal a telemetrie jsou dve různé veci? Nebo se mám obavat pádu modelu.
Díky moc všem


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 03.05.2020 12:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 975
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Jak vypadá palubní instalace?Bec nebo extra baterka...fotka by nebyla?Můžeš změřit odběr přijímače?Chce to logovat a pak se uvidí. :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 03.05.2020 15:46 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.10.2019
Příspěvky: 13
Skús sa s problémom obrátiť na FrSky-forum. Pán Urbánek bude vedieť najskôr poradiť, ako prísť na to ,kde je pes zakopaný.
Pre "zichr" je možné G-rx8 zálohovať cez Sbus - pozri tu: https://rcstudio.cz/cs/prijimace-rady-x ... g-rx8.html


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 03.05.2020 20:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 31.3.2020
Příspěvky: 4
Tak dneska proběhl test, v rychlosti shrnu. Když létám na interní antény tak hlásí výpadky tak jako v dotazu nahoře, ale jakmile jsem nasadil externí anténu tak je klid. Samozřejmě aktivováno i v rádiu. Pro úplnost přidávám záznamy z logu.
Přidám i foto elektroniky v éru.

https://www.uschovna.cz/zasilka/XXMDRENADC9ZYRI2-TUB/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 03.05.2020 21:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1526
Bydliště: Vysočina, ČR
Tak to by chtělo zkontrolovat i konektor interní antény ve vysílači. Já vůbec externí anténu nepoužívám (ale nemám G-RX8).


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz