Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 13:32 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5655
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
mulda píše:

Jo,to je dobrej nápad.Napájení bude blíž k servům,to mi neťuklo.Pro jistotu dam teda napájení na dva kanály do FBL a i do přijímače.



ééééh, teď přesně si nevybavuju proč, ale tohle bych nedělal. Před "smyčkou" v napájení mě někdo z nějakýho důvodu varoval, možná jyrry bude vědět?

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 13:44 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10337
Bydliště: Břeclav
Taky bych to nedělal. Do smyčky se může indukovat napětí z polí okolní elektroniky a začnou tam kolovat proudy co ničemu nesvědčí.

Rozvod by měl být "stromeček", stejně jako u audia a to ze stejného důvodu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 14:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 31.8.2016
Příspěvky: 145
Takže mam dát napájení jenom na dva kanály do FBL a přijímač bude napájenej jenom z ní?
V elektronice jsem úplnej laik a nemam tušení co je smyčka a stromeček. :)


Naposledy upravil mulda dne čtv 08.03.2018 14:52, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 14:50 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8381
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 303
Blog: Zobrazit blog (3)
Koukám, že v microbeastu je volných možností na připojení napájení dost. Připojit baterky tam.

Myslím, že když by jsi si to položil na stůl nebo nakreslil, tak by se situace kudy tečou proudy vyjasnila hned na začátku.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 15:52 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10337
Bydliště: Břeclav
mulda píše:
Takže mam dát napájení jenom na dva kanály do FBL a přijímač bude napájenej jenom z ní?
V elektronice jsem úplnej laik a nemam tušení co je smyčka a stromeček. :)


Jo, sám přijímač žere prd, musíš krmit místo, kde se to nejvíce větví do serv.

Přívody si přestav jako vodovodní trubky. Propoj je tak, aby voda nikde nemohla "běhat dokola". A tak aby tekla k servům co nejkratší cestou.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 17:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 31.8.2016
Příspěvky: 145
Takže když to zapojim takhle tak to bude ok?Jeden přívod do konektoru SYS,kterej by měl bejt určenej k napájení jednotky a druhej ke konektoru nějakýho serva,abych měl zdvojenej přívod?


Přílohy:
microbeast zapojení.png
microbeast zapojení.png [ 54.33 KiB | Zobrazeno 465 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 17:25 
Mazák
Mazák

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 715
Bydliště: Česká republika
Ano, to bude v poradku.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 10.03.2018 2:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 31.8.2016
Příspěvky: 145
Dobře,zapojim to teda takhle.Moc děkuju všem za rady,sem zas o něco chytřejší. :)
Ještě mam ale jeden dotaz.Serva mají napsáno napětí 6-8,4v.Můžu tam teda dát s klidným svědomím 2s lipol?Ta by měla mít nabitá max. 8,4v,takže by to mělo bejt snad v pohodě.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 10.03.2018 9:51 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10337
Bydliště: Břeclav
Ta serva jsou OK. A co ten zbytek?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 10.03.2018 11:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9106
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Psal to hned v úvodu vlákna. Mulda, ničeho se neboj, bude to v pohodě.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 11.03.2018 1:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 31.8.2016
Příspěvky: 145
Zbytek je v pohodě.Beast je do 8,5v a přijímač do 9,6.Jenom sem si nebyl jistej u těch serv.Takže díky,že jste mi to potvrdili.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz