Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 22:12 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2018
Příspěvky: 12
Bydliště: Hradec Králové
Ahoj!

Dokazal by mi nekdo poradit, co delam spatne kdyz mi po zapojeni stabilizace prestane fungovat jedno kridelko (ail2 - 5) a smerovka (rudder -4). Chtel jsem jit se malym synem o vikendu litat a asi mame po...
kdyz vypnu stabilizaci, tak vse funguje OK

moc dekuju vsem za cas a pomoc...


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 22:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.5.2008
Příspěvky: 585
Bydliště: Orlické hory
Udělej self check jak popisuje RIMR tady:

[youtube]https://youtu.be/TW7HrBStr9Q?t=1485[/youtube]

Tomáš

luk-out píše:
Ahoj!

Dokazal by mi nekdo poradit, co delam spatne kdyz mi po zapojeni stabilizace prestane fungovat jedno kridelko (ail2 - 5) a smerovka (rudder -4). Chtel jsem jit se malym synem o vikendu litat a asi mame po...
kdyz vypnu stabilizaci, tak vse funguje OK

moc dekuju vsem za cas a pomoc...

_________________
OM Velox EME60, GP Citabria DLE30, SIG Hog-bipe, FrSky Taranis
( ͡° ͜ʖ ͡°)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.06.2018 0:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1824
Bydliště: Nitra Slovensko
Máš dobre zapojené serva podla popiskov na Rx. (aj naprogramované Tx) Nesmú byť inak poprehadzované v režime stab. sú pozície pevne dané. A potom ešte pozor na reverzy.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.06.2018 0:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2018
Příspěvky: 12
Bydliště: Hradec Králové
asi je problem v tom ze kdyz postavim prijimac nahoru tjk kabelama nahoru...tak nejde nakalibroovat..porad sviti zluta, ale prvne sel... vubec nevim :( zlousim co se da..


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.06.2018 0:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1824
Bydliště: Nitra Slovensko
luk-out píše:
asi je problem v tom ze kdyz postavim prijimac nahoru tjk kabelama nahoru...tak nejde nakalibroovat..porad sviti zluta, ale prvne sel... vubec nevim :( zlousim co se da..


Ak ho máš v tej polohe, ako popisuješ tak ho odpoj a následne zapoj a skús potvrdiť. Niekedy to treba spraviť, ale ak ho už raz nakalibruješ máš pokoj.
Pozri videa (niekde to tam je):
viewtopic.php?f=38&t=73256&start=60

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.06.2018 2:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2018
Příspěvky: 12
Bydliště: Hradec Králové
jeste jsem se chtel zeptat, zda tento prijimac dokaze uakzovat spotrebu baterie v letadle, nebo strilim uplne mimo? Diky moc...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.06.2018 2:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2018
Příspěvky: 12
Bydliště: Hradec Králové
juraj.jurej píše:

Ak ho máš v tej polohe, ako popisuješ tak ho odpoj a následne zapoj a skús potvrdiť. Niekedy to treba spraviť, ale ak ho už raz nakalibruješ máš pokoj.
Pozri videa (niekde to tam je):
viewtopic.php?f=38&t=73256&start=60

dekuju moc


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.06.2018 2:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1824
Bydliště: Nitra Slovensko
luk-out píše:
jeste jsem se chtel zeptat, zda tento prijimac dokaze uakzovat spotrebu baterie v letadle, nebo strilim uplne mimo? Diky moc...


Ak k nemu pripojíš cez Smart port napr. prúdový senzor FrSky 40A tak áno. Ten merá napätie aj prúd a z toho sa vypočíta aj odobraná kapacita. Samotný prijímač S6R odosiela, merá iba napätie na ňom. (a silu signálu) Ale to už do inej témy. Musíš si ešte veľa naštudovať. Prejdi si hlavne tie videa.
http://www.modelarstvoimi.sk/frsky-inte ... kt/7068/31

https://www.youtube.com/watch?v=w0HMYajS52M
https://www.youtube.com/watch?v=Qve8B1pP-eg

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.06.2018 14:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.5.2005
Příspěvky: 560
Bydliště: Žatec
Zdravím, křidélka jsou na 1. a 5 kanálu. Hezký den


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz