Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: stř 04.11.2015 17:39 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
No to si muzes zkusit :mrgreen: :lol:

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: pát 06.11.2015 18:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.7.2012
Příspěvky: 118
Zdravim,mal by som jednu otazku a sice ci sa da pripojit do analogoveho vstupu cidlo teploty? Mam to do hubu ale to je len dioda tam bude treba aj prevodnik tak ci to niekto uz nemate poriesene dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: sob 14.11.2015 10:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
miror píše:
Zdravim,mal by som jednu otazku a sice ci sa da pripojit do analogoveho vstupu cidlo teploty? Mam to do hubu ale to je len dioda...

Není to dioda i když to tak vypadá. Je to termistor (typ NTC podobný jako je tento) jak píše Byung-Yong v sekci Discussion u položky senzoru FrSky TEMS-01 přímo na Hobbykingu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: stř 16.03.2016 16:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
Mozte mi prosim vysvetlit ako to je u FrSky prijimacoch s sbus? Napriklad pripojim cez sbus prijimac s Naza jednotkou a tak ziskam vsetky ovladane funkcie nazi ale ak potrebujem este aj klasicky kanal na ovladanie gimbalu to uz asi nefunguje, cize sfunkcnenim sbus sa klasicke pwm vypne?

Mam Hitec Auroru 9 a chyba mi tam este aspon jeden kanal, a neviem akou cestou sa vybrat kedze Aurora je len 9kanal asi nema zmysel tam pchat frsky modul ked ani cez sbus viac ako 9 kanalov ak to spravne chapem neziskam.

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: stř 16.03.2016 16:43 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Vzechny X jsou 16 kanaly. Sbusem jde 16 kanal.
Kukni sem http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=3 ... 0#p1286621
pouzivat vladno o D8 ktery sbus nema neni moc prakticke aby se clovek neco dozvedel :)

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: stř 16.03.2016 17:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
Dakujem, linka presne trafila moju otazku. Len neviem ako doriesit moju poziadavku ci menit cele radio napr. Za Taranisa

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: stř 16.03.2016 17:36 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Tak to uz je na zhodnoceni vice aspektu jako ekonomicky, technicky ....
Nicmene Taranis s 16k je na dlouho dobra investice.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: ned 20.03.2016 7:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
MarkAurel píše:
Mam Hitec Auroru 9 a chyba mi tam este aspon jeden kanal, a neviem akou cestou sa vybrat kedze Aurora je len 9kanal asi nema zmysel tam pchat frsky modul ked ani cez sbus viac ako 9 kanalov ak to spravne chapem neziskam.

1) Frsky přijímače řady X i XJT modul mají 16 kanálů (pozn. ovšem ne s Aurorou 9). 16 kanálů je k dispozici jen tam kde je možné provozovat modul XJT v režimu D16. Prostřednictvím SBUS portu se dá získat v režimu D16 všech 16 kanálů i v podobě PWM výstupů. Frsky přijímače řady X mají sice méně PWM výstupů než 16, ale další PWM výstupy lze získat připojením jednoho nebo i více převodníků SBUS/PWM k SBUS portu příslušného přijímače.

2) Frsky modul XJT i přijímače řady X sice umožňují v režimu D16 až 16 kanálů, ale nikoli s běžným PPM výstupem pro modul. Režim D16 vyžaduje pro modul namísto PPM použití specifického protokolu Frsky PXX na straně firmware vysílačky, ve které se modul XJT provozuje. Protokol Frsky PXX podporuje firmware OpenTX. OpenTX pro Hitec Auroru 9 ovšem není vhodný a samotný firmware Hitec Aurory 9 protokol Frsky PXX nepodporuje. Takže v Auroře 9 bys nemohl provozovat XJT modul v režimu D16, ale jen v režimu D8 tedy pouze jako 8-mi kanálový a v režimu D8 více než 8 kanálů nefunguje. Takže dávat do Aurory 9 modul XJT za účelem získání více kanálů smysl nemá.

3) Taranis umožňuje provozovat dva moduly XJT současně (pozn. jeden interní, který je implicitně zabudovaný uvnitř Taranisu + jeden externí ve slotu) a oba lze provozovat v režimu D16. S Taranisem tedy máš možnost mít implicitně s jeho interním modulem až 16 kanálů a pokud by sis přikoupil další XJT modul do externího slotu Taranisu pak až 32 kanálů.

MarkAurel píše:
Len neviem ako doriesit moju poziadavku ci menit cele radio napr. Za Taranisa

Pokud chceš více kanálů než poskytuje Aurora 9 a Taranis ti vyhovuje tak proč ne, ale rozhodnutí o tom zda ti vyhovuje to už je pouze na tobě.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: ned 20.03.2016 8:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
Drondys dakujem za vysvetlenie, teda Ak je Opentx napriklad v Turnigy Tx s FrSky modulom je moznost viuzitia tych 16kanalov? Viem zebTaranis je vlastne vsetko co bolo mozne napchat do Turnigy Tx v kope no pride mi to trochu v kvalite a dizajne o krok spat.

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: ned 20.03.2016 8:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
MarkAurel píše:
Ak je Opentx napriklad v Turnigy Tx s FrSky modulom je moznost viuzitia tych 16kanalov?

Pokud bude s Turnigy použit Frsky XJT modul tak ano. Pokud by to byl Frsky DJT nebo DHT modul tak s těmi ne, protože ty jsou pouze 8-mi kanálové.

MarkAurel píše:
Viem ze Taranis je vlastne vsetko co bolo mozne napchat do Turnigy Tx v kope no pride mi to trochu v kvalite a dizajne o krok spat.

Taranis je z hlediska kvality zpracování rozhodně vyšší level než Turnigy. Vzhled je věc čistě osobního pohledu. Někomu vzhled Taranisu vyhovuje a někomu ne. Pokud se ti nelíbí Taranis tak si počkej až bude v prodeji Horus, který má podstatně modernější vzhled podobný Jeti DS-16. O Horusu se dočteš na tomto serveru v jiném tématu viz tento odkaz.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY D8R-II plus
PříspěvekNapsal: ned 05.11.2017 22:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1779
Bydliště: Zavar, SK
Páni, ak lietate FrSky D8R/ D4R a zišla by sa vám funkcia Model ID, tak niečo na inšpiráciu. :D

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz