Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: čtv 20.04.2017 8:52 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 16.9.2014
Příspěvky: 108
Bydliště: Praha - východ
paspap píše:
Tak jsem to včera večer nahrál do přijímače, ale to AUX1 a AUX2 v pravém hor. rohu se mi vůbec neobjeví.

... a jakou verzi S6RConfig.exe používáš?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: čtv 20.04.2017 9:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.3.2016
Příspěvky: 155
Bydliště: Topolcany/Bratislava
paspap píše:
Tak jsem to včera večer nahrál do přijímače, ale to AUX1 a AUX2 v pravém hor. rohu se mi vůbec neobjeví.



potrebujes aj novsiu verziu s6r config toolu , skus si najst niekde najnovsiu verziu pripadne cez vysielac ak mas opentx cez s6r script sa to da nastavit ked mas naparovany a zapnuty prijmac.

_________________
FrSKY HORUS X12S,Beta 1400,Slick 55",Carbon Cub Z,Cessna 182,RC Factory Yak55,Durafly Tundra


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: čtv 20.04.2017 9:56 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.2.2017
Příspěvky: 15
Bydliště: Plzeň-Břasy
Tak na to už asi budu krátkej, musim se na to ještě večer znovu mrknout.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: čtv 20.04.2017 10:36 
Mazák
Mazák

Registrován: 10.5.2005
Příspěvky: 520
Bydliště: Žatec
Zdravím, odkud jsi? :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: čtv 20.04.2017 10:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.2.2017
Příspěvky: 15
Bydliště: Plzeň-Břasy
Plzeň,Rokycany


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: čtv 20.04.2017 17:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 10.5.2005
Příspěvky: 520
Bydliště: Žatec
Zdraví, hm, tak to je daleko. Že bych Ti to přehrál. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: čtv 20.04.2017 22:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.2.2017
Příspěvky: 15
Bydliště: Plzeň-Břasy
Díky za rady, snad se mi to podařilo. Vše jsem nastavil a o víkendu to prubnu dát do éra,
tak uvidíme.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: úte 25.04.2017 10:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.2.2017
Příspěvky: 15
Bydliště: Plzeň-Břasy
Tak bohužel, AUX2 sice už mám, když přečtu nastavení přijímače tak je i zatrženo v nastavení, ale
připojené servo se ani nehne. Tak nevím kde je zakopanej pes.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: úte 25.04.2017 18:33 
Mazák
Mazák

Registrován: 10.5.2005
Příspěvky: 520
Bydliště: Žatec
Zdravím, znovu celé nastavit od začátku. Také mi to nešlo. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: úte 25.04.2017 21:58 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.2.2017
Příspěvky: 15
Bydliště: Plzeň-Břasy
Tak jsi měl pravdu, už mi to funguje jak má. A to jsem to včera taky zkoušel celé znovu a nic.
Díky za rady. Už se těším, až to prubnu v reálu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 9:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.12.2015
Příspěvky: 29
Zdravim, mohl by tady někdo uložit obrázek s z Éčka v mixech 6/13 CH9,10,11,12?
Nastavuji to v diff a stale se mi to hádá. Normal, SAS, a auto level mi šlo (postup podle Rimra křivky), po přidání svíčky se to zmotalo. Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 17:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 424
Bydliště: Žďár n. S.
Broďák píše:
Zdravim, mohl by tady někdo uložit obrázek s z Éčka v mixech 6/13 CH9,10,11,12?
Nastavuji to v diff a stale se mi to hádá. Normal, SAS, a auto level mi šlo (postup podle Rimra křivky), po přidání svíčky se to zmotalo. Díky
Poslal jsem ti slíbené eepe do mailu, promiň zdržení.

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: pon 08.05.2017 12:48 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2010
Příspěvky: 59
Bydliště: Ostrava Poruba
Obrázky: 0
Ahoj,
mám problém s kalibrací S8R.

Po připojení k SW pro S8R v PC mi nejde kalibrovat.
Stav:
SW pro S8R mám nový, ten s možností vypnout AUX 1 a AUX 2
USB STK čuramend jak říka Rimr mám funkční. Dokonce jsem skrze něj aktualozoval SW v přijímači.
Vyzkoušel jsem přehodit i COM1 za COM3 u čuramendu.
Po připojení čuramendu s přijímačem S8R načítam a zapisuji hodnoty do přijímače. Usuzuji ze změn hodnot a zelené hlašky vlevo dole žo k tomu došlo.
V záložce kalibrace vidím jak mi běhají hodnoty z akcelorometru, kdž ho vezmu do ruky zvýčí se hodnoty.
Jakmile však dám kalibrovat nic s neděje. Na přijímači se prostě žlutá kontrolka nerozvítí.
Co dělám špatně ?

díky Supan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: pon 08.05.2017 13:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 269
Bydliště: Moravany u Holic
Ahoj pokud jsi aktualizoval firmware tak jsi měl na čuranedu přepnutý ten malinký přepínač na upgrade. Pro nastavování je potřeba ho přepnout nahoru myslim na config.

Mám s8r taky a funguje mi to.

Odesláno z mého LG-H960 a podpis odstraním

_________________
SIG Piper Clipped Wing,Z-37A ve výstavbě, Meridian 10cc před záletem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: S6R frsky
PříspěvekNapsal: pon 08.05.2017 14:47 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2010
Příspěvky: 59
Bydliště: Ostrava Poruba
Obrázky: 0
jj cudlik mam tam kde má byt tj na straně kde je pripojený kablik.
Díky za1. radu a prosím o další :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz