Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 174 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 12:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1523
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Ten silikon raději ne, nevím, co máš, ale ty obyčejnější rády uvolňují kyselinu octovou při tuhnutí, a to je pak poměrně rychlá smrt (koroze). Klidně přelepit kusem izolepy a nechat jen škvírku na jednu nožičku, ale silikon, pokud není určený na elektro, nebrat.

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Naposledy upravil bitovod dne stř 16.01.2019 12:30, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 12:18 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 117
Bydliště: Žatec
Acetátovej ne,mám tam nesmradlavej,on to není silikon ale polyuretan nebo něco jako akrylát,nebo MS polymer


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 12:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10080
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Má pravdu předsedo! Na to že nesmrdí bych se nespoléhal. I kdyby byl pro elektroniku, špatně by se potom odstraňoval. Dal by se použít i nepájivý ochranný lak. Hlavně jak se říká "Pospíchej pomalu" a hlavně s rozmyslem. Taky použij opravdu jen minimum cínu, pak se nemá co slít.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 14:03 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 25.9.2009
Příspěvky: 64
Bydliště: Brno
... nebylo by lepší opatrně odškrábnou kousek toho zeleného laku nad spojem vedoucím od požadovaného výstupu kdekoli dále od procesoru? Takto obnažený kousek spoje pocínovat, s použitím tavidla, a následně přichytit například zmíněny Cu drátek s pájecí smaltovou izolací.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 14:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 117
Bydliště: Žatec
Od toho výstupu žádná cestička nevede. Tenhle ťišťák nepočítá s těmahle vývodama. Třeba v budoucnu udělají 12 kanál a tímhle 8 kanálem zjišťují jak to půjde na dračku


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 16:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2004
Příspěvky: 1134
Bydliště: Praha 4
Vybodni se na to, jenom to zničíš. Takhle to stačí, už jsi pomohl dost s tou telemetrií. Spíše teď vyzkoušej dosah a spolehlivost v praxi. A děkuji Ti, za zjištěné poznatky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 17:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 117
Bydliště: Žatec
Rádo se stalo
Když vono mi to nedá


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 18:41 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 117
Bydliště: Žatec
Ták,vyzkoušeno špendlíkem.
Všechny chybějící kanály na výstupech podle GR-24 FUNGUJÍ !!!

SHRNUTÍ
Kdo se nebude bát letovat,bude mít 12 kanál s plnohodnotnou telemetrií.
Za cenu ??? Tu je potřeba sledovat,protože se stále houpe nahoru dolu. Mě vyšel na 780kč
BASTLENÍ ZDAR


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 18:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.5.2005
Příspěvky: 747
Bydliště: Žatec
Cauky, Zdenku, dobrý!! Teď ještě vyzkoušet dosah a citlivost, jak se to chová za letu. JOs :D :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 19:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 117
Bydliště: Žatec
Ahoj,jestli chceš testovat dosah,tak si pro něj přijeď,mně se do toho humusu mokrýho nechce,proto do něj šťourám v teplíčku u krbovek :D :lol:


Naposledy upravil zdenek-kun dne stř 16.01.2019 22:12, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 19:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1526
Bydliště: Vysočina, ČR
zdenek-kun píše:
Ták,vyzkoušeno špendlíkem.
Všechny chybějící kanály na výstupech podle GR-24 FUNGUJÍ !!!
To se dalo čekat, když to má soft pro GR-24. Ale děkuji za ověření.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 21:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1523
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Dobrá práce! Teď už to jen vymyslet mechanicky a nějak to tam přibastlit a je to doma.

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.01.2019 21:34 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 117
Bydliště: Žatec
3 drátky připájeny
Ale fotit to nebudu,je to hnus :roll:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.01.2019 21:09 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 117
Bydliště: Žatec
No,a co dál
Pecičky připraveny. Naměřil jsem 220ohmů
Nevím jak změřit kondíky,prosím o radu


Přílohy:
IMG_20190117_195651.jpg
IMG_20190117_195651.jpg
[ 45.65 KiB | Zobrazeno 520 krát ]

IMG_20190117_195733.jpg
IMG_20190117_195733.jpg
[ 46.06 KiB | Zobrazeno 520 krát ]

IMG_20190117_195757.jpg
IMG_20190117_195757.jpg
[ 28.88 KiB | Zobrazeno 520 krát ]

IMG_20190117_195854.jpg
IMG_20190117_195854.jpg
[ 64.27 KiB | Zobrazeno 520 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.01.2019 23:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1526
Bydliště: Vysočina, ČR
zdenek-kun píše:
...Nevím jak změřit kondíky,prosím o radu
Ten multimetr na obrázku by to snad měl umět změřit. Asi ale přepnout na nejnižší kapacitu - 20n (ta hodnota bude dost malá).


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 174 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz