Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: stř 03.09.2014 22:24 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Take popremyslej nad tim jestli se CPPM hodi. Beznym spusobem propojis 4 kanaly a jeden pro rizeni letovych rezimu a mas 3 kanaly volne na treba jine veci na stroji. U CPPM budes mit jen 2 volne protoze na osmem mas jen CPPM tedy za predpokladu ze jsou CPPM kanaly stale mirorovane do beznych vystupu jak tomu byva.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: pát 03.10.2014 20:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2014
Příspěvky: 192
chcem sa spytat, ked nahram do d8rii plus novy firmware a budem mat v jednom cppm signaly vsetkych 8 kanalov, je mozne nejakym kanalom zapinat napriklad LED svetla z vysielacky alebo to uz po prehodneni na tento druhy sposob uz nebude mozne ? v com spociva vlastne ta vyhoda cppm oproti klasickemu 8 kanalovemu vystupu ? ete otazka vie naza spracovat ten signal cppm z prijimaca, lebo prijimac bude prepojeny s nazoulite ... ak som mimo tak prepacte ale som zacaitocnik :) dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: pát 03.10.2014 23:54 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Cppm je v podstate soucasne vysilani vice kanalu jednim kanalem. Tzn ubyde ti dratovani kdyz jak prijomac tak jednotka umi cppm resp ppm. Cppm je to same jak ppm ale FrSky to nazyva CPPM. Jestli to umi naza nevim koukni do manualu

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 04.10.2014 11:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2014
Příspěvky: 192
naza to vie, ale ide o to.. ze budem vsetkych 8 kanalov posielat ako ppm signal do nazy ale ako to je v pripade ked budem chciet trebars zapnut led svetla cez dalsi kanal ? budem moct vyuzivat aj ppm a zaroven aj ostatne kanaly na prijimaci ? ci cisto len PPM a nic viac ziadne zapinanie LED svetiel zo zeme cez radio ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 04.10.2014 11:43 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Nevim jiste ale myslim ze na 5-8 jsou i tak stale normalni pwm kanaly. Vsak to zkus flashem nic nezkazis a budto propojis pimy3a4 pro cppm a nebo ne.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 04.10.2014 11:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1047
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Na D8R-II mu pojde PPM na CH8 aj bez prepojky. Aspon sa mi tak zda, takze ak nebude vyuzivat PPM, tak CH8 mu bude nanic. Jedine tam potom hodit fw z D8R-XP, co je podla mna vyhodnejsie.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 04.10.2014 11:50 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ano ten myslim z XP

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 04.10.2014 16:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2014
Příspěvky: 192
ok ale je mozne vyuzivat ppm a zaroven aj obycajny kanal na to zapnutie LED svetiel ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 04.10.2014 16:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1047
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Ja som cez PPM vyuzival 4 kanaly a dalsie 4 klasicky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 13.12.2014 11:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2014
Příspěvky: 192
zdravim vas,
podarilo sa mi prepolovat d8r-II plus.. napajal som ho z turnigy 5V bec a omylom som konektor zapojil naopak..vsimol som si to a rychlo rozpojil.. mohlo sa nieco stat ? rc prijimac ide..nic nesmrdelo, nemate niekto skusenost pripadne ma rc prijimac nejaku ochranu pred prepolovanim ? vdaka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 13.12.2014 12:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1047
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Myslim, ze by sa nemalo nic stat, ale ved ho vyskusaj ci ide a pripoj nejake servo a otestuj ci reaguje, popr. vyskusaj aj dosah.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 13.12.2014 12:09 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Otocil jsi 3pin naopak nebo jsi prohodil + a -?

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 13.12.2014 12:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2014
Příspěvky: 192
no ja som piny pripojil na rc prijimac spravne +na+ a -na- z becu, ale na turnigy bec som pripojil naopak baterku...dosah nemam ako vyskusat, kopteru este len staviam :) prijimac som skusal a funguje, motorky roztaca tak ako ma... dosah este nemam ako odskusat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 13.12.2014 12:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1047
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
No tak to si prinajhorsom odpalil BEC, ale pre istotu vyskusaj aj prijimac napr. cez regler.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 13.12.2014 12:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2014
Příspěvky: 192
funguje aj bec aj rc prijimac.. hadam som mal stastie


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz