Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 21:17 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2006
Příspěvky: 30
Ahoj, mám problémek (zatím jem začátečník), když se dostanu na vzdálenost cca 150-200 na zemi vysílač Grapner MC12 a prijmac c17 zacnou serva skubat stava se, že až do maximalních poloh. Zkoušel jsem jiný výsílač jiné krystaly atd.. a pořád stejné. tudíž jsem došel k závěru, že problém bude v příjmači. Dnes jsem došel koupit nový REX 5 - MDP a je to pořád stejný. Už jsem z toho docela zoufalej protože akorát opravuju roztlučený Ero. Nejhorší je, že se to stane ve vzduchu i okolo těch 150m najednou serva vyletěj do maxima a je to neovladatelný. Jinak v rukou to není :-)) stalo se to 2x i lidem co lítaj a zalítávali mi to.

Jinak anténu mám nataženou od kabiny vrchem na směrovku.
Příjmač zabalenej atd.....
Různý místa kde jsem to zkoušel

PS: Ještě kam chodíte lítat???? Okolí Praha a směr Kolín

DÍKY


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 21:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
Přijímač zabalenej proč?Jinak zkus anténu protáhnout pod rx a nech ji vlát volně pod érem. :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 21:47 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10999
Bydliště: Břeclav
A co je to za éro? Elektrolet?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 22:15 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2006
Příspěvky: 30
Zabalenej kvuli ranám při pádu a rušení vibracema od motoru. Jinak dnes jsem to zkousel a antenu jsem nehcal vyset z era dolu ale ne moc pod letadlo.
Letadlo je 138cm rozp. 3,5ccm mvvs


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 22:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
Jo, tak to je jasný-molitan (pokud se jedná o spalovák)myslel jsem jestli jsi ho nedal v elektře do alobalu(někdo to dělá)Jinak na spalováku je 150 metrů dosah tragédie. :cry:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 22:39 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2006
Příspěvky: 30
Uz jsem z toho fakt vyrizenej..... :-(( hlavne jsem si uzil s cinskejma elektrakama a pred 3 nedelema koupil benzina vysilajdu atd... ale chci to letadlo taky jednou rozmlatit rukama a ne ze s tim praskne elektronika. Pokazde stejna zalezitost let a najednou plnej plyn a sroubovak kolmo do zeme.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 22:41 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2006
Příspěvky: 30
Jeste jsem zapomel jeden detail: stane se to vzdy treba na polovic vzdalenosti co ho pustim takze litam cca 300-400 daleko ale vetsinou se to stane na tech 150m.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 22:42 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10999
Bydliště: Břeclav
A krystaly jsi zkoušel měnit? Mohou být ťuklé, stejně jako filtr v přijímači. Chtělo by to vyzkoušet s jiným přijímačem.

BTW: Izolační podložku pod krystalem máš?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 22:46 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2006
Příspěvky: 30
Prijmac jsem dnes koupil novej dela to s nim taky.... O vikendu jsem zkousel krystaly taky nic.... :-((


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 22:49 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2006
Příspěvky: 30
Izolacni pasku nemam pod nemam. co to je???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 22:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
Máš možnost vypůjčit jiný vysílač?-Aby byla jistota, že je to opravdu v Rx. :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 22:52 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2006
Příspěvky: 30
Zkousel jsem to taky si pujcit ale nevim jestli to by ok :-((( ale ted ho nemam kde si ho pujcit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2006 23:39 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10999
Bydliště: Břeclav
Jupak píše:
Izolacni pasku nemam pod nemam. co to je???


Krystal musí mít zespoda izolační destičku. Jinak se může zkratovat konektor přes jeho pouzdro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: bla
PříspěvekNapsal: úte 05.09.2006 7:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 14.5.2006
Příspěvky: 327
ahoj skus litat na jinem place jestli to neni nakym rusenim


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05.09.2006 8:57 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2006
Příspěvky: 30
Sel bych litat jinak ale nevim kam. Jsem od Jevan (kousek od Říčan u Prahy) Někam kam vím že choděj i jiný modeláři kde je to ozkoušený.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz