px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dx8e
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2018 12:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.5.2004
Příspěvky: 201
Bydliště: Děčín
Obrázky: 1
Zdravím. Synátor začal trošku poletovat a pokukovat po větších érech. V současné době mám Dx6i a hromadu přijímačů. Chtěl bych další vysílačku abych ho mohl "vodit" po kabelu. Zjišťuji, že technologie pokročila a tak jsem si sesumíroval požadavky na druhý vysílač. Vyšla mi Dx8e jako pro mne nejlepší poměr cena/výkon.
A vyvstal konkrétní dotaz na DX8e: dočetl jsem se, že má Dsm2 kopatibilitu na vysílače pro použití učitel žák.
Funguje to tak, že mou stávající Dx6i bych spároval s Dx8e a v éru měl DsmX přijímač a byl "učitel" pro "žáka" na Dx6?
Ví někdo prosím jak to je?

_________________
Když se zdá, že jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Dx8e
PříspěvekNapsal: stř 15.05.2019 17:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 317
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
Dobry den, DX8e už nema DSM2, (od roku 2015 sa v EU nesmie predavat dsm2)
ako to oni mysleli to som tiež nepochopil
pravdepodobne že ak žiak ma dsm2 a ma nabindovany dsm2 prijimač tak dokaže DX8e učitel ovladat žiacky dsm2 prijimač dsm2

DX8e zaujimavy vysielač, ja mam doma ešte prvu DX8 a teraz mi zami doniesol novu DX8 G2

na vodenie po kabelu učitel žiak by ti stačil aj DX4, DX5e ak maš este vela dsm2 prijimačov
alebo kupit novu DX8e a novu full DXe s bezdrozovým učitel-žiak
len budeš musiet predat všetky stare dsm2 prijimače a kupit nove DSMX, ale tie su teraz za naozaj dobre ceny

ak maš neake otazky pytaj sa

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dx8e
PříspěvekNapsal: stř 15.05.2019 18:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2018
Příspěvky: 703
Bydliště: Trvalé
Obrázky: 0
Počítám, že se zeptá tak za pět let.. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dx8e
PříspěvekNapsal: stř 15.05.2019 18:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 317
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
Pozdravujem, myslel som teba že sa zeptaš ak neco nebudeš vediet .)

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dx8e
PříspěvekNapsal: úte 03.12.2019 16:17 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 3.9.2016
Příspěvky: 64
Bydliště: Brno
ecoone píše:
Pozdravujem, myslel som teba že sa zeptaš ak neco nebudeš vediet .)

Zdravím příteli,
jsem čerstvý majitel DX8e. Mohu se zeptat jestli existují hotová nastavení na různé modely, myslím letadel. Koupil jsem si jako začátečník AeroScout se setovým vysílačem DXe a chtěl bych používat už jenom DX8e (nějaké letadýlko ještě koupím). Nedá se to někde stáhnout, protože netuším jak ten model ovládat z DX8e. Nebo stačí nabindovat? Pokud by někdo z vás, přátelé věděl, poraďte.
Děkuji Karel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dx8e
PříspěvekNapsal: úte 03.12.2019 18:18 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 52
Bydliště: Hodonín, ČR
Download DX8G2 Setups
http://spektrumrc.com/Products/Default.aspx?ProdId=SPM8015#prod_manuals


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dx8e
PříspěvekNapsal: úte 03.12.2019 19:00 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 3.9.2016
Příspěvky: 64
Bydliště: Brno
Lopez píše:


Děkuji moc příteli, jdu na to.
Karel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dx8e
PříspěvekNapsal: čtv 05.12.2019 1:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 317
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
TiroP3s
tu su presne info o DX8e
https://www.astramodel.cz/cz/katalog/sp ... 73773.html
Pozor si treba dat na to ze DX8e ma trochu iny firmwer ako DX8 G2 !!!
Pri použiti prednastavenych nastaveni si vždy treba poriadne urobit predletovu kontrolu
DX8e je Economicka verzia ktora ma o niečo menej dostupnych funkcii ako DX8 G2

Ale myslim že nasavenia budu rovnake - len to prekontrolovat

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dx8e
PříspěvekNapsal: čtv 05.12.2019 12:00 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 3.9.2016
Příspěvky: 64
Bydliště: Brno
ecoone :

Zdravím, ano, študuju to, děkuji. Ale např. jsem stáhl ze Spektrum (děkuji Lopez) nastavení pro AeroScout (nastavení je pro DX8, když zadám produkt DX8e tak Spektrum pro něj nastavení nenabízí). AeroScout je letadýlko pro začátečníky jako jsem já, prostě je móóóc hodný. U setového TX (Dxe) jsou nastaveny 3 režimy na třípolohovém přepínači 0,1,2. Tj. pozice 0 - režim začátečník, pozice 1 - režim mírně pokročilý a pozice 2 - režim pokročilý. Po stažení nastavení ze Spektra pro DX8 je ale sled pozic obráceně, 0 - režim pokročilý, 1 - režim mírně pokročilý a 2 - režim začátečník. Je to tedy úplně naopak. Je to matoucí a pro mě to nemá logiku. Zkoušel jsem to nastavit v TX ale neúspěšně. Takže musím bádat kde je chyba. A to už vůbec nevím kde je přepínač dvojích výchylek. Má to HIGH 100% a LOW 70%.
No nic budu bádat dál.

Děkuji za reakce Karel


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz