Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 562 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 08.07.2019 17:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 754
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 7
Kuba78 píše:
jo to sem asi udelal prepnul na satelit. Nicmene jak to ted prepnout zpet, kdyz u sebe nemam jetibox, ale pouze vysilacku? to fakt neexistuje nejaka moznost jak resetovat cely prijimac?

Vím jen o dvou možnostech.Fyzicky přes připojený JetiBox nebo pokud ho někdo nemá tak přes PC přehrát firmware.Pak se to přepne do default modu Normal.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 08.07.2019 21:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1329
Bydliště: Doma
blembondo píše:
Vím jen o dvou možnostech.Fyzicky přes připojený JetiBox nebo pokud ho někdo nemá tak přes PC přehrát firmware.Pak se to přepne do default modu Normal.


prehrat firmware nepomohlo, jeti studio ten prijimac vubec nechytne nevim proc. pocitacem to neni, REX7A a R6 EX ktere sem zkousel potom se v pohode chytly. jetibox mam doma dokonce dva, ale letadlo sem nechal na chalupe tak to holt vyzkousim az casem az tam zas pojedu. stay tuned.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 08.07.2019 22:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 754
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 7
Na přehrátí firmware nepotřebuješ JetiStudio ale teď si to znovu čtu...Ty máš R6 pravděpodobně z první serie a tam nejde přehrát firmware.Update jde provézt na všech Rx z datem výroby od III/10.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: úte 09.07.2019 0:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 29.1.2018
Příspěvky: 640
Bydliště: Trvalé
Obrázky: 0
FW se dá přehrát jen u těch přijímačů, u kterých se dá zobrazit sériové výrobní číslo přes jetibox. Pokud si to dobře pamatuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: úte 09.07.2019 7:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 767
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Včera dorazil náhradní přepínač, po jeho výměně funguje tak jak má. Výměna přepínače není úplně jednoduchá, musí se vyhodit ještě další přepínač a po odpojovat některé připojovací pásky. Určitě ale doporučuji klíč na matice, bez něho nevím čím bych to povolil. Matice jdou stuha, až po vyšroubování jsem zjistil že jsou plastové a já si celou dobu myslel že je to dural :D .


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: úte 09.07.2019 7:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1329
Bydliště: Doma
blembondo píše:
Na přehrátí firmware nepotřebuješ JetiStudio ale teď si to znovu čtu...Ty máš R6 pravděpodobně z první serie a tam nejde přehrát firmware.Update jde provézt na všech Rx z datem výroby od III/10.


je to mozne. mam mix ruznych prijimacu, REX, EX i stare ne-EX a ty stare jsem kupoval na bazarech tak nevim jake maji datum vyroby. zkusim to tedy casem s jetiboxem. diky vsem za rady.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: úte 09.07.2019 12:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10009
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Míval jsem ještě jeden z prvních Duplexů a jestli si dobře pamatuji, tak na změnu FW se modul i přijímače posílaly do Jeti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: stř 10.07.2019 21:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2006
Příspěvky: 475
Bydliště: Písek
Našel jsem na netu a může se hodně lidem hodit:
Nastavení bezpečnostního zámku plynu, kdy po aktivování spínačem plyn začne fungovat, ale až poté, co se také knipl plynu stáhne na minimum:
https://www.rc-thoughts.com/2017/03/add-a-safety-throttle-lock/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 11.07.2019 10:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 1218
Bydliště: Brno
miglosch píše:
Našel jsem na netu a může se hodně lidem hodit:
Nastavení bezpečnostního zámku plynu, kdy po aktivování spínačem plyn začne fungovat, ale až poté, co se také knipl plynu stáhne na minimum:
https://www.rc-thoughts.com/2017/03/add-a-safety-throttle-lock/

Tento způsob blokování plynu používám nějaký ten pátek na Jeti i v OpenTx poté, co mi párkrát po přepnutí spínače odjelo letadlo, protože jsem si nestáhl úplně plynovou páku. Mohu jen doporučit.

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, MXS 64",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 11.07.2019 15:34 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5891
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
BoŠ píše:
[
Tento způsob blokování plynu používám nějaký ten pátek na Jeti i v OpenTx poté, co mi párkrát po přepnutí spínače odjelo letadlo, protože jsem si nestáhl úplně plynovou páku. Mohu jen doporučit.


Jako fakt? :-O povedlo se mi leccos, ale tohle ještě ne. Ale dík za tip! Dá se pak zamknout plyn i když nemáš úplně staženo? Asi jo když L2 vypne Sa za AND, ale nedovedu si to teď bez vysílačky představit.

Dík

h

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 11.07.2019 16:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 1218
Bydliště: Brno
HonzaS píše:

Jako fakt? :-O povedlo se mi leccos, ale tohle ještě ne. Ale dík za tip! Dá se pak zamknout plyn i když nemáš úplně staženo? Asi jo když L2 vypne Sa za AND, ale nedovedu si to teď bez vysílačky představit.

Dík

h

Zamknutí plynu jde kdykoliv, odemknutí jen za podmínky, že plyn není už blokován přepínačem, a současně nebo až poté dojde ke stažení plynové páky na -99 procent. Je to v podstatě RS klopný obvod, který se nastaví přepínačem, a resetuje se kombinací vypnutého přepínače a staženého plynu.

A ano, u DS-16 jsem to implementoval poté, co mi v hale dvakrát odjelo Supertrino, protože jsem si nevšiml, že jsem si drbl do plynu. Na venkovních vysílačkách s Open Tx to už mám delší dobu.

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, MXS 64",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 8:37 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5891
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Hustý! Díky! Sice se mi to nikdy nestalo, ale nebudu čekat, až se to stane :-)

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: sob 13.07.2019 17:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 7429
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Vážení, pult na DS-12 koupím kde? U Novotnýho ho nějak nevidím.
Díky!


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: sob 13.07.2019 21:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.6.2011
Příspěvky: 5
Celeron píše:
Vážení, pult na DS-12 koupím kde? U Novotnýho ho nějak nevidím.
Díky!


Eshop Jeti?


Přílohy:
B210A728-7DBC-4319-923D-F1399944F915.jpeg
B210A728-7DBC-4319-923D-F1399944F915.jpeg
[ 62.37 KiB | Zobrazeno 755 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: sob 13.07.2019 23:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 7429
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
No právě tam je cosi divného. http://shop.jetimodel.cz/pult-ds-12-carbon-design.htm
Je to pojmenovaný "Pult DS-12 carbon design" a v popisu mají "Pult DC-16 carbon design 3". Docela pochybuju, že to je vzhledem k provedení vysílačů na obojí stejný.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 562 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: BoŠ, macil a 16 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz