Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Regulátor HuaYu
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2006 12:31 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.8.2006
Příspěvky: 1294
Bydliště: Mělník
Dnes mi nabídli jako levnou variantu regulátoru pro Li-Pol čínský HuaYu HY 15A. Nemáte někdo zkušenosti? Vím ze Jeti je Jeti, ale za 650,-Kč, nekupte to...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2006 12:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2006
Příspěvky: 1609
Bydliště: Praha
ja mam nakou cinu od mzk
guard15 ten byl i s motorem za 1100,- a v pohode

_________________
P-47 Thunderbolt - Titan ZG 20; SniperV2 - 6s A123; Plackolet - 2,5ccm; EPP Mustang; BF109e; Futaba T7C FASST; Hyperion EOS0610i NET


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2006 13:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
Není to on: http://www.himodel.com/en/rc_hobby/electric_280.php ?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2006 14:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2006
Příspěvky: 1609
Bydliště: Praha
skoro bych rekl, ze je to on ;)

_________________
P-47 Thunderbolt - Titan ZG 20; SniperV2 - 6s A123; Plackolet - 2,5ccm; EPP Mustang; BF109e; Futaba T7C FASST; Hyperion EOS0610i NET


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regulátor HuaYu
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2006 16:27 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.1.2006
Příspěvky: 2212
Čop píše:
Dnes mi nabídli jako levnou variantu regulátoru pro Li-Pol čínský HuaYu HY 15A. Nemáte někdo zkušenosti? Vím ze Jeti je Jeti, ale za 650,-Kč, nekupte to...


kde prosim? :wink:

jinak mam cinana Guard 15 a no problemo...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 7:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.8.2006
Příspěvky: 1294
Bydliště: Mělník
To není on. Vypadá jinak a má maličko jiný parametry. Brzdu nemá na switch. Ten je na přepnutí 2x3články.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 11:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 6042
Bydliště: Vsetín
Čop píše:
To není on. Vypadá jinak a má maličko jiný parametry. Brzdu nemá na switch. Ten je na přepnutí 2x3články.
jj tak presne toto je na reglu Guard15 2 nebo 3čl přepínas propojkou bud ji tam mas nebo ne... ja mnel komplet nebo teda spon doufam ze jeste mam ale tam mi odesel regl nejak se zablokoval plyn asi nejaka chyba tak je na reklamaci...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 11:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2006
Příspěvky: 1609
Bydliště: Praha
vzdyt take nikdo nepsal, ze ten switch je brzda

jediny rozdil ktery jsem nasel je, ze tenhle umi 4clanky, guard15 maximalne 3 ovsem taky je tam napsano, ze je to verze 2, takze je mozny, ze mame tu prvni verzi

_________________
P-47 Thunderbolt - Titan ZG 20; SniperV2 - 6s A123; Plackolet - 2,5ccm; EPP Mustang; BF109e; Futaba T7C FASST; Hyperion EOS0610i NET


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2006 12:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 6042
Bydliště: Vsetín
j3nda píše:
vzdyt take nikdo nepsal, ze ten switch je brzda

jediny rozdil ktery jsem nasel je, ze tenhle umi 4clanky, guard15 maximalne 3 ovsem taky je tam napsano, ze je to verze 2, takze je mozny, ze mame tu prvni verzi
kdo vi


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jakotlik a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz