Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Příjmač ze Skylarka
PříspěvekNapsal: čtv 15.12.2005 0:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2005
Příspěvky: 161
Bydliště: Habartov
Pokud ho někdo používáte, poraďte, kde je jakej kanál, ležel mi rok v šuplíku a už si to nepamatuju. Už jsem vyzkoušel snad všechny varianty.Nechce mi chodit s Hitec Eclipse, ale problém asi budou krystaly. Ve spojení vysílač ( Eclipse ) a Elektron 6 používám originál Hitec a to je pohoda, ve spojení vysílač a příjmač ze Skylarka jsem použil do vysílače ten skylarkovej, nemám originál Hitec příjmačovej s jednoduchým směšováním.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 15.12.2005 7:30 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10999
Bydliště: Břeclav
1. Žádný vysílačový krystal pro dvojí směšování neexistuje.

2. Eclipse je FM. Není ten xindl ze Skylarka náhodou AM?


http://www.mojehobby.cz/magazin/detail. ... 1134624540


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 15.12.2005 14:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2005
Příspěvky: 161
Bydliště: Habartov
zdzd píše:
1. Žádný vysílačový krystal pro dvojí směšování neexistuje.

2. Eclipse je FM. Není ten xindl ze Skylarka náhodou AM?


http://www.mojehobby.cz/magazin/detail. ... 1134624540


ad1) já vím, a ani jsem nepsal nic o vysílačovém krystalu s dvojím směšováním, mám dva krystaly příjmačové - originál Hitec - dvojí směšování a ze skylarka jednoduché směšování, oba na jiném kanálu, takže když chci použít příjimač ze skylarka musím logicky dát krystal z vysílače skylarka do Eclipse ( a tady bude ten zakopanej pes ), opravte mě jestli se pletu.Ale to se ještě pořád nebavíme o krystalu do vyslíače s dvojím směšováním.

ad2) měl by být FM , někde jsem tu četl, že ho někdo provozuje s Flash 5, ale nemůžu najít to vlákno


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 15.12.2005 19:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2004
Příspěvky: 1147
Bydliště: Škvorec
Myslim ze to chodit nebude diky jinymu kmitoctovymu zdvihu nebo cemu. Ale mozna se da v Eclipsovy zmenit. Optic to umi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 15.12.2005 19:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2005
Příspěvky: 161
Bydliště: Habartov
Eclipse taky, s tím jsem alejště nelaboroval


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Alexa [Bot], Bing [Bot], chorche, Google Adsense [Bot], Roman_rc.pilot, vitaa a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz