Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: úte 19.02.2019 20:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.12.2003
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha 10, Strašnice
Ahoj, mám krátkou chvíli vysílač Jeti DC-14. Zkoušel jsem ho spárovat s přijímačem Rex12Asist. Přijímač se s vysílačem spároval, ale pořád mi na displeji píše Zkalibrujte ACC! Nevíte někdo co to znamená. Ha internetu jsem nic nenašel. Díky Tomáš


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: úte 19.02.2019 21:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 2253
Bydliště: Košice, SK
Assist prijímače majú vstavanú stabilizáciu. ACC je akcelerometer. Skús pozrieť návod.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: úte 19.02.2019 22:43 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.12.2003
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha 10, Strašnice
Díky zkusím se podívat do manuálu. T.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: úte 19.02.2019 23:11 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.12.2003
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha 10, Strašnice
Díky, musel jsem zkalibrovat akcelerometr, tak jak jsi psal. T.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: pon 03.06.2019 14:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.12.2003
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha 10, Strašnice
Ahoj na vysílači Jeti DC-14 mám u modelu problém s nastavením otevření a zavření podvozku včetně podvozkových dvířek. Vše chci mít na jednom 2-polohovém přepínači.

Podvozková dvířka ovládá 5 serv, 2+2 na křídlech a jedno je na ostruhu (použito 5 kanálů). Podvozek je ovládaný vlastní jednotkou (použit 1 kanál).
Potřebuji při zatahování podvozku zpozdit zavírání podvozkových dvířek o cca 10 sekund. Tedy aby se zavírání podvozkových dvířek spustilo, až 10 sekund po spuštění zavírání podvozku.

V menu kalibrace serv jsem našel zpoždění pro servo, ale to jen zpomaluje přeběhnutí serva mezi krajními polohami.

Díky moc za rady

Tomáš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: pon 03.06.2019 16:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 9298
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
Neda sa ti to servo nakrivkovat tak, ze 3/4 drahy bude na nule a potom nabehne do pozadovanej polohy. Aj trebars s tym spomalenim?

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: pon 03.06.2019 16:52 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19447
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Ona JETIna nema sequencer?
Jinak ja tyhle veci resim PICem nebo Arduinem.

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: pon 03.06.2019 17:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 1347
Bydliště: Brno
jyrry píše:
Ona JETIna nema sequencer?
Jinak ja tyhle veci resim PICem nebo Arduinem.

Jetina obecně sequencer má, otázka je, zda ho má majitel koupený. Na DS-16 je a funguje.

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, MXS 64",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: pon 03.06.2019 19:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.12.2003
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha 10, Strašnice
Ano sequencer mám dokoupený.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: pon 03.06.2019 21:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10080
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Máš to popsané v návodu na str.107 :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: úte 04.06.2019 8:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.12.2003
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha 10, Strašnice
Díky za rady.

T.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: pát 07.06.2019 10:46 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.12.2003
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha 10, Strašnice
Ještě otázka půjde mi to udělat pomocí sequenceru, když mám ty dvířka na 5 kanálech?? A 6 kanál je podvozek? Na DC-14 mám k dispozici jen 3 sequencery? Takže asi ne???
Tomáš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DC-14
PříspěvekNapsal: pát 07.06.2019 12:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10080
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
To už by mělo jít "rozkopírovat" mixem.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: aviatika, Google Adsense [Bot], Seznam.cz [Bot] a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz