RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Blikač s výkonnými LED diodami.
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=39&t=69459
Stránka 7 z 7

Autor:  ellet [ stř 28.02.2018 20:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blikač s výkonnými LED diodami.

YenyaKas píše:
Mno, pro kusovku to možné je (individuálně přizpůsobit), ale pro sériovou výrobu ...
Nevím kam chceš dojít. Byla řeč o individuální stavbě blikače a adruinu. Já jsem pouze reagoval na nesprávně uvedený maximální proud výstupu. Toť vše.

Autor:  YenyaKas [ stř 28.02.2018 21:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blikač s výkonnými LED diodami.

No, chci tady ukázat, kde se nejspíš vzalo těch 20 mA a co to tak zhruba znamená. Ale OK, 40 mA to nezničíš, a když budeš mít štěstí na kus, může to i fungovat. Stačí takhle?

Autor:  dracekvo [ sob 01.06.2019 16:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blikač s výkonnými LED diodami.

Nemáte někdo popis toho blikače od josefsvejk?
Mám jich pár doma, ale návod sem někde ztratil.

Stránka 7 z 7 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/