px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 334 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: pát 17.01.2020 23:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1363
Bydliště: Vysočina
marcels píše:
...Tak já jsem aktuálně na stránkách FrSky nenašel přijímače s FASST tedy myslím aktuálně k prodeji....
Tak se podívej na stránky FrSky prodejců, nebo tím chceš říct, že je navyrábí? Ale jinak děkuji za školení :roll: Nikdo nezpochybňuje, že ochrana duševního vlastnictví je pro výrobce důležitá, ale v této situaci jsou i ostatní (tedy i Futaba) ...


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: pát 17.01.2020 23:19 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 18.4.2016
Příspěvky: 53
Bydliště: Rychvald
Tak to vypadá že nějaké asi vyrábějí. Asi se ještě úplně nepoučili :(

Jinak to nebylo míněno jako školení, ale člověk si často ani neuvědomí že ve skutečnosti nic není zadarmo.
Ale fakt je, že pokud do něčeho investuji prostředky tak je chci dostat zpět a je jedno jestli je to česnek nebo elektronika.
A pokud chtějí pokračovat v rozvoji tak ty peníze potřebovat budou a Mao Ce-tung ji je asi nedá :D

_________________
JETI DUPLEX DC16 II a různé poletuchy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: sob 18.01.2020 9:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 9099
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
marcels píše:

Od klonů Futab se už dostali někam dále a chtějí se rozvíjet samostatně a to bez peněz nejde. Jak se říká je třeba se poučit s předchozího vývoje :D

No a to ich zabije. Vacsina zakaznikov Frsky su ti, ktorych lavny parameter je cena.

A co sa tyka toho komu kto, co pajcol... Frsky je lider.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: sob 18.01.2020 9:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 658
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Majitelé frsky pláčí ve fóru Jumper .. nemohl by to moderátor přesunout ?
Zde to kompetentní číst asi nebudou.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: sob 18.01.2020 12:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1363
Bydliště: Vysočina
Je to tady, protože Jemper T16 (bez flashnutého externího modulu FrSky XJT) nebude fungovat s novým protokolem FrSky D16. Jen info. Majitelé FrSky TX ví o co jde a nemá smysl to někde psát. Ale máš pravdu, nemusí to být ani tady.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: sob 18.01.2020 18:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2404
Bydliště: Zavar, SK
HLA píše:
... nemohl by to moderátor přesunout ?
Zde to kompetentní číst asi nebudou.

Bolo to info pre majiteľov FrSky prijímačov ( a vysielačov ) práve ohľadne T16, preto som to dal sem.
Kompetentným je to buřt...

_________________
Taranis X9D & Jumper T16Pro & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: pon 20.01.2020 11:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2336
Bydliště: Nitra Slovensko
Prijímače FrSky SxR s interným multimodulom stále nepracujú, resp. stabilizácia?

_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: pon 20.01.2020 14:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2404
Bydliště: Zavar, SK
juraj.jurej píše:
Prijímače FrSky SxR s interným multimodulom stále nepracujú, resp. stabilizácia?

To vieš, alebo sa pýtaš?
Síce ich nemám, ale letmý kuk do manuálu hovorí, že treba nastaviť kanály 9 - 12 a malo by to ísť. Keď to ide s Horusom, nevidím dôvod, aby to nechodilo s T16 ( teda ak si neupgradol FW v prijímači najnovším vírusom od FrSky :mrgreen: ). Ale môžem sa mýliť...

_________________
Taranis X9D & Jumper T16Pro & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: pon 20.01.2020 17:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2336
Bydliště: Nitra Slovensko
ddano007 píše:
To vieš, alebo sa pýtaš?
Síce ich nemám, ale letmý kuk do manuálu hovorí, že treba nastaviť kanály 9 - 12 a malo by to ísť. Keď to ide s Horusom, nevidím dôvod, aby to nechodilo s T16 ( teda ak si neupgradol FW v prijímači najnovším vírusom od FrSky :mrgreen: ). Ale môžem sa mýliť...


Pýtam sa, lebo sa mi to nedarí rozbehať. Prijímač S8R som spároval ,ale nejde stab.. Nejde ani LUA script a kalibrácia cez Tx. (skalibroval som ho cez PC) Ten istý prijímač s Horusom šlapal. Niekde sa mi zdá, že som čítal že SxR stab. s T16 nefunguje, ale to už bolo dávnejšie. Myslel som, keď už je ten LUA script SxR na karte T16, že to rozchodili. Ale asi ešte nie. Možno v novej verzii OTX. Zatiaľ v 2.3.5 mi to nejde.
ACCST-2 zatiaľ nechcem.

_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: pon 20.01.2020 17:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 849
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 9
ddano007 píše:
Frsky vypustila ACCST D16 2.X.X update pre svoje produkty ( TX/ RX )
https://www.frsky-rc.com/important-firm ... accst-d16/
Podľa predbežných info tento FW nie je kompaktibilný s MTM ( Multi Protocol Module )/ Jumper T16, ani Mike Blandfordovým FW pre D8R, či mideli-covým FW pre DIY RX, či pre Jumper R8.
Inak povedané, ak si flashnete prijímače, nepôjdu Vám v tejto chvíli s multimodulom/ Jumper T16.
Ak si flashnete vysielač, nepôjdu Vám momentálne vyššieuvedené prijímače ( a možno aj iné, zatiaľ nie je známe, či zachovali podporu pre D8 ).

D8 mode in an updated X8R receiver no longer works.
Takže i novější rx které fungovaly v D8 jsou out.
Oficiální důvody.Pro neangličtináře rovnou v překladači.
https://translate.google.ca/translate?h ... &sandbox=1
https://translate.google.com/translate? ... &sandbox=1
K tématu S8R je něco čerstvého tady...
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... s/page1025


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: úte 21.01.2020 3:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2336
Bydliště: Nitra Slovensko
LUA SxR podla info. pracuje iba s ext. modulom FrSky XJT. S MPM nie. Ešte skúsim či nefunguje stab. S8R nakonfigurovaná cez PC, potom dám vedieť. Mám tam ešte Curent senzor FAS40S ten pracuje OK. Potom skúsim Vário, GPS a MLVSS. A nakoniec ESC Neuron telemetriu (LUA SBEC). Ešte chcem kúpiť nový FAS100S, ale ešte nieje naskladnený. Podla všetkého sa všemocne FrSky bráni využívaniu Smart portu s MPM.


Přílohy:
FAS100S-1-600x600.jpg
FAS100S-1-600x600.jpg
[ 24.36 KiB | Zobrazeno 674 krát ]


_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: úte 21.01.2020 10:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2336
Bydliště: Nitra Slovensko
Akú verziu firmvéru inter. MPM používate, resp. ktorá je najnovšia? Ja mám v1.2.1.85

_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.


Naposledy upravil juraj.jurej dne úte 21.01.2020 12:17, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: úte 21.01.2020 10:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1363
Bydliště: Vysočina
juraj.jurej píše:
LUA SxR podla info. pracuje iba s ext. modulom FrSky XJT. S MPM nie.....
Můžeš dát odkaz, kde je tato informace? Nemyslím, že by LUA měla něco společného s RF modulem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: úte 21.01.2020 10:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2336
Bydliště: Nitra Slovensko
ellet píše:
Můžeš dát odkaz, kde je tato informace? Nemyslím, že by LUA měla něco společného s RF modulem.


Keď je RF original FrSky môže to mať s komunikáciou LUA scriptu pre Horus (zápisu, čítania údajou SxR) niečo spoločné. MPM to asi nevie resp. je to nieako blokované. Tu sa niečo spomína, ale aj inde.
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... io/page102

_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: úte 21.01.2020 10:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2404
Bydliště: Zavar, SK
juraj.jurej píše:
Akú verziu firmvéru inter. MPM používate, resp. ktorá je najnovšia?

viewtopic.php?p=1466332#p1466332

_________________
Taranis X9D & Jumper T16Pro & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 334 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz