Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2006 12:47 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2006
Příspěvky: 5
Bydliště: Praha
Dobrý Den.

Podařilo se mi vydrbat převody ve dvou servech HS311. Myslel jsem si že nebude v dnešní době problém sehnat převody nové. Zkusil jsem tedy obvolat všechny Pražské e-shopy, ale nebyl jsem moc uspěšný. Nikde ho neměli a když jsem si je nechal zamluvit, tak mi je nebylo žádné modelářství ani do dvou měsíců schopný sehnat. Nemáte někdo nějakej typ kde by se dali sehnat? Prodávaj se vůbec náhradní převody do HS-311? Nebo se mám na to vykašlat a koupit radši nový serva HS-322 pro který sehnat nové převody neni problém (To je poslední varianta)? Nebo do 311 se dá narvat převod z 322 nebo z 300?

Předem díky za rady!!!


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2006 13:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2005
Příspěvky: 251
Bydliště: Hradec Králové
zkus se obratit na RCM-Pelikan
je to vyhradni dovozce Hitecu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2006 13:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2006
Příspěvky: 1652
Bydliště: Letohrad
Zkus zavolat k Pelikánovi, nebo do prodejny RCM http://www.rcm.cz/ . Potom bys měl jistotu, protože Pelikán je dovozce a RCM je jeho prodejce. Ale náhradní převody na 311 jsem nenašel ani u nich na stránkách.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2006 14:56 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2006
Příspěvky: 5
Bydliště: Praha
Hmmm na e-shopu jsem to nenašel a i kdyby to byli schopný sehnat tak by se mi to nejspíš moc nevyplatilo, když budu počítat i poštovný :-/

Opravdu by nešlo použít převody z něčeho jinýho? V tom servu je vydrbaný akorát jedno kolečko... :-/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2006 15:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.8.2005
Příspěvky: 2420
Bydliště: letiště Točná, Praha
zkus tuhle strnku a není to propagace jo!!! http://www.houska-modelar.cz/web/indexb.htm

_________________
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná a modeláři Lipence.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2006 15:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2006
Příspěvky: 5
Bydliště: Praha
georg píše:
zkus tuhle strnku a není to propagace jo!!! http://www.houska-modelar.cz/web/indexb.htm

Tenhle převody neměl a nejspíš nemá...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2006 15:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2006
Příspěvky: 1652
Bydliště: Letohrad
Já jsem to myslel hlavně obrátit se kvůli informacím. Myslím, že nikde nemůžou o kompatibilitě dílů vědět víc. A v RCM bývají dost ochotní.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2006 15:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.8.2005
Příspěvky: 2420
Bydliště: letiště Točná, Praha
Mica píše:
georg píše:
zkus tuhle strnku a není to propagace jo!!! http://www.houska-modelar.cz/web/indexb.htm

Tenhle převody neměl a nejspíš nemá...

co tam zkusit převody z 422 jsou skoro stejný pokud se nemýlim

_________________
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná a modeláři Lipence.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2006 17:59 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2006
Příspěvky: 5
Bydliště: Praha
georg píše:
Mica píše:
georg píše:
zkus tuhle strnku a není to propagace jo!!! http://www.houska-modelar.cz/web/indexb.htm

Tenhle převody neměl a nejspíš nemá...

co tam zkusit převody z 422 jsou skoro stejný pokud se nemýlim

Zkoušel jsi to už někdy? :-O


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2006 18:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.8.2005
Příspěvky: 2420
Bydliště: letiště Točná, Praha
no mám v letadle 311 a 422 a rozměrama jsou stejné(ty serva) tak by to možná šlo chtělo by to vyskoušet v obchodě :roll:

_________________
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná a modeláři Lipence.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2006 9:34 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2006
Příspěvky: 5
Bydliště: Praha
Hmm tak mi řekl že je určitě sežene, ale že nejsou ani na nějakym centrálnim skladu bo co a jelikož jsou už ty serva nutně potřeboval tak jsem byl nucen si koupit servo uplně nové. Takže my doma ležej dvě HS-311 za 600kč a nejspíš budou na výhoz protože prostě v ČR není možný do nich sehnat převody. Fakt to nechápu. To servo je taková sračka nekvalitní, s dobrou poruchovostí a nízkou životností převodů a voni nejsou schopný dodávat do nic převody :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2006 9:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2006
Příspěvky: 1609
Bydliště: Praha
njn dneska frci hs422 - jeste jsem do nich prevody nepotreboval a to uz jsem rozbil nekolik letadel ;) tak si kup zatim hs422 a ty prevody si objednej a az prijdou, muzes je pouzit treba na plyn ;)

_________________
P-47 Thunderbolt - Titan ZG 20; SniperV2 - 6s A123; Plackolet - 2,5ccm; EPP Mustang; BF109e; Futaba T7C FASST; Hyperion EOS0610i NET


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2006 9:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2003
Příspěvky: 1324
Bydliště: Plzeň - jih
Klidek, zatim nestresuj. Sezen prevody do jakyhokoliv starim srovnatelnyho serva HS-3xx a zkus vymenit rozbita kola. Neco podobnyho uz se mi jednou stalo - kolega shanel servo HS-301 (? snad) a v modelari se mu vysmali, ze takove neni, jenze on si koupil pred rokem set vysilace s prijimacem a mel tam dve takova serva. (proto je shanel) Ty prevody by mely byt zamenne, pravdepodobnost, ze by pro ruzna serva v ramci jedne velikosti delali ruzne prevody je podle mne skoro nulova.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2006 9:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2003
Příspěvky: 1324
Bydliště: Plzeň - jih
Muj tip je tohle:
http://rcm.cz/index.php?nid=1085&lid=CZ ... pc=1HI5055

Musim priznat, ze jsem docela ztratil prehled o momentalnim sortimentu Hitec u nas, mel jsem mylny pocit, ze obycejnych tristovkovych serv je vic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2006 9:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2006
Příspěvky: 1609
Bydliště: Praha
snad neni takovy problem prevody vyndat a primo v ksefte porovnat

_________________
P-47 Thunderbolt - Titan ZG 20; SniperV2 - 6s A123; Plackolet - 2,5ccm; EPP Mustang; BF109e; Futaba T7C FASST; Hyperion EOS0610i NET


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: leve89 a 15 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz