Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jaký výškoměr pro F5J ?
PříspěvekNapsal: sob 06.07.2019 8:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.1.2012
Příspěvky: 308
Bydliště: Havířov
Obrázky: 23
Dobrý den ,
mám model Vážka ( konstrukce ing. Miloš Mikulka ) a uvažuji o soutěžním létání v kategorii F5J. Protože jsem nikdy na soutěži této kategorie nebyl, ani jako pozorovatel, jsem tedy úplný „ zelenáč, “ potřeboval bych poradit od Vás zkušenějších. Jaký typ výškoměru se pro tuto kategorii modelů používá? Popřípadě další rady a Vaše doporučení než se na první soutěž vypravím.
Děkuji Vám Mirek

_________________
Hrom do vrtule !!


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký výškoměr pro F5J ?
PříspěvekNapsal: sob 06.07.2019 10:27 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.2009
Příspěvky: 57
Bydliště: Těrlicko
Zdravím.
Myslím že používají výškoměr Altis V4.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký výškoměr pro F5J ?
PříspěvekNapsal: sob 06.07.2019 10:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 2880
Bydliště: Praha Letňany
Altis v4 nebo Altis nano určitě ale povolených je víc. Seznam najdeš v pravidlech f5j, měly by být na stránkách svazu modelařů

_________________
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký výškoměr pro F5J ?
PříspěvekNapsal: sob 06.07.2019 10:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 2880
Bydliště: Praha Letňany
Jo a v Altisu musíš mít poslední f5j firmware. To nahraješ přes flight manager-ke stažení na stránkách Aerobtec.sk

_________________
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký výškoměr pro F5J ?
PříspěvekNapsal: pon 08.07.2019 5:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2008
Příspěvky: 5365
Bydliště: Praha ČR
Dal bych i přímý odkaz: https://horejsi.cz/Pages/DetailProdukt. ... cislo=2718

Jinak u Altisu je plusem to,že pokud ho koupí někdo, kdo nemá vyloženě jasno v tom, zda bude soutěžit, tak se dá využít i rekreačně - možnost použít jako zdroj dat pro telemetrické vario atd.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký výškoměr pro F5J ?
PříspěvekNapsal: pon 08.07.2019 10:04 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2005
Příspěvky: 144
Bydliště: Plzen
Skoro vsichni pouzivaji Altis.
Typ 4+ je trochu vetsi a displej je celkm dobre citelny.
Typ Nano je trochu mensi a hure citelny.
Jinak je funkce identicka.
Nove se vyrabi take pripojitelna proudova sonda.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký výškoměr pro F5J ?
PříspěvekNapsal: úte 09.07.2019 7:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2006
Příspěvky: 363
horejsi píše:
Nove se vyrabi take pripojitelna proudova sonda.


Jsou k té proudové sondě někde nějaké informace? Na stránkách výrobce jsem nic nenašel. Bude ta sonda použitelná jako limiter energie motoru?

_________________
--Komár

http://denicek.lmkzdar.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký výškoměr pro F5J ?
PříspěvekNapsal: čtv 11.07.2019 9:47 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2005
Příspěvky: 144
Bydliště: Plzen
Uz mame manual. Fyzicky budeme mit v dalsi zasilce - zatim nevim kdy. Take jako limiter.
Do 60V, do 100A.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz