px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 7:25 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.8.2006
Příspěvky: 1294
Bydliště: Mělník
Mám problém. Včera jsem šel lítat a po zapojení baterie nic nešlo. Serva si cvrnkla a to bylo vše. Laboroval jsem co se děje a zjistil, že když přepíchnu konektor od reglu do jinýho kanálu na přijímači, funguje to. Může se stát že odejde jeden kanál na přijímači?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 7:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.2005
Příspěvky: 1029
Bydliště: Staré Ždánice
jak konektor od reglu do jinýho kanálu na přijímači ? regl bys měl mít na kanále, na kterym máš plyn


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 8:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2006
Příspěvky: 727
Bydliště: Litoměřice
Čop píše:
Mám problém. Včera jsem šel lítat a po zapojení baterie nic nešlo. Serva si cvrnkla a to bylo vše. Laboroval jsem co se děje a zjistil, že když přepíchnu konektor od reglu do jinýho kanálu na přijímači, funguje to. Může se stát že odejde jeden kanál na přijímači?


Mohlo se stát, že se ti u jednoho kanálu přepálily spoje na napájení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 8:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2005
Příspěvky: 972
Bydliště: Val.Mez.
Může. Zkontroluj jestli není ten troj pin na přijímači nějak vylomený z plošňáku. Někdy je se může udělat mikrotrhlinka po havárii a je problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 8:30 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.8.2006
Příspěvky: 1294
Bydliště: Mělník
Kerberos píše:
jak konektor od reglu do jinýho kanálu na přijímači ? regl bys měl mít na kanále, na kterym máš plyn


Když ho zapojím do toho správnýho kanálu kde mám plyn, nejde nic. Když ho přehodím do kanálu od serva (libovolnýho), jde to. Zkusím zkontrolovat ten konektor...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 9:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.6.2006
Příspěvky: 923
Bydliště: Vsetín
mno napadlo mně takové šílené řešení a to pokud vysílač dovolí tak si přemixovat 100% plyn na jiný volný kanál pokud ho teda máš a regl zapojit do něj.

_________________
Jabber: Fox@jabbim.pl Obrázek
LastFM:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 9:16 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.8.2006
Příspěvky: 1294
Bydliště: Mělník
To bych rád, ale na mém prehistorickém a prajednoduchém Skysportu toho moc nepřemixuju. Leda bych to přejel sekačkou na trávu... :D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 10:05 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.8.2006
Příspěvky: 1294
Bydliště: Mělník
zz píše:
Může. Zkontroluj jestli není ten troj pin na přijímači nějak vylomený z plošňáku. Někdy je se může udělat mikrotrhlinka po havárii a je problém.


Tak jsem to přepájel a nic. Výrobce mi řekl že na třetím kanále se to občas stává. Mám to poslat a vše rychle vyřeší... Takhle si představuju přístup k zákazníkovi!!! :D :D :D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 10:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.6.2006
Příspěvky: 1118
Bydliště: Kladno
Čop píše:
Tak jsem to přepájel a nic. Výrobce mi řekl že na třetím kanále se to občas stává. Mám to poslat a vše rychle vyřeší... Takhle si představuju přístup k zákazníkovi!!! :D :D :D


Vypada to na nejakou konstrukcni chybu prijimace...
Co je to za prijimac?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 10:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.8.2006
Příspěvky: 1294
Bydliště: Mělník
REX 4 Micro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 11:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
Ještě mě tak napadá, co se dějě,pokud na ten"nefunkční "kanál plynu připojíš servo?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 13:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.8.2006
Příspěvky: 1294
Bydliště: Mělník
arda1 píše:
Ještě mě tak napadá, co se dějě,pokud na ten"nefunkční "kanál plynu připojíš servo?


Vůbec nic... Na kanálu vedle to normálně lítá. Jen je vopruz přidávat plyn do strany :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 15:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
Tak to by se muselo proměřit nap. napětí co jde na servo(multimetr) a signál(osciloskop)- pošli to do servisu-jeti jsou SUPER firma a většinou zdarma pošlou nový přijímač. :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz