RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Frsky S6R - při zapnutí stabilizace jde AIL2 jen jeden směr
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=92673
Stránka 1 z 1

Autor:  Wertykal [ sob 09.09.2023 22:58 ]
Předmět příspěvku:  Frsky S6R - při zapnutí stabilizace jde AIL2 jen jeden směr

Zdravím,

mám problém s programováním S6R přijímače pomocí Taranis Q X7, respektive vše funguje jak má, do doby než zapnu stabilizaci. Používám kanál 5 jako AIL2, a v momentě kdy zapnu stabilizaci tak AIL2 jde pouze na jednu stranu (nahoru) dolů se nehne vůbec. Netušíte někdo prosím co by mohlo být šptaně? Nastavení AIL2 mám jak ve vstupech, tak v Mixu. Stabilizaci moc nepoužívám takže mě to až zase tak moc netíží, ale chtěl bych to mít pro sichr všechno správně. Dokud jsem měl křidélka na CH1 spojeny Y kabelem tak vše fungovalo ok, ale to už teď mít nemohu a na netu jsem nikde nenašel nastavení s dvěma samostatnými servy pro křidélka a tedy využití jak CH1 tak CH5.

Pokud někdo ví jak to spravit, budu moc rád za rady.

Předem děkuji.

Autor:  Libor.N [ ned 10.09.2023 15:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky S6R - při zapnutí stabilizace jde AIL2 jen jeden s

Provedl jsi po zprovoznění kanálu č. 5 selfcheck ?To aby stabilizace věděla že je na výstupu servo . Zde by to mělo být objasměno :FrSky / OpenTx Drobky - Programování S6R (S8R) přímo z vysílače (LUA script

videa o S6R od RIMRa.

L.N.

Autor:  Wertykal [ ned 10.09.2023 20:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Frsky S6R - při zapnutí stabilizace jde AIL2 jen jeden s

Libor.N píše:
Provedl jsi po zprovoznění kanálu č. 5 selfcheck ?To aby stabilizace věděla že je na výstupu servo . Zde by to mělo být objasměno :FrSky / OpenTx Drobky - Programování S6R (S8R) přímo z vysílače (LUA script

videa o S6R od RIMRa.

L.N.


Neprovedl, protože jsem vlastně nikdy 2 separátně zapojené serva na křidélka nepoužival a přijímače tak nějak recykluju skrz staré ->nové modely - dlouho jsem nic nového nenastvoval, tak mi tohle úplně vypadlo z hlavy, každopádně světe div se, po self testu vše funguje jak má, moc děkuji!

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/