RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Frsky RX6R - bindování
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=39&t=87143
Stránka 1 z 1

Autor:  Janeg [ úte 03.12.2019 20:36 ]
Předmět příspěvku:  Frsky RX6R - bindování

Nejde mi nabindovat ani jeden se zakoupených přijímačů na Taranis Plus -ACCST. (OpenTX 2.2.3 (ae5ac05b)) Navíc ledky neblikají dle manuálu.
Díky za radu.

Autor:  Janeg [ úte 03.12.2019 21:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování

podle blikání zelené ledky to vypadá, že mi soudruzi poslali Access a snad to spraví naflešování (před kterým mám ostych.)

Autor:  sofasurfer [ úte 03.12.2019 21:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Autor:  tomashr [ stř 04.12.2019 8:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování

Je to dost možné, ale flash by neměl být problém, tedy pokud máš verzi s přiletovaným konektorem, u té holé je to trochu otrava...

Autor:  Janeg [ stř 04.12.2019 21:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování

Tak kablík jsem si nachystal z přiloženého. (Přehození +-) Přijímač naflešoval, ale nabindovat se stejně nepodařilo ???

Autor:  macil [ stř 04.12.2019 21:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování

Akú verziu firmvéru si bindoval a akú máš v internom module vysielača?

Autor:  tomashr [ čtv 05.12.2019 9:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování

macil píše:
Akú verziu firmvéru si bindoval a akú máš v internom module vysielača?


Jen upřesním jinak správný dotaz - nejde ani tak o číselnou verzi, zrovna u RX6R snad ani žádná "historická" není a u vysílače to moc nečekám, je ale zásadní, aby se krylo nastavení FCC/LBT(EU). Tohle prostě musí být v RX i TX stejně...

Autor:  RCStudio [ čtv 05.12.2019 12:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování

Existovala rada RX6R ktera mela chybu a nesla ruzne parovat s ruznymi radii. To bylo na zacatu roku 2019 ale kdo vi jake zasoby ma jaky dodavatel. My jsme prodali asi 10ks a zjistili ze mame spatnou serii a tak jsme ji stahli z prodeje a vadne klientum vymenili.

Autor:  Janeg [ čtv 05.12.2019 13:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování

macil píše:
Akú verziu firmvéru si bindoval a akú máš v internom module vysielača?


Rádio X9D Plus EU LBT z r.2016 OpenTX 2.2.3(ae5ac05b) jaký RF firmware zatím nevím. Zazálohovat na SD resp. PC a tak to zjistit? Nebo znovu bezohledně naflešovat? (Což se bojím).
Rx6R: EU LBT a je tam frk jen jeden (pro EU LBT - RX6R_LBT180516.frk)

Autor:  ellet [ čtv 05.12.2019 14:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování

Janeg píše:
Rádio X9D Plus EU LBT z r.2016 OpenTX 2.2.3(ae5ac05b) jaký RF firmware zatím nevím. Zazálohovat na SD resp. PC a tak to zjistit? Nebo znovu bezohledně naflešovat? (Což se bojím).
Rx6R: EU LBT a je tam frk jen jeden (pro EU LBT - RX6R_LBT180516.frk)
Ano, ten tam má být, tak do toho. :)

Autor:  macil [ čtv 05.12.2019 17:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování

Janeg píše:
Rádio X9D Plus EU LBT z r.2016 ...
Rx6R: EU LBT a je tam frk jen jeden (pro EU LBT - RX6R_LBT180516.frk)

Ak tam máš to, čo píšeš, tak by to malo ísť. Predpokladám, že pri bindovaní máš vo vysielači navolenú voľbu D16.
Alebo potom máš smolu a si jeden z postihnutých prípadom, ktorý vyššie popisuje Jan z RC Studia.

Autor:  Janeg [ úte 10.12.2019 16:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky RX6R - bindování

Tak ještě mohu zkusit přepnout z FS do HS a zpět :roll:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/