Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 04.03.2017 12:15 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.2.2017
Příspěvky: 26
Uz jsem zacal zkouset prehazovat draty od potenciometru ale nejak jsem si to cele rozhazel takze to dam do vychoziho stavu a uvidime ...


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 04.03.2017 12:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10049
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Před takovým zákrokem je dobré si všechno napřed dobře nafotit a pořádně promyslet co, odkud a kam budeš přehazovat, případně si to i nakreslit.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 04.03.2017 16:27 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.2.2017
Příspěvky: 26
Takhle to je zapojene jak to bylo viz. obrazek. Je to kanal 1 a 3 a ty potrebuju prehodit tak predpokladam ze staci ty pary mezi sebou prohodit ?


Přílohy:
IMG_2142.JPG
IMG_2142.JPG
[ 88.85 KiB | Zobrazeno 760 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 04.03.2017 16:51 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.2.2017
Příspěvky: 26
Tak jsem zkusil vsechny varuanty a nakonec to je zrcadlove otocene a je to ok - jen jeste bujuju s nastavenim reverse - nechteji se ulozit nastavene revers kanaly

Tak vse vyreseno a uz to maka jak ma :) diky vsem za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 04.03.2017 18:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10049
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Tak ať se daří.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 10.08.2019 15:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.8.2019
Příspěvky: 2
Zdar,

řeším stejnej problém jako Polom a potřebuju pomoct :?

Mám naprosto stejnou řídící jednotku a koupil jsem ten stejnej ovladač

Flysky 2.4G FS-i6 s přijímačem FS-iA6B

Co psal Polom, tak jsem pochopil, že původní 40MHz zařízení mělo 7 vrcholů a já mám 9. Nemůžu porovnat, protože původní radio nefunguje. Nemůže být problém v tom? Dá se to prosím nějak otestovat? Jiným firmwarem ve vysílači? Fakt už nevím co s tím


Přílohy:
Poznámka: Takhle vypadá signál na vstupu. Tedy za Invertorem.
na VSTUPU.jpg
na VSTUPU.jpg
[ 86.47 KiB | Zobrazeno 587 krát ]

Poznámka: Signál přímo na desce. Prochází přes další tranzistor a jde do STC 12C5404AD na pin 9(DIP-28)
na STC.jpg
na STC.jpg
[ 85.5 KiB | Zobrazeno 587 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 10.08.2019 19:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.8.2019
Příspěvky: 2
Ahoj,

tak už jsem z toho jelen.. podle všeho by měla být PPM široká kolem 20ms.. já tady vidím 40,5ms :?

Bohužel mám k dispozici jen arduino.. ale přeci jen.. to je blbost ne?

Prosím vás, jaká je nejlepší alternativa za tu originální ovládací jednotku?

V loďce jsou dva motory, tři elektromagnety a světla. Zatím jsem našel "ArduBoat", ale jaká to má možnosti zatím nevím.


Přílohy:
40ms.jpg
40ms.jpg
[ 63.52 KiB | Zobrazeno 511 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz