Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 2 serva na VOP
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2006 8:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 30.1.2006
Příspěvky: 182
Bydliště: Praha 4
Dobrý den, stavim Diablotina a chci dát 2 serva na VOP. Problém je v tom, že na vysílači nemám volné mixy. A přes V-kabel chodí logicky každý na jinou stranu. Nevíte nějakej fígl.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2006 8:57 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2005
Příspěvky: 72
Bydliště: Dejvice
tak ty serva uloz obracene


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2006 9:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2004
Příspěvky: 1227
Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Samokridlak píše:
tak ty serva uloz obracene

ja rika kolega, jedno servo otoc ,,na bricho" a druhe ,,na zada" a mas po problemech


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2006 17:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2004
Příspěvky: 1459
Bydliště: chocerady
nebo jim lze obratit chod machanicky prohodis +a- od primace a pak nasledne na potenciometru ale moc bych se do toho nesral ale jesli to potrebujes kuli zastavbe tak to jde taky :twisted: :twisted:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2006 18:04 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9455
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
diablotin píše:
nebo jim lze obratit chod machanicky prohodis +a- od primace a pak nasledne na potenciometru ale moc bych se do toho nesral ale jesli to potrebujes kuli zastavbe tak to jde taky :twisted: :twisted:


Pravděpodobně chyba. Správně se smysl chodu serva otáčí tak, že přehodíš krajní přívody k potenciometru serva a prohodíš přívody k motoru. Několikrát vyzkoušeno
přehozením +- by došlo k likvidaci elektroniky. Vyzkoušeno jednou.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2006 19:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 30.1.2006
Příspěvky: 182
Bydliště: Praha 4
jenom by mělo dojít k destrukci diody nic víc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2006 19:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2005
Příspěvky: 277
Bydliště: Polička
Co takhle dát na jedné straně náhon od páky serva nahoru a na drůhé straně dolů. Mám to tak a jsem s tím spokojen. :D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2006 19:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
diablotin píše:
nebo jim lze obratit chod machanicky prohodis +a- od primace a pak nasledne na potenciometru ale moc bych se do toho nesral ale jesli to potrebujes kuli zastavbe tak to jde taky :twisted: :twisted:
Tak větší"prasárnu " jsem fakt teda neslyšel-prosímtě co to tady lidem radíš za hovadiny? :roll:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2006 21:30 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10999
Bydliště: Břeclav
diablotin píše:
nebo jim lze obratit chod machanicky prohodis +a- od primace a pak nasledne na potenciometru ale moc bych se do toho nesral ale jesli to potrebujes kuli zastavbe tak to jde taky :twisted: :twisted:


Jinak jsi zdravý?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: leve89 a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz