Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 7:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 24.8.2014
Příspěvky: 54
Bydliště: Vyškov
Co tomu říkáte? Jsem zvědav jak to bude chodit.

https://www.banggood.com/FrSky-G-RX8-2_ ... s=category


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 7:41 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Prave s nim litam, zatim ladime FW, ma drobne problemy.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 7:48 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 24.8.2014
Příspěvky: 54
Bydliště: Vyškov
Tak doufám, že je vyřešíte, vypadá to moc šikovně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 7:55 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ano, musime to dotahnout do konce :)

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 8:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1636
Bydliště: Nitra Slovensko
Aké to má Vário? Presnosť? Inak super. (a ľahučký 6g)
Do F5J ako stvorený.

X6R+Vario (cca. 17g)


Přílohy:
P8250143.JPG
P8250143.JPG [ 46.08 KiB | Zobrazeno 861 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 8:35 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Zde to mate kluci
https://rcstudio.cz/cs/prijimace-frsky/ ... g-rx8.html

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 8:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
"Združený telemtrický konektor..." :roll:

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 8:49 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
opraveno diky

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 8:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1636
Bydliště: Nitra Slovensko
JosefSvejk píše:
"Združený telemtrický konektor..." :roll:

Nevadí, ale má A2.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 9:03 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ano, dal jsem dohromady vsechny pozadavky nastradane z minulych let a poslal FrSky, doufam, ze to bude uspesny prijimac, to rozhodnete vy, ze si ho koupite :)

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 9:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 424
Bydliště: Žďár n. S.
RCStudio píše:
Ano, dal jsem dohromady vsechny pozadavky nastradane z minulych let a poslal FrSky, doufam, ze to bude uspesny prijimac, to rozhodnete vy, ze si ho koupite :)
To vypadá hodně dobře. Za mně určitě - jakmile dáš signál, že je na skladě a FW je poladěný. :)

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 10:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1779
Bydliště: Zavar, SK
RCStudio píše:
Ano, dal jsem dohromady vsechny pozadavky nastradane z minulych let a poslal FrSky...

Honzo, keď ich dokopeš k tomu, aby konečne dali aj do X-kovej rady dva analógové vstupy, ako majú D-čka, tak aj ja prejdem na X-kové príjímače. A ako bonus dostaneš odo mňa veľkú pusu :lol:

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 11:16 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Stacilo by ti kdyby jsme pozadali o FW ktery by na pin 15 a mozna i 14 u STM detekoval Analog IN? Jenomze v protokolu na to nemame misto vedle RXBat je jen jeden Ain volny takze jeden AIN

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 11:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1779
Bydliště: Zavar, SK
No, veď práve že som si všimol, že to vie merať aj aj RXbat :roll:
Spravili to asi rovnako, ako voľakedy keď po prvej verzii D8R, ktorá mala dva externé analógy, začali robiť D8R v2, ktorá mala jeden externý analóg a druhý analóg bol interne cez odporový delič hodený na meranie napätia prijímača - predpokladám, že tuná to spravili tak isto :( Ja som si tie D8Rv2 potom upravil tak, že som zrušil ten interný delič a vyrútoval si to na analógový konektor, našťastie tam bol jeden pin voľný.
Nevidím, aký je pinout na tom združenom telemetrickom konektore ( v downloade máš pdf k X6R ), či by sa to dalo - ak je tam voľný pin -vyrútovať tam. Skús im pošuškať, či by sa nedala spraviť taká option, že namiesto RXbat by to malo ďalší externý analóg. Terajšie D8R II Plus tiež tuším majú aj interný odporový delič - ak tam necháš ten jumper, tak ti to meria napájanie prijímača - a ak ho dáš preč, tak si tam môžeš priviesť externý analóg :!:
EDIT: OK, už som ten pinout našiel, nie je tam voľno, bolo by treba niečo zrušiť, napr. plus :(

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 15:10 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
ddano007 píše:
No, veď práve že som si všimol, že to vie merať aj aj RXbat :roll:
Spravili to asi rovnako, ako voľakedy keď po prvej verzii D8R, ktorá mala dva externé analógy, začali robiť D8R v2, ktorá mala jeden externý analóg a druhý analóg bol interne cez odporový delič hodený na meranie napätia prijímača - predpokladám, že tuná to spravili tak isto :( Ja som si tie D8Rv2 potom upravil tak, že som zrušil ten interný delič a vyrútoval si to na analógový konektor, našťastie tam bol jeden pin voľný.
Nevidím, aký je pinout na tom združenom telemetrickom konektore ( v downloade máš pdf k X6R ), či by sa to dalo - ak je tam voľný pin -vyrútovať tam. Skús im pošuškať, či by sa nedala spraviť taká option, že namiesto RXbat by to malo ďalší externý analóg. Terajšie D8R II Plus tiež tuším majú aj interný odporový delič - ak tam necháš ten jumper, tak ti to meria napájanie prijímača - a ak ho dáš preč, tak si tam môžeš priviesť externý analóg :!:
EDIT: OK, už som ten pinout našiel, nie je tam voľno, bolo by treba niečo zrušiť, napr. plus :(


Nevim jak myslis k X6R pdf kde prosim?

Na rovinu, predelat me to nedovoli, to je hortovy produkt, ale upravit FW by mozna slo, proste by se trochu pajelo. Pin 16 je ten delic a pin 15 je mozne pouzit jako ADC take tak me to napadlo jen pridat rutinu mereni a poslat telemetrii.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz